Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Αριωνα...φίλε chris1976 καλά τα γράφεις μέχρι εδώ για αυτόν τον ήρωα της αντίστασης που έδωσε την ζωή του για τα ιδανικά της ελευθερίας αλλά και για τα οράματα του που ήταν για τον απλό λαό αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που είχε στης τάξης του και αυτός τέτοιους αγωνιστές.
όμως ας προσγειωθούμε και ας έλθουμε στο σήμερα και ας δούμε τον βίο και την πολιτεία του σημερινού σας ιδιοκτήτη και προέδρου που σήμερα στον άλλο κόσμο τα κόκαλα του ήρωα Γόδα αλλά και του ήρωα της εθνικής αντίστασης ιατρού Πέτρου Κόκκαλη θα τρίζουν από τα καμώματα του.
οι προαναφερθέντες ήρωες αγωνίστηκαν για έναν κόσμο καλύτερο σε αντίθεση με τον σημερινό σας πρόεδρο που εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του σαν υιός του ήρωα Πέτρου Κόκκαλη αυτός και άλλοι όμοιοι του χώθηκαν στης καρέκλες της σοσιαλιστικής εξουσίας και αυτή την όμορφη ιδέα του σοσιαλισμού για ένα καλύτερο αύριο των λαών το τσαλαπάτησαν και το έκαναν στυγνή εκμετάλλευση τρομοκρατία και βία.
δεν έφταναν στον σημερινό σας πρόεδρο τα κατορθώματα του στην χώρα που τον φιλοξενούσε αλλά εδώ και 25 σχεδόν χρόνια με της πλάτες των προστατών του πολυεθνικών συνεχίζει το θεάρεστο του έργο και εδώ στην Ελλάδα παντελονιάζοντας τον κρατικό κορβανά εις βάρος του ελληνικού λαού που όσο περνά ο χρόνος βιώνει την συνεχώς αυξανόμενη φτώχεια και καταπίεση.
να τον χαίρεστε.
1. δεν μπορείς να ξέρεις χωρίς αποδείξεις τι παγματικά κάνει ο καθένας.
2. Κανένας από τους τωρινούς ιδιοκτήτες των ΠΑΕ δεν είχαν τέτοια ιδανικά και ούτε πρόκειται να έχουνε ποτέ.
3. Εγώ προσωπικά δεν θα δεχόμουνα με τίποτα να έχω ΠΡΟΕΔΡΟ της ομάδας μου σαν ΑΕΚ έναν πρώην παίκτη που ΕΧΕΙ απαρνηθει και φτυσει κατάμουτρα την ΕΘΝΙΚΗ του ομάδα και μετά έκανε κωλοτούμπες παίρνοντας και ό,τι είχε να του δώσει μια επιτυχία της. Θα τον είχα διώξει από την ομάδα σαν παίκτη. Και ξαναλέω...αν ήμουνα ΑΕΚ (με την ιστορία που έχετε)