Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056
anigif_enhanced-946-1433453114-7.gif
Που ησουν χθες Τακη? :confused::confused::confused::embarrased:

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
  • Ουάου
Αντιδράσεις: alex71

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.006
Πόντοι
2.606
Δεν θα ελεγα οτι ειμαι "αντιολυμπιακος".
Οταν εκανε περσι το 1-2 ο Ολυμπιακος μεσα στην Αρσεναλ, το ειχα πανηγυρισει.
Οπως καθε μη φιλαθλος του Ολυμπιακου, αντιπαθησα συγκεκριμενες πρακτικες λιγο μετα το 2000.
Και δυστυχως καθε τοσο υπηρχαν συγκεκριμενες εικονες που επετειναν την αντιπαθεια μου.
Προχειρως θυμαμαι την υποθεση Βαλνερ, το χερι του Μανιατη και το γκολ του Κατσουρανη.
Αν πρεπει οπωσδηποτε να τοποθετησω καπου την παγιωση της ενοχλησης μου, θα την τοποθετούσα στην χρονια της υποθεσης Βαλνερ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο alex71 ειναι εκ πεποιθησεως ευγενης και δεν βριζει ποτέ

Προχείρως θυμάσαι και τεσσάρες πεντάρες εξάρες ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν θα ελεγα οτι ειμαι "αντιολυμπιακος".
Οταν εκανε περσι το 1-2 ο Ολυμπιακος μεσα στην Αρσεναλ, το ειχα πανηγυρισει.
Οπως καθε μη φιλαθλος του Ολυμπιακου, αντιπαθησα συγκεκριμενες πρακτικες λιγο μετα το 2000.
Και δυστυχως καθε τοσο υπηρχαν συγκεκριμενες εικονες που επετειναν την αντιπαθεια μου.
Προχειρως θυμαμαι την υποθεση Βαλνερ, το χερι του Μανιατη και το γκολ του Κατσουρανη.
Αν πρεπει οπωσδηποτε να τοποθετησω καπου την παγιωση της ενοχλησης μου, θα την τοποθετούσα στην χρονια της υποθεσης Βαλνερ

Ο alex71 ειναι εκ πεποιθησεως ευγενης και δεν βριζει ποτέ

Προχείρως θυμάσαι και τεσσάρες πεντάρες εξάρες ;
Ναι φυσικα θυμαμαι τις τεσσαρες πενταρες και εξαρες, δεν εχω παθει τιποτα

ΑΕΚ γεννιέσαι τυπε, δε γίνεσαι.
Αληθες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.006
Πόντοι
2.606
Ο Καραγκιοζοπουλος σε εκανε ΑΕΚτζη τύπε?
Ακόμη θυμάμαι την κεφάλια πάνω στη γραμμή που την απέκρουσε ο αμυντικός τι θυμάμαι δηλαδή ούτε αυτόν που την έκανε ούτε αυτόν που το διώξε θυμάμαι :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ακόμη θυμάμαι την κεφάλια πάνω στη γραμμή που την απέκρουσε ο αμυντικός τι θυμάμαι δηλαδή ούτε αυτόν που την έκανε ούτε αυτόν που το διώξε θυμάμαι :confused:
θυμάσαι που έμενε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
O Ντεταρι ηταν που πηγε για το γκολ

Ο Μανωλάς ηταν που το εσωσε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ε μια μικρη αμφιβολια την εχω...σορυ κιολας
Θα δινόταν κόκκινη στον καλύτερο μέχρι εκείνη τη στιγμή παίκτη της ρεάλ (η υπόλοιπη ρεάλ σερνόταν), κατά πάσα πιθανότητα θα ισοφαρίζαμε με το πέναλτι και θα παίζαμε με παίκτη παραπάνω από το 1ο ημίχρονο. Οκ παίζαμε ενάντια σε ένα γεμάτο μπερναμπέου αλλά είχαμε αρκετές πιθανότητες.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Θα δινόταν κόκκινη στον καλύτερο μέχρι εκείνη τη στιγμή παίκτη της ρεάλ (η υπόλοιπη ρεάλ σερνόταν), κατά πάσα πιθανότητα θα ισοφαρίζαμε με το πέναλτι και θα παίζαμε με παίκτη παραπάνω από το 1ο ημίχρονο. Οκ παίζαμε ενάντια σε ένα γεμάτο μπερναμπέου αλλά είχαμε αρκετές πιθανότητες.
ρε τυπε, ενταξει ειπαμε να τρολαρουμε αλλα το παραπας.

αυτες οι ομαδες, οι πραγματικα μεγαλες, ενα τεταρτο να παιξουν ριχνουν 3 γκολ.

οπως με τη γιουναιτεντ στη ριζουπολη, που το 0-2 εγινε 2-2 και κατευθειαν εγινε 2-3 με Βερον

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.006
Πόντοι
2.606
Τι στο καλο, παντού ησουνα εσυ τοτε

Οταν κλεισει εικοσαετια στις πουστιές και ο ΠΑΟΚ θα φροντισουμε να τον σιχαθουμε κι

Τις ημερομηνίες δέστε
21-10 ο ΠΑΟΚ 22 ο Ολυμπιακός μας ς είχαν αναγκάσει τα μουνια να πάμε την ημέρα του αγώνα όχι πιο πριν για να μην συναντηθούμε πήγαμε μέσω ολλανδιας αν θυμάμαι καλά και τους πετύχαμε στο φεύγα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Τις ημερομηνίες δέστε
21-10 ο ΠΑΟΚ 22 ο Ολυμπιακός νας είχαν αναγκάσει τα μουνια να πάμε την ημέρα του αγώνα όχι πιο πριν για να μην συναντηθούμε πήγαμε μέσω ολλανδιας αν θυμάμαι καλά και τους πετύχαμε στο φεύγα
Αυτο που βλεπει κανενας εκ πρωτης οψεως ειναι οτι δυο εκπροσωποι της χωρας μας μαζεψαν δεκα μπαλακια σε δυο ημερες στην Ισπανια

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.006
Πόντοι
2.606
Αυτο που βλεπει κανενας εκ πρωτης οψεως ειναι οτι δυο εκπροσωποι της χωρας μας μαζεψαν δεκα μπαλακια σε δυο ημερες στην Ισπανια
Ρε μαλακα είχαμε παιξει τρομερή μπάλα τότε μας σφάξανε στο γόνατο

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Γιατι υπαρχει ελληνικο ποδοσφαιρο?

Ο Σαντος ηθελε να το οργανωσει απο τις παιδικες μεχρι τις εθνικες ηλικιες και το πεταξανε στα σκουπιδια το σχεδιο.

οταν υπαρχουν δημοσιογραφοι σαν τον νικολακοπουλο η το γεωργιου η το μενιο που κανουν καριερα πουλωντας οπαδιλικη, μεχρι και η Μαλτα θα μας περασει

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Α ρε Τάκη,τώρα θα σηκώνατε την κούπα,ποια Βιγιαρεαλ να πούμε :cry:
Αν ο Μαρινακης ειχε κρατησει την περσινη ομαδα και ειχε παρει 2-3 παικτες, θα ειχε πιθανοτητες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom