Δεν θα ελεγα οτι ειμαι "αντιολυμπιακος".
Οταν εκανε περσι το 1-2 ο Ολυμπιακος μεσα στην Αρσεναλ, το ειχα πανηγυρισει.
Οπως καθε μη φιλαθλος του Ολυμπιακου, αντιπαθησα συγκεκριμενες πρακτικες λιγο μετα το 2000.
Και δυστυχως καθε τοσο υπηρχαν συγκεκριμενες εικονες που επετειναν την αντιπαθεια μου.
Προχειρως θυμαμαι την υποθεση Βαλνερ, το χερι του Μανιατη και το γκολ του Κατσουρανη.
Αν πρεπει οπωσδηποτε να τοποθετησω καπου την παγιωση της ενοχλησης μου, θα την τοποθετούσα στην χρονια της υποθεσης Βαλνερ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο alex71 ειναι εκ πεποιθησεως ευγενης και δεν βριζει ποτέ
Δεν θα ελεγα οτι ειμαι "αντιολυμπιακος".
Οταν εκανε περσι το 1-2 ο Ολυμπιακος μεσα στην Αρσεναλ, το ειχα πανηγυρισει.
Οπως καθε μη φιλαθλος του Ολυμπιακου, αντιπαθησα συγκεκριμενες πρακτικες λιγο μετα το 2000.
Και δυστυχως καθε τοσο υπηρχαν συγκεκριμενες εικονες που επετειναν την αντιπαθεια μου.
Προχειρως θυμαμαι την υποθεση Βαλνερ, το χερι του Μανιατη και το γκολ του Κατσουρανη.
Αν πρεπει οπωσδηποτε να τοποθετησω καπου την παγιωση της ενοχλησης μου, θα την τοποθετούσα στην χρονια της υποθεσης Βαλνερ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο alex71 ειναι εκ πεποιθησεως ευγενης και δεν βριζει ποτέ
Θα δινόταν κόκκινη στον καλύτερο μέχρι εκείνη τη στιγμή παίκτη της ρεάλ (η υπόλοιπη ρεάλ σερνόταν), κατά πάσα πιθανότητα θα ισοφαρίζαμε με το πέναλτι και θα παίζαμε με παίκτη παραπάνω από το 1ο ημίχρονο. Οκ παίζαμε ενάντια σε ένα γεμάτο μπερναμπέου αλλά είχαμε αρκετές πιθανότητες.
Θα δινόταν κόκκινη στον καλύτερο μέχρι εκείνη τη στιγμή παίκτη της ρεάλ (η υπόλοιπη ρεάλ σερνόταν), κατά πάσα πιθανότητα θα ισοφαρίζαμε με το πέναλτι και θα παίζαμε με παίκτη παραπάνω από το 1ο ημίχρονο. Οκ παίζαμε ενάντια σε ένα γεμάτο μπερναμπέου αλλά είχαμε αρκετές πιθανότητες.
Τις ημερομηνίες δέστε
21-10 ο ΠΑΟΚ 22 ο Ολυμπιακός μας ς είχαν αναγκάσει τα μουνια να πάμε την ημέρα του αγώνα όχι πιο πριν για να μην συναντηθούμε πήγαμε μέσω ολλανδιας αν θυμάμαι καλά και τους πετύχαμε στο φεύγα
Τις ημερομηνίες δέστε
21-10 ο ΠΑΟΚ 22 ο Ολυμπιακός νας είχαν αναγκάσει τα μουνια να πάμε την ημέρα του αγώνα όχι πιο πριν για να μην συναντηθούμε πήγαμε μέσω ολλανδιας αν θυμάμαι καλά και τους πετύχαμε στο φεύγα