DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλά θα ήταν.ʼντρας είναι να πάρει η ευχή.
φιλε σαβαλα παντα κανουμε πλακα,ασχετα αν καποιες φορες το παρατραβαμε λιγακι.αντε ετσι μπράβο,
ριχτε το και λιγο στη πλάκα αφου καταβάθος δε μπορειτε ο ενας χωρις τον άλλο ;)
το σαιτ εχει αλλο χαρακτηρα,και για να ειμαι ειλικρινης μονο με αυτο δεν ασχολουμαστε.Πάντως έχω να κάνω μια ενωτική πρόταση εν'όψη καλοκαιριού μάλιστα.....δεν λέει να τραβάμε άλλο το σχοινί εδώ πέρα. Θα ήθελα να ακούσω τα σχόλια σας.
ελα ρε macxp ελεος...ρε παιδια ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ μιλούν για ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΤΩΝ?
αυτοι που γλύφουν για να αγοράσουν Μπασινα,Κυριακο και αγόρασαν Παλτονίνου και Ρουφοπολίδη?
ΦΥΣΙΚΑ και να παει ο Ρίμποι στην ΑΕΚ..Μόνο εκει θα τον σεβαστούν και θα πάει καλα και στην Ευρώπη..
ʼντε γεια σας.Καλό καλοκαίρι να έχετε κ του χρόνου από Σεπτέμβρη εδώ θα είμαστε.Καλά μπάνια,καλά μουνια σε όλους κ καλά ξενύχτια(εγώ ήδη τώρα που χώρισα κάθε βράδυ λάσπη γίνομαι).
Κ όπου κ αν πάει ο κάθε Ρίμπο,Τσιρίλο,Ρ.Κάρλος,Σπυρόπουλος,Αλωνεύτης,Μονταϊνι,κ.λ.π.,κ.λ.π. στα τέτοια μου ειλικρεινά.Αυτοί έχουν εξασφαλίσει το μέλλον κ των παιδιών τους & των εγγονιών τους(το πε κ ο Ρίμπο στην συνέντευξη τύπου προχθές).Εμείς τι κάνουμε στην ζωή μας,που δε νομίζω να τα φέρνουμε εύκολα βόλτα.Ετσι;
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ο φίλος σας ο σκοτεινός ,το κορώνι.
Υ.Γ.:megantoine είμαι από τον Κότρωνα.Δεν έχω καμμιά σχέση με προσφυγιά.
οχι ρε μαγκες αυτο ειναι βλακεια...να μαζευονται δηλαδη οι γαυροι να ευλογουν τα γενια τους,οι χανουμιδες το ιδιο και οι βαζελοι κτλ κτλ...αν δεν υπαρχει αντιπαραθεση και διαφονια δεν εχει γλυκα..παντα σε λογικα πλαισια βεβαια..τώρα μιλάς σωστά.
πέραν αυτών αγώ έχω να κάνω μια πρόταση που είχε γίνει και παλιά.
Ειναι δύσκολο όμως να την εφαρμόσουν τα μέλη...
ο κάθε οπαδός να γράφει στο thread της ομάδας του και μόνο!
δεν έχει καμία ουσιά να κριτικάρει στα threads των άλλων ομάδων αφου στο τέλος όλα γίνονται κώλος...
Αν μπορείτε να το κάνετε τουλάχιστον αυτό το forum θα είναι πιο νορμάλ και εμεις οι mods θα έχουμε και χρόνο να ασχολήθούμε και με άλλα θέματα του site πλην των οπαδικών.
λιγο κρασι λιγο θαλασσα κ τ αγορι σου?Με είδε κανείς να συμφωνώ;αλλά του χρόνου πάλι.Τώρα μουνια & ξενύχτια & θάλασσα