Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.293
- Πόντοι
- 2.606
3 μηνες καθε τεταρτη-πεμπτη χαρηκαμε να βλεπουμε θρυλο...
σημερα εχει εθνικη ελλαδος
και δεν εχει ουτε καν σορβαιβουρ
ευκαιρία για μπαράκια θείο...
3 μηνες καθε τεταρτη-πεμπτη χαρηκαμε να βλεπουμε θρυλο...
σημερα εχει εθνικη ελλαδος
και δεν εχει ουτε καν σορβαιβουρ
Έφερα εγώ από Παυλάκη γλώσσες.τακη θα κερασεις εργολαβους για τον προεδρα?
δεν παω θειο...εμενα κιμα γαριδα δεν μου δωσανε ποτε...ειμαι πικραμενοςευκαιρία για μπαράκια θείο...
δεν παω θειο...εμενα κιμα γαριδα δεν μου δωσανε ποτε...ειμαι πικραμενος
ο προεδρας θα κανει τον πειραια την πρωτη χωρα παγκοσμια....ο πρόεδρας Βαγγέλας όμως κέρασε σκορδαλιά μπακαλιάρο έμαθα σήμερα, όλη την Πειραική...
ο προεδρας θα κανει τον πειραια την πρωτη χωρα παγκοσμια....
ελα ρε θειο!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειχα παρει χαμπαρι και ασε που και λογω της αργιας νομιζα οτι σημερα ειναι κυριακη και λεω παει τοχασε ο θειο θελει να παμε δευτεριατικα ντουμπαιθείο αύριο φεύγουμε για Ντουμπάι, ξεκινάμε...
ελα ρε θειο!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειχα παρει χαμπαρι και ασε που και λογω της αργιας νομιζα οτι σημερα ειναι κυριακη και λεω παει τοχασε ο θειο θελει να παμε δευτεριατικα ντουμπαι
τυπε τωρα που το μαθες τελευταια στιγμη, θα προλαβεις να κανεις την βαλιτσα?ελα ρε θειο!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν ειχα παρει χαμπαρι και ασε που και λογω της αργιας νομιζα οτι σημερα ειναι κυριακη και λεω παει τοχασε ο θειο θελει να παμε δευτεριατικα ντουμπαι
κανε δουλεια σου τακη...τυπε τωρα που το μαθες τελευταια στιγμη, θα προλαβεις να κανεις την βαλιτσα?
εγω ενα πουστριλικι του το εριξα το πρωι αδερφε μολις επλυνα την μουρη μου....Μορη γαμιολα Τζέιμς σήμερα τη γλυτώνεις
εγω ενα πουστριλικι του το εριξα το πρωι αδερφε μολις επλυνα την μουρη μου....
εγω ενα πουστριλικι του το εριξα το πρωι αδερφε μολις επλυνα την μουρη μου....
αυτες δεν ειναι γλωσσες αλλα παντοφλες 48νουμερο.Έφερα εγώ από Παυλάκη γλώσσες.
σιγα μην δεν εφαγες ρε βαροαυτες δεν ειναι γλωσσες αλλα παντοφλες 48νουμερο.
ειδες τον μπουξο?σιγα μην δεν εφαγες ρε βαρο
που ειναι ο μπουχος?ειδες τον μπουξο?
Πήγα βασιλόπουλο και έδωσα 5 σακούλες αποφλιομενες γαρίδες να μου τις περάσουν από την μηχανή του κιμα και με κοίταζαν σαν τρελόδεν παω θειο...εμενα κιμα γαριδα δεν μου δωσανε ποτε...ειμαι πικραμενος