Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Μηνύματα
738
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Στο ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού ο Μπελούτσι (?) καλυπτόταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 μέτρα!!!!!Στραβός ο επόπτης ή βαλτός????......

Φίλε μου νομίζω απλά άσχετος με το άθλημα!!..... :jerking:
 

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.780
Like
35
Πόντοι
16
Μπραβο στο λαισμαν ,
Ακυρωσε το γκολακι, εκοψε αλλο ενα του Λεοναρντο δεν ειδε φαουλ στον Πατσα εξω απο την περιοχη. Το εβγαλε το μεροκαματο.
Τακαρε πεταξε τον εξω τον Τζολε , τι φοβασαι ?
Αντε παμε για το δευτερο.
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ωραίος ο ζωγράφος....καλός χειρούργος....με το βαμβάκι......επιστήμονας....
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
ζωγράφος..γιακούμπ....μου αρέσει..
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μου αρεσε ο Ολυμπιακος....
Δυσκολο Παιχνιδι βεβαια μετα τον Αποκλεισμο απο την Τσελσι,
και την Γκεμπελικη Προπαγανδα των Φερεφωνων.....

Απ την Αλλη εχεις να βγαλεις περα και τα κορακια
2 ακυρωθεντα Γκολ???
Γκρεμισμα του Πατσατσογλου εξω απο την περιοχη της βεροιας και ο κορακας λεει "παιζετε"
αναποδα φαουλ , οφσαιντ ....χειρουργιο....
Ενα ανετο 0-3 στο 25 εγινε αγχωτικο 0-1....
Δουλευει καλα το συστημα....
Ειμαστε ακομα μεσα στο Κυνηγι και οτι βγει...
ΜΠΡΑΒΟ ΘΡΥΛΕ....
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
Καλώς τον Αρχιπράκτορα  :grin:

Πολύ κούραση είδα εγώ.
Απο την άλλη εβδομάδα να τους δούμε.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
και απο αυριο βεβαια το πανηγύρι  θα ξαναρχισει
απο τα λαμογια τους "Αντικειμενικους"
να μας παρουσιασουν τον Ευρω-πεο ομαδαρα και την Τσιγκανα βρωμα
ως διεκδικήτρια του Τιτλου...
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα και Χρονια Πολλα!!!

Το Κορακι για τις Φασεις Εχθες!
Άρης – Λεβαδειακός 1-0
** Σωστά έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Μοντόγια.
** Λάθος μη υπόδειξη οφσάιντ του Μοντόγια, ο οποίος
βρέθηκε τετ α τετ με τον Κέλεμεν, αλλά αστόχησε.
** Λάθος υπόδειξη οφσάιντ εις βάρος του Λεβαδειακού, με
τον Κρουπί να σκοράρει. Έπρεπε να μετρήσει το γκολ.
Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-0
** Λάθος υπόδειξη οφσάιντ εις βάρος του ΠΑΟΚ.
** Δεν υπέδειξε, όπως θα έπρεπε, τον Χούτο σε θέση
οφσάιντ. Τελικά, δεν μπήκε γκολ σε αυτά τη φάση.
** Δεν υπάρχει πέναλτι στο πέσιμο του Βαγγελή.
** Δεν φαίνεται αν είναι πέναλτι ή όχι η ανατροπή του
Χούτου από τον Βερόν, μετά από εκτέλεση κόρνερ του
ΠΑΟΚ.
Αστ. Τρίπολης – Εργοτέλης 1-1
** Υπάρχει σπρώξιμο στον Φιλομένο, αλλά είναι πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και όχι πέναλτι. Ο διαιτητής κακώς δεν
έδωσε τίποτα.
Ατρόμητος Απ. Καλαμαριάς 3-0
** Δεν είναι πέναλτι το τάκλιν του Αμπονσά στον Περόνε, γιατί ο Αφρικανός βρίσκει καθαρά μπάλα.
** Το δεύτερο γκολ του Ατρόμητου είναι καθαρό, αφού ο Κριπιντήρης ξεκινάει από κανονική θέση.
Βέροια – Ολυμπιακός 0-1
** Κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Μπελούτσι ως οφσάιντ. Είναι πεντακάθαρο γκολ και έπρεπε να μετρήσει.
** Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Κοβάσεβιτς, γιατί είναι ελάχιστα οφσάιντ.
** Έπρεπε να δοθεί φάουλ και κίτρινη κάρτα στον Πετραβάγιο στο μαρκάρισμά του στον Πατσατζόγλου.
ΟΦΗ – ΑΕΚ 1-4
** Ο Πετρόπουλος κάνει βουτιά και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι. Έπρεπε να δει και την κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Ηρακλής – Ξάνθη 1-1
** Κανονικό το γκολ της Ξάνθης.
** Κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Ρατζίνσκι, γιατί ο Καναδός ξεκινάει από κανονική θέση. Έπρεπε να το δει ο επόπτης.
Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 2-0
** Λάθος υπόδειξη οφσάιντ εις βάρος της ΑΕΛ. Ο Κλέιτον καλύπτεται.
** Σωστή είναι η αποβολή του Γκαλίτσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
10 Μαρτιου 1925 - 10 Μαρτιου 2008 !!!!
83 Χρονια Θρυλος!!
Ενας "Εφηβος" 83 Ετων!!!



O Oλυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς ( Ο.Σ.Φ.Π.) προήλθε τον Μάρτιο του 1925 (10-3-1925) από τη συγχώνευση δύο σωματείων, του Αθλητικού και Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Πειραιώς και του Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς. Ο αληθινά πρωτότυπος τίτλος ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του συλλόγου και έλυσε τη δυστοκία που επικράτησε στην ανεύρεση κοινά αποδεκτού ονόματος. Ανάδοχος ο Νότης Καμπέρος, που θέλησε ο τίτλος του νέου συλλόγου να υποδηλώνει τη δύναμη, την αθλητική ισχύ, το ήθος, την ευγενική άμιλλα, την επικράτηση, εν τέλει το ολυμπιακό ιδεώδες.

71060198by5.jpg


Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τις σχετικές πρωτοβουλίες ανήκαν στην κατηγορία των αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών του λιμανιού. Η οικογένεια των Ανδριανόπουλων έχει στην ιδιοκτησία της ένα μεσαίο εμπορικό οίκο, που διευθύνει ο πατέρας Ανδρέας Ανδριανόπουλος. Τα παιδιά του δραστηριοποιούνται σε όλα τα αθλήματα. Θα συνεννοηθούν με άλλους επιφανείς παράγοντες της πειραϊκής κοινωνίας, με στόχο να δημιουργήσουν ένα αθλητικό σωματείο, η δράση του οποίου να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Πειραϊκού Συνδέσμου, παλιού σωματείου του Πειραιά, με πολύμορφη δραστηριότητα (λογοτεχνική, εκπαιδευτική, πολιτιστική, αθλητική). Οι ιδρυτές ήταν ανάμεσα στους άλλους ο Μιχαήλ Μανούσκος, βιομήχανος της πόλης, ο Νότης Καμπέρος, ανώτατος αξιωματικός του Π.Ν., ο Σταύρος Μαραγκουδάκης, διευθυντής του Ταχυδρομείου, ο Νίκος Ανδρόνικος, έμπορος, ο Δημήτριος Σκλιάς, αξιωματικός του Στρατού, ο Νικόλαος Ζαχαρίας, δικηγόρος, ο Αθανάσιος Μέρμηγκας, συμβολαιογράφος, ο Ιωάννης Κεκκές, χρηματομεσίτης και ασφαλώς η οικογένεια των εμπόρων Ανδριανόπουλων.

65565320pa1.jpg


Η αγωνιστική δράση του νεοδημιούργητου Ολυμπιακού ήταν παραπάνω από ελπιδοφόρα. Στον Πειραιά κατορθώνει να επισκιάσει τους αντιπάλους του και μάλιστα το σπουδαιότερο από αυτούς, τον Πειραϊκό Σύνδεσμο. Δεν θα αργήσει όμως να υπερφαλαγγίσει και τους άλλους ελληνικούς συλλόγους με παλιά, πολύχρονη παρουσία στο ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής, ο Απόλλων, ο Αρης μέσα στο 1925 υπέστησαν βαριές ήττες από τον Ολυμπιακό. Σημαντικές ήταν και οι επιτυχίες της Μικτής Πειραιά, την οποία κατά πλειοψηφία απάρτιζαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, εναντίον της Μικτής Αθηνών. Οι νίκες αυτές αν μη τι άλλο καταξίωσαν τον Ολυμπιακό σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Ο Ολυμπιακός εξαρχής χρησιμοποίησε το Ποδηλατοδρόμιο του Φαλήρου για τους αγώνες του, όπου με δικές του δαπάνες είχε διαμορφώσει αποδυτήρια για τους αθλητές. Παράλληλα είχε νοικιασμένη Λέσχη με 7 δωμάτια στην οποία συστεγάζονταν και τα Γραφεία της Διοίκησης.
84124853ri3.jpg


Αμέσως με τις πρώτες αγωνιστικές επιτυχίες ο φίλαθλος κόσμος του Πειραιά συσπειρώνεται γύρω από τον Ολυμπιακό. Η έλξη των λαϊκών ανθρώπων προς το πειραϊκό σωματείο είναι πρωτοφανής, γι αυτό και η αγάπη και η αφοσίωση προς τον Ολυμπιακό ξεπερνά κάθε όριο. Μάλιστα πολύ γρήγορα η φήμη του συλλόγου θα ξεπεράσει τα στενά τοπικά πλαίσια και ο Ολυμπιακός θα εξασφαλίσει υποστήριξη σε πανεθνικό επίπεδο. Επίσης θα αποτελέσει αγωνιστικό πρότυπο για νέες ομάδες. Αυτό αποδεικνύουν οι πολλοί Ολυμπιακοί που δημιουργούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπως Ολυμπιακός Πατρών, Λαμίας, Βόλου, Λουτρακίου, Χαλκίδας, Λαυρίου, Ιωαννίνων, Λευκωσίας, Αλεξανδρείας, για να αναφέρουμε ορισμένους μόνο από τους πολυάριθμους Ολυμπιακούς που ιδρύθηκαν μετά το 1925.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
47475326bz0.jpg


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αθλητική του δράση στηριζόμενος στα αδέλφια Ανδριανόπουλοι. Οι 5 μαζί ξεχώρισαν στην αθλητική ιστορία του τόπου. Ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί παρόμοιο γεγονός, 5 αδέλφια να είναι συμπαίκτες σε μία ομάδα, και ακόμη περισσότερο όλοι τους να αγωνίζονται στην επίθεση. Κοντά στους Ανδριανόπουλους τον Ολυμπιακό πλαισίωσαν και άλλοι παίκτες από τα σωματεία του Πειραιά και ιδιαίτερα από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο. Ιδιαίτερη μορφή ο Κώστας Κλειδουχάκης, τερματοφύλακας της ομάδας, αλλά και οι Νίκος Πανόπουλος, Χαράλαμπος Πεζώνης, Πάνος Κορωναίος, Κώστας Τερεζάκης.

Η δεκαετία του 1930 άνοιξε με τις καλύτερες προοπτικές για τον πειραϊκό σύλλογο. Ορισμένες σημαντικές επιτυχίες επί ξένων ομάδων που είχαν προηγηθεί, οι νίκες επί των ελληνικών σωματείων στα συχνά φιλικά παιχνίδια και η αποτελεσματική διοικητική λειτουργία προοιώνιζαν ευνοϊκή αθλητική πορεία για την ομάδα. Δύναμη του συλλόγου οι πολυπληθείς οπαδοί του, οι οποίοι έδειχναν την υποστήριξή τους στους φιλικούς αγώνες. Εναντίον του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, εναντίον του Εθνικού στο Ποδηλατοδρόμιο, εναντίον του Απόλλωνα ή της ΑΕΚ στο γήπεδο του Ρουφ, εκδήλωναν τη συμπαράστασή τους στην ομάδα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού επέστρεφαν στον Πειραιά με τα πόδια πανηγυρίζοντας κάποια σημαντική επιτυχία επί αθηναϊκής ομάδας.

Περνούσαν από τους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας για να διατρανώσουν τη νίκη επί των Αθηναίων, κατηφόριζαν την οδό Πειραιώς και κατέληγαν με ζητωκραυγές στον κεντρικό Πειραιά αλλά και ακόμη παραπέρα στις απόμακρες φτωχογειτονιές που ήταν τα σπίτια τους. Ήταν οι στιγμές της δικαίωσης, της καταξίωσης που έφερνε η νίκη επί των αθηναίων ανταγωνιστών. Ιδιαίτερα οι επιτυχίες κατά του Παναθηναϊκού γιορτάζονταν με ένα ξεχωριστό τρόπο. Οι ολυμπιακοί φίλαθλοι επινοούσαν διάφορα για να πανηγυρίσουν τη νίκη και να περιγελάσουν τους υποστηρικτές του αντίπαλου.

