You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Η συμπάθεια των οπαδών της λίβερπουλ προς τον Ολυμπιακό & η αντίστοιχη των Ολυμπιακών προς την Λίβερπουλ,δεν είναι τυχαία.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ξέχασα να αναφέρω ότι οι οπαδοί των άλλων ομάδων στην Αγγλία ονομάζουν τους οπαδούς της Λίβερπουλ murderers.
Οπότε μόνο τυχαία δεν είναι η αγάπη μεταξύ σας.
Τα όποια συνειρμικά σχόλια...δικά σας.
Οπότε μόνο τυχαία δεν είναι η αγάπη μεταξύ σας.
Τα όποια συνειρμικά σχόλια...δικά σας.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Σε ''χαλάει'' λίγο Dark...αλλά θα σου περάσει...δες το ΑΕΚάκι σου τώρα και άσε τον Θρύλο...τελικά καλά είχε πεί κάποιος...έχεις μεγάλο κόμπλεξ με τον Θρύλο....αλλά ότι σε πονάει...σε κομπλάρει....
επειδη κάποιοι δεν εχουν ΙΔΕΑ απο μπαλα να πω την ιστορία..
οι γάβροι ειχαν καταθέσει στεφάνια το μάτς του Λιβερ που φάγαν 3ρα βαθιά..
εδω και 1 μήνα ειχαν αρχίσει το γλύψιμο και το ψηστίρι στους Αγγλους γιατι ΨΩΦΟΥΝ για λίγη δημοσιότητα,να νιώσουν ΕΥΡΩ-ΠΕΗ και τον Μάη..
Και τελικά με τα 1000 ζόρια έπεισαν οπαδους της ΛΙΒΕΡ καποιου φαν κλάμπ του Λονδινου...
Οσοι εχουν ιδεα απο Αγγλία και Λίβερπουλ και μπαράκια,θα γνωρίζουν οτι τα 2/3 των μπαρ εχουν κασκολάκια και σημαίες του ΠΑΟ..
λΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΑΒΡΟΙ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΑΒΡΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΑΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ..
οι γάβροι ειχαν καταθέσει στεφάνια το μάτς του Λιβερ που φάγαν 3ρα βαθιά..
εδω και 1 μήνα ειχαν αρχίσει το γλύψιμο και το ψηστίρι στους Αγγλους γιατι ΨΩΦΟΥΝ για λίγη δημοσιότητα,να νιώσουν ΕΥΡΩ-ΠΕΗ και τον Μάη..
Και τελικά με τα 1000 ζόρια έπεισαν οπαδους της ΛΙΒΕΡ καποιου φαν κλάμπ του Λονδινου...
Οσοι εχουν ιδεα απο Αγγλία και Λίβερπουλ και μπαράκια,θα γνωρίζουν οτι τα 2/3 των μπαρ εχουν κασκολάκια και σημαίες του ΠΑΟ..
λΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΑΒΡΟΙ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΑΒΡΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΑΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ..
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Να γελάς και να κλαίς μαζί......
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Φίλε laplace,είσαι ο τελευταίος που θα αντιπαρατεθώ εδώ μέσα...δεν κάνεις για τέτοια...άνθρωποι χώρις επιχειρήματα που το μόνο που ξέρουν είναι να βρίζουν δεν είναι του κύκλου μου....και να ξέρεις...εγώ προσωπικά δεν σκότωσα...δούλευα εκείνη την μέρα...έχω άλλοθι...αλλά αφού ξέρεις ποιός τον σκότωσε καλό είναι να πάς στον εισαγγελέα.....να δώσεις τα στοιχεία που έχεις...θα ήταν το καλύτερο για ένα παιδί που σκοτώθηκε...εγώ, αυτό το σχόλιο που έδωσες για τον ********,που προσωπικά δεν τον ξέρω,θα το δώσω να το διαβάσει ένας φίλος στην ασφάλεια....μην το πάρεις σαν απειλή...απλά πρέπει να ηρεμήσει η ψυχή του παιδιού που σκοτώθηκε και αφού εσύ ξέρεις είσαι ο κατάλληλος να πεί τί έγινε....καλό βράδυ φίλε...
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Αλήθεια γιατί βγήκαν τα σχόλια για τον ''δολοφόνο'' που έλεγε ο φίλος laplace?Mods να ρωτήσω....εσείς τα βγάλατε?Απλά ερώτηση κάνω...
ναι ρε φίλε,δώστο θα κάνεις την καλύτερη δουλεια..
Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ προσπαθεί να τους καλύψει..Πες του ασφαλίτη κολλητού σου να ρωτήσει ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ανήκει σε σύνδεσμο οσφπ η παο..Αν και νομίζω οτι η ασφάλεια ξέρει καλύτερα απο τον καθένα τι έγινε..Τωρα το αν θα συλλάβουν τους φονιάδες εγκειται στις ορέξεις του Κρόκους..
Υ.Γ. και δεν βρίζω,αν βρεις ενα υβριστικό πόστ μου ,βάλτο εδω
Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ προσπαθεί να τους καλύψει..Πες του ασφαλίτη κολλητού σου να ρωτήσει ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ανήκει σε σύνδεσμο οσφπ η παο..Αν και νομίζω οτι η ασφάλεια ξέρει καλύτερα απο τον καθένα τι έγινε..Τωρα το αν θα συλλάβουν τους φονιάδες εγκειται στις ορέξεις του Κρόκους..
Υ.Γ. και δεν βρίζω,αν βρεις ενα υβριστικό πόστ μου ,βάλτο εδω
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ καλώ όσους ξέρουν να πάνε να καταθέσουν...και επιμένω αφού ξέρεις να πάς....θα βοηθήσεις 1 οικογένεια που έχασε το παιδί της...και μια ψυχή να ηρεμήσει....δεν με ενδιαφέρει καθόλου σε τίνος ορέξεις έγκειται...εγώ πάντως θεωρώ πως θα βοηθήσεις...εσύ δεν συμφωνείς πώς πρέπει να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι?Πιστεύω πώς έτσι είναι το σωστό...όταν χάνεται ένας άνθρωπος εγώ προσωπικά δεν κοιτάω τί ομάδα ήταν...είναι ένας άνθρωπος....και δεν κοιτάω φυσικά σε ποιά ομάδα άνηκαν οι δολοφόνοι...να πάνε μέσα...ισόβια...και ένα τελευταίο...εγώ σε σύνδεσμο ούτε ήμουν πότε ούτε και θα είμαι...δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου...savalas δεν θα σου πώ εγώ φυσικά αν έκανες σωστά...απλά αν κάποιος ξέρει πρέπει να καταθέσει....δεν συμφωνείς?
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Συγχαρητήρια και μιλάω ειλικρινά...δεν ειρωνεύομαι....αν έκανες κάτι τέτοιο απλά...μπράβο....ποδολάγνε τα στοιχεία βρίσκονται σε φίλο αστυνομικό και σε δημοσιογράφους με επώνυμη επιστολή..Οταν τα έστειλα την άλλη ημ.έρα ο Καρπετόπουλος χρησιμοποίησε κάποια απο αυτα...
και ο Πανούτσος..Ακριβώς την αλλη ημέρα..Προφανώς τις ιδιες πληροφορίες ειχαν στείλει με μέιλ πολλοί..
Υ.Γ. αν κάποιο παιδι συνομιλούσε στο σπορτ-τίκετς με Καρπετόπουλο και θυμάται, ας αναφέρει οτι το ειχα γράψει και εκει και δημόσια και μου απάντησε οτι τα ήξερε ήδη απο πολλές πηγες..
Υ.Γ. αν κάποιο παιδι συνομιλούσε στο σπορτ-τίκετς με Καρπετόπουλο και θυμάται, ας αναφέρει οτι το ειχα γράψει και εκει και δημόσια και μου απάντησε οτι τα ήξερε ήδη απο πολλές πηγες..
εγώ δεν "πρόλαβα" να το διαβάσω αυτό που έγραψες,αλλά δυστυχώς-όπως δείχνει η εξέλιξη της υπόθεσης-πάει μάγκες,"ξεφούσκωσε" το θέμα.μπήκε 1(ΕΝΑΣ!!!)μέσα και "πάπαλα"!όσο για την-από κοινού-εκδήλωση των οπαδών(απ'όπου και οι fotos)θα γράψω ένα-χιουμοριστικό,μην....βαράτε-σχόλιο:
καλά να πάθει η Λίβερπουλ,λοιπόν,που έχασε στον τελικό!αλλά με το να κάνουν από κοινού εκδήλωση με Ολυμπιακούς,παραμονή ενός τόσο σημαντικού ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ(παίζει ρόλο!!!)αγώνα.....τι περίμεναν?να κερδίσουν?
καλά να πάθει η Λίβερπουλ,λοιπόν,που έχασε στον τελικό!αλλά με το να κάνουν από κοινού εκδήλωση με Ολυμπιακούς,παραμονή ενός τόσο σημαντικού ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ(παίζει ρόλο!!!)αγώνα.....τι περίμεναν?να κερδίσουν?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο ΄΄ενας΄΄ που μπήκε μέσα τσίμπησε γερά λεφτάκια γι αυτό κ μέσα περνάει ζάχαρη λέμε.Είναι σαν τους αυτοφωράκηδες που ψάχνουν τα αφεντικά των μαγαζιών που τους κυνηγάει η αστυνομία,τους δίνουν 5 φράγκα κ πάνε εκείνοιμ αυτόφωρο αντί για τα αφεντικά.Έτσι έγινε κ εδώ ΑΚΡΙΒΩΣ.
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φιλε μου συμφωνω πως ξεφουσκωσε το θεμα,αλλα δεν μπηκε μονο ενας μεσα.εγώ δεν "πρόλαβα" να το διαβάσω αυτό που έγραψες,αλλά δυστυχώς-όπως δείχνει η εξέλιξη της υπόθεσης-πάει μάγκες,"ξεφούσκωσε" το θέμα.μπήκε 1(ΕΝΑΣ!!!)μέσα και "πάπαλα"!όσο
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Είπαμε κάτι για τον Ολυμπιακό κ πετάχτηκε ο ''Κούγιας''.
Κ όντως μπηκε μόνο 1 μέσα άσχετε.Διάβασε κ κανά αθλητικό φόρουμ.Μέχρι κ το in.gr το γράφει ρε Γκαίμπελς.
Κ όντως μπηκε μόνο 1 μέσα άσχετε.Διάβασε κ κανά αθλητικό φόρουμ.Μέχρι κ το in.gr το γράφει ρε Γκαίμπελς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις