raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
οχιΤί,δεν σου δωσε πρόσκληση ο Βαγγέλας;
οχιΤί,δεν σου δωσε πρόσκληση ο Βαγγέλας;
ρε κατσικι κανονισες τουλαχιστον παναγιωταρυ για απονομη κυπελου?να μαι και γω....
ηρθε με τον κοκακια στην φιεστα...ρε κατσικι κανονισες τουλαχιστον παναγιωταρυ για απονομη κυπελου?
takh δεν πιστευω να δεις γιουροβιζιον για να πιρφορισεις?ηρθε με τον κοκακια στην φιεστα...
την ειδε ο σεμεδαρος και κοντεψε να βατεψει στον βαλμπουενα απο τις καυλες..
εχει και φαρμα σημερα που θα σκασουν με τα μαγιο στην πισινα η κατσογρεσσακη, η δεδε και οι διδυμες...takh δεν πιστευω να δεις γιουροβιζιον για να πιρφορισεις?
μα π-αμε σε τυελικο κυπελου και δεν εχει βαλει μεσα ουτε φορτουνη ουτε βαλμποενα και μου εχει ανδρουτσο.Ωχ!!¡!!
Δε με λυπάται ο βαγγελας να βλέπω τελικό με μπουξο κ να χάνουμε;;;
Λες το να έχει παίξει παοκάρα ο βαγγέλας στο στοίχημα;;μα π-αμε σε τυελικο κυπελου και δεν εχει βαλει μεσα ουτε φορτουνη ουτε βαλμποενα και μου εχει ανδρουτσο.
οταν τα ελεγα εγω για τον κυριο μαρτινς που μας στερησε το τελικο του γιουροπα λινγκ επειδη εβαλε στοπερ τον εμβιλα με την αρσεναλ, τρελο με ανεβαζατε τρελο με κατεβαζατε!!!!Το όνειρο με εμβιλα στόπερ που το δε?? Είπαμε...
Βάλε ένα αριστερό μπακ και βάλε χολεβα πίσω... Και άλλαξα το βαλμπουνεα η φορτουνη να βγει καμία πάσα μπας και γυρίσει...
κοιτα ο κουτσος να βαλει 2 γκολακια στην επαναλληψη και να κανουμε κωλοτουμπες.Γιατί το άλλο το ανέκδοτο τον Μπρούμα που τον τρώμε στη μάπα σε κάθε ματς;
Τί να βάλει μωρέ ο βλάκας; Για να μας σπάει τα νεύρα παίζει αυτός.κοιτα ο κουτσος να βαλει 2 γκολακια στην επαναλληψη και να κανουμε κωλοτουμπες.
Επεσε τηλεφωνο απο Τακη σαφεστατα και ζητησε αλλαγεςελα παμε γερα για την ανατροπη να κλαψουν τα μουνακια.