Το 1930-31 ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Διοργανώθηκε στο πρότυπο της εθνικής κατηγορίας, έτσι όπως επανήλθε αρκετές φορές αργότερα και οριστικά το 1959 με τη δημιουργία του εθνικού πρωταθλήματος. Συνολικά στην προπολεμική περίοδο ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή 6 φορές, η ΑΕΚ 2, ο Αρης 2, ο Παναθηναϊκός 1, ενώ ένα πρωτάθλημα εκείνο του 1934-35 δεν ολοκληρώθηκε. Στη φίλαθλη κοινή γνώμη ο Ολυμπιακός είχε καταγραφεί ως η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, το δικαιολογούσαν οι απανωτές επιτυχίες επί όλων των αντιπάλων του. Η συρροή του κόσμου στα παιχνίδια του ήταν εντυπωσιακή. Ο φανατισμός που εκδηλωνόταν ήταν ενδεικτικός της μεγάλης αντιπαλότητας που είχε ήδη δημιουργηθεί ανάμεσα στους φιλάθλους των σωματείων.

Το 1946-47 ο Ολυμπιακός επανήλθε στις επιτυχίες. Με θριαμβευτικό μάλιστα τρόπο αφού κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, 1950-1960. Ήταν η χρυσή δεκαετία του Ολυμπιακού. Σε δέκα χρόνια κατακτήθηκαν 7 πρωταθλήματα και άλλα τόσα κύπελλα, αλλά και 5 νταμπλ. Ο Ολυμπιακός, η ομάδα του Πειραιά έγινε ομάδα όλων των Ελλήνων. Ήταν η εποχή που ο Ολυμπιακός έγινε ομάδα-ΘΡΥΛΟΣ, με χιλιάδες φιλάθλους. Πολυπληθείς, ένθερμοι, έτοιμοι να αποθεώσουν κάθε προσπάθεια των παικτών. Στα ξένα γήπεδα τη χειροκροτούσαν περισσότερο και από το δικό της. Οι αντίπαλοι αναγνώριζαν την αγωνιστική ανωτερότητα του πειραιώτικου συλλόγου, αλλά και το ενδιαφέρον όλης της φίλαθλης Ελλάδας να παρακολουθήσει αγώνες των Πειραιωτών. Ίσως γι αυτό όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της χώρας προσπαθούσαν να κλείσουν φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Πριν από την έναρξη του εθνικού πρωταθλήματος το 1960, ο Ολυμπιακός παρουσίαζε 15 τίτλους σε 23 διοργανώσεις, 8 κατακτήσεις κυπέλλου, 6 νταμπλ, μία μοναδική επιτυχία, που οφειλόταν στους σπουδαίους παίκτες που είχε σε όλη αυτή την περίοδο.
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
56868898vb8.jpg


Δεν ήταν μόνο αυτά. Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού στα διεθνή φιλικά παιχνίδια με σημαντικές ομάδες που έρχονταν στην Ελλάδα, είχαν συμβάλλει στην πρόσκτηση κύρους και στο εξωτερικό. Αλλωστε οι επίσημες διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (κύπελλο πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης, κύπελλο Εκθέσεων) ήταν στα σπάργανα, οπότε όλες οι σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες επιχειρούσαν με τουρνέ στο εξωτερικό, για να επιδείξουν τη δύναμή τους, να εκμεταλλευτούν τη φήμη τους και να κερδίσουν χρήματα. Τον Ιούλιο 1961 ήρθε στην Αθήνα η Σάντος του Πελέ. Αήττητη στα παιχνίδια της στην Ευρώπη έχασε από τον Ολυμπιακό με 2-1 από γκολ του Ποσειδώνα και Σουρούνη. Προηγουμένως η ΑΕΚ είχε ηττηθεί 3-0 και ο Παναθηναϊκός 3-2. Ήταν απρόσμενο αποτέλεσμα η νίκη του Ολυμπιακού επί της Σάντος, που υπογράμμιζε όμως τη μεγάλη ισχύ της ομάδας του Πειραιά. Και δεν ήταν τυχαίο. Μετά από 10 μήνες επισκέφθηκε την Αθήνα η μεγάλη Μπαρτσελόνα του Εβαρίστο, του Κότσιτς και άλλων άσσων. Επιβλήθηκε εύκολα με 5-2 επί της ΑΕΚ και 2-0 επί του Παναθηναϊκού. Έχασε από τον Ολυμπιακό με 1-0 από γκολ του Σιδέρη.

