ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
Αυτό ήθελε να πειμεταξύ μας μήπως ήθελε να πει τριπλ
Αυτό ήθελε να πειμεταξύ μας μήπως ήθελε να πει τριπλ
ερχόμαστε και η γη θα τρέμπλολο αδιαβαστοι σκατε μυτη εδω ρε βαζελες ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ
Μυθικός Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και έκανε θρυλικό τρεμπλ! ΣΠΟΡΦΜ
Τρούμπ είδες χθες τελικό Τσου Λου?οπως ερχοσαστε παρτε μου και ενα καμελ αφιλτρο....
Μπουγατσα με σουβλακιγια τους μπαοκζηδες καλαμακι ο ψολων.
ερχόμαστε και η γη θα τρέμπλ
μονο το πρωτο ημιχρονο....θα κλειναν τα μπαρακια μετα και δεν προλαβαινα.Τρούμπ είδες χθες τελικό Τσου Λου?
ειναι αμορφωτοι οι βαζελες ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ
Τι λες,μου πάει η καράφλα?μονο το πρωτο ημιχρονο....θα κλειναν τα μπαρακια μετα και δεν προλαβαινα.
Ειδα σημερα ομως το τελευταιο επεισοδιο της τριτης σαιζον των βικινγκς...νομιζα οτι θα πεθαινες,με κοψοχολιασες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι αμορφωτοι οι βαζελες ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ
καλος εισαι ΚΑΛΟΣΤι λες,μου πάει η καράφλα?
Αυτός ο πουστης ο Ρόλλο πάλι με πρόδωσε όμως.καλος εισαι ΚΑΛΟΣ
την γυναικα στην γαμησε τελικα?αυτο εχει σημασια.Αυτός ο πουστης ο Ρόλλο πάλι με πρόδωσε όμως.
μην σποιλαρης αλλα σου εχω εμπιστοσυνη....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣΑυτός ο πουστης ο Ρόλλο πάλι με πρόδωσε όμως.
Εννοείται θα τα καταφέρω.μην σποιλαρης αλλα σου εχω εμπιστοσυνη....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
φορα ενα κουστουμι εσυ με μπερδευειςτην γυναικα στην γαμησε τελικα?αυτο εχει σημασια.
Τι να γαμησει ρε το όρνιο,και πολύ του ήταν η Σίγκυ.την γυναικα στην γαμησε τελικα?αυτο εχει σημασια.
ο μπιόρν είναι γιος του ρόλο τελικάμην σποιλαρης αλλα σου εχω εμπιστοσυνη....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
ο μπιόρν είναι γιος του ρόλο τελικά
ωναμηνσουγαμησωκαιμηνμηνπαρειςπρωταθλημαξαναΠΟΤΕ...τοξερα οτι θα γινει μαλακια ΤΟΞΕΡΑο μπιόρν είναι γιος του ρόλο τελικά
ειμαι το εμβολιο του τακη τον προσεχω να μην κανει ανοησιες.φορα ενα κουστουμι εσυ με μπερδευεις
εσύ φταις. Σπαμάρεις στα αθλητικά.