mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Όταν θα παστελωνει σαν τον Ελ αραμπι Έλα να μου πεις όταν ξεσουρωσεις..
Όταν θα παστελωνει σαν τον Ελ αραμπι Έλα να μου πεις όταν ξεσουρωσεις..
κατσε να μπει ο τακαρος να σε ισωσει.
Ρε τραβά γαμησου παλιό λινατσα ξεκουμπωτη..ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!
πες ρε μπουχε αντικειμενικα τι γυφτο φεραμε παλι.ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!
Ρε Άκη,διάβασε τα στατιστικά του,δείχνει καλά στοιχεία και περιμένουμε να τα δείξει στο χορτάρι.Εκεί θα τον δούμε αν σκίζει δίχτυα ή χτυπήσαμε κράμα Ντιόγκο,Μπόρχα και το συζητάμε.ειχαμε ενα γυφτο τον χολεμπας(ελπιζω να παρει ποδι ο αρχιδης) τωρα ψωνισαμε και δευτερο.
Μλκ μου ο Τάκης φέτος με αυτούς που θα φέρετε, δεν θα έχει προσδοκίες για τελικό με Μαν. Γιουπες ρε μπουχε αντικειμενικα τι γυφτο φεραμε παλι.
περιμενω αναλυση μπουχου και μνετα τακη αυτους ξερω αυτους εμπιστευομαι.Ρε Άκη,διάβασε τα στατιστικά του,δείχνει καλά στοιχεία και περιμένουμε να τα δείξει στο χορτάρι.Εκεί θα τον δούμε αν σκίζει δίχτυα ή χτυπήσαμε κράμα Ντιόγκο,Μπόρχα και το συζητάμε.
λογικο ποια γιουναιτεντ ουτε ομιλους δεν θα δει φετος ο τελικος θα ειναι περιπετος για εμας.Μλκ μου ο Τάκης φέτος με αυτούς που θα φέρετε, δεν θα έχει προσδοκίες για τελικό με Μαν. Γιου
Να επέμβει το επίσημο τμήμα scouting του bou τότεπεριμενω αναλυση μπουχου και μνετα τακη αυτους ξερω αυτους εμπιστευομαι.
Θα το πάρετε εσείς.Με τον χασαν τι ακούγεται??
ενταξει οκ καλα εκαναν και πηγαν για φορ αλλα στην αμυνα ποναμε παντα εκει θελει σπρωξιμο και να φυγουν τα σαπακια χθες.Να επέμβει το επίσημο τμήμα scouting του bou τότε
Κάτι θα υπάρξει και εκεί πιστεύω,μετά τα φετινά λάθηενταξει οκ καλα εκαναν και πηγαν για φορ αλλα στην αμυνα ποναμε παντα εκει θελει σπρωξιμο και να φυγουν τα σαπακια χθες.
Ουτε ζέσταμα δεν βγάζειΈνα 20 λεπτό το έχει και ο Ντεκο όπως τον βλέπω...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΠΠΙΚΟ σε μας !!!Θα το πάρετε εσείς.
Αυτός ακόμα Σαουδική Αραβία δεν είναι(Πρίγιοβιτς)?ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΠΠΙΚΟ σε μας !!!
Κεραυνό Αγίας ΒαρβάραςΠριν που έπαιζε?
Στους τζιπσυ κινγκ?
καλα ρε μιλατε εσεις για γυφτους που βολταρετε στο μενιδι.Πριν που έπαιζε?
Στους τζιπσυ κινγκ?
Εμείς ρε τύπε αν εξαιρέσεις τον Μανταλο που είναι λες και έχει τρακάρει με τη δυστυχία όλοι οι άλλοι είναι μοντέλα μεταγραφές με κάστινγκ. Ασχετο βέβαια που από μπάλα εγώ μπροστά τους είμαι ο πελες..καλα ρε μιλατε εσεις για γυφτους που βολταρετε στο μενιδι.