Στις νέες συνθήκες της εθνικής κατηγορίας στο ελληνικό πρωτάθλημα που σχηματίστηκε το 1959-60, ανακόπηκε η πορεία του Ολυμπιακού. Συνέχισε ωστόσο τις νίκες του στον θεσμό του κυπέλλου. Ήταν δηλαδή πράγμα σπάνιο για τον σύλλογο, να μείνει χωρίς τίτλο κάποια χρονιά. Πήρε το κύπελλο το 1959-60, το 1960-61, το 1962-63. Σ’ αυτή την τελευταία περίοδο κατέκτησε το Βαλκανικό κύπελλο δευτεραθλητριών. Ύστερα από διπλούς αγώνες με τη γιουγκοσλαβική Σεράγεβο, την τουρκική Γαλατά-Σεράϊ, τη ρουμανική Στεάουα του Μπρασόφ και τη βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας, κατέληξε σε αγώνα-μπαράζ εναντίον της Λέφσκι στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Σεπτεμβρίου 1962. Νικητής ο Ολυμπιακός με 1-0 (το γκολ ο Στεφανάκος).
 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα.
Μπράβο Κρις1976 για το ωραίο αφιέρωμα.
:rockon: :rockon: :rockon:
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Ακολούθησε η ομάδα του μεγάλου Μπούκοβι, του σπουδαίου Ούγγρου προπονητή τη διετία 1965-67. Ομάδα-υπόδειγμα που στηριζόταν στα επιθετικά της ατού, το Γιώργο Σιδέρη, το Νίκο Γιούτσο, το Βασίλη Μποτίνο, τον Παύλο Βασιλείου και τον Αριστείδη Παπάζογλου, νικούσε τους αντιπάλους της με μεγάλα σκορ και δίκαια στέφθηκε πρωταθλήτρια και τις δύο χρονιές. Μάλιστα το 1966-67 κατέκτησε και το κύπελλο νικώντας στον τελικό τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 1-0. Η περίοδος του προέδρου Νίκου Γουλανδρή γέμισε χαρές το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού. Μεγάλοι διεθνείς ποδοσφαιριστές δημιούργησαν απίστευτα ρεκόρ την τριετία 1972-75 σε νίκες, σκορ και τέρματα. Τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα προστέθηκαν στη συγκομιδή. Στην Ευρώπη στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ απέκλεισαν την Κάλιαρι και τη Σέλτικ προκαλώντας αίσθηση
89451737rg2.jpg
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το 1979 που ξεκίνησε στη χώρα μας η εφαρμογή του νόμου για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι η ομάδα που έχει κατακτήσει τους περισσότερους επαγγελματικούς τίτλους. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει σε αυτό το διάστημα 13 πρωταθλήματα. Τα τέσσερα πρώτα τα κατέκτησε από την αγωνιστική περίοδο  1979-80 έως και την περίοδο 1982-1983 (περίοδος με πρόεδρο τον Σταύρο Νταϊφά, όπως και το 87) και ένα κατέκτησε το 1987. Το 1993 ανέλαβε την προεδρία του Ολυμπιακού ο Σωκράτης Κόκκαλης, οδηγώντας την ομάδα αρχικά στην κατάκτηση επτά συνεχόμενων τίτλων, αρχής γενομένης από την περίοδο 1996-97 έως και την περίοδο 2002-2003, και ακολούθως στην κατάκτηση δύο συνεχόμενων νταμπλ την περίοδο 2004/2005 και την περίοδο 2005/2006.

78890937um2.jpg
 

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.446
Like
0
Πόντοι
16
ΘΡΥΛΕ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ
ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ
ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ
ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ

ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΑΚΟΥΣΤΕ
ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤ' ΑΚΟΥΣΜΑ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΝΤΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΛΕ
ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ
ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΟΜΑΔΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ
olympiacossantosod8.jpg
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom