DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.723
- Πόντοι
- 2.306
Λινκ!Που να δεις την Ρωσοκαναδή Μαρίνα,που λύνει και δένει στην Τσέλσι.
Λινκ!Που να δεις την Ρωσοκαναδή Μαρίνα,που λύνει και δένει στην Τσέλσι.
Θα λάβεις πμ εντός ολίγου!
καραμανη για ελα να πουμε δυο λογακια γιατι οταν ελειπα πηρε το ματι μου κατι μαλακιες που ελεγες,εδω ειμαι να μου τα πεις.Ωραιος ο Ρεατσουκ σημερα…
εφαγα μπαν για σενα πουστη...καραμανη για ελα να πουμε δυο λογακια γιατι οταν ελειπα πηρε το ματι μου κατι μαλακιες που ελεγες,εδω ειμαι να μου τα πεις.
να προσεχεις κυκλοφοραει μπατσαρια.εφαγα μπαν για σενα πουστη...
τετοια ντροπη ειχα να νιωσω απο την πρωτη φορά που δεν εκανα ανακριβης φορολογικη δήλωση γαμημενε
εφαγα μπαν για σενα πουστη...
τετοια ντροπη ειχα να νιωσω απο την πρωτη φορά που δεν εκανα ανακριβης φορολογικη δήλωση γαμημενε
πουστη αντρα σε παρακολουθουσαν , γιατι εγω εκτος απο κατι γαμωμανες δεν εχω δωσει δικαιωματανα προσεχεις κυκλοφοραει μπατσαρια.![]()
εχω να κλεισω κατι λογαριασμους με τον καραμανη και μετα αν θες παμε για την τελευταια εξοδο αλλα πρωτα πρεπει να μπει μια ταξη γιατι το σοβαρο απο το αστειο απεχει λιγο και αυτος το ξεπερασε και μαλιστα εν την απουσια μου και πισω απο την πλατη μου.πουστη αντρα σε παρακολουθουσαν , γιατι εγω εκτος απο κατι γαμωμανες δεν εχω δωσει δικαιωματα
Τυπε στα παιχνίδια με την Λουντογκορετς σε είχε παρατήσει ο Βαγγελας!ασχετα με το αποτελεσμα ηταν μια πολλη καλη εμφανιση,ας ειχαμε παιξει ετσι και με τη λουντογκορετς και ας αποκλειομασταν,ελπιζω τα λαθη να μας βαλουν μυαλο και να κανουμε μια νεα αρχη.![]()
ρε μπουχε μετα απο τετοιο καζο μιλας.Τυπε στα παιχνίδια με την Λουντογκορετς σε είχε παρατήσει ο Βαγγελας!![]()
![]()
λιγα με το καραμανη στο ξαναπα χθες...εχω να κλεισω κατι λογαριασμους με τον καραμανη και μετα αν θες παμε για την τελευταια εξοδο αλλα πρωτα πρεπει να μπει μια ταξη γιατι το σοβαρο απο το αστειο απεχει λιγο και αυτος το ξεπερασε και μαλιστα εν την απουσια μου και πισω απο την πλατη μου.![]()
οτι θες και συ παρε χαρτακι.λιγα με το καραμανη στο ξαναπα χθες...
εγω στα ειπα....αμαρτια ουκ εχω..οτι θες και συ παρε χαρτακι.![]()
εγω στα ειπα....αμαρτια ουκ εχω..![]()
Μάλλον δεν είδες το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που δίδαξε ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ επί 90+3 λεπτά!!!ρε μπουχε μετα απο τετοιο καζο μιλας.πιστευω θα στρωσει η ομαδα και με τις προσθηκες που ηδη εχουν γινει και θα γινουν θα κλεισουμε στοματα.
![]()
ειχα την τυχη να μην παρακολουθω εκεινη την ωρα ποδοσφαιρο,τουλαχιστον αν ειναι να τυφλωθω ας το κανω με τον ολυμπιακο.Μάλλον δεν είδες το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που δίδαξε ο ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΣ επί 90+3 λεπτά!!!![]()
![]()
Α! Να τα λέμε όλα παιδιά γιατίειχα την τυχη να μην παρακολουθω εκεινη την ωρα ποδοσφαιρο,τουλαχιστον αν ειναι να τυφλωθω ας το κανω με τον ολυμπιακο.![]()
![]()
![]()
εχω να κλεισω κατι λογαριασμους με τον καραμανη και μετα αν θες παμε για την τελευταια εξοδο αλλα πρωτα πρεπει να μπει μια ταξη γιατι το σοβαρο απο το αστειο απεχει λιγο και αυτος το ξεπερασε και μαλιστα εν την απουσια μου και πισω απο την πλατη μου.![]()