Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
καυλες εχεις παναγη....τριψου στο καλοριφερ

Ο Γκαρσία το είπε. Φτιάχνουμε ομάδα. Το κύπελλο είναι στόχος, το πρωτάθλημα όχι. Εσυ όταν έρχεσαι δηλαδή και γράφεις πίπες στο δικό μας νήμα είναι οκ; Έχετε καλή ομάδα αλλά οι βρώμικες δουλειές του προέδρου σας αμαυρώνουν την πορεία σας φέτος. Κρίμα.
Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ!!!!!!
εγω φταιω που εδωσα γραμμη να σου φερθουν σαν κοριτσι...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.381
Πόντοι
3.656

Ο Γκαρσία το είπε. Φτιάχνουμε ομάδα. Το κύπελλο είναι στόχος, το πρωτάθλημα όχι. Εσυ όταν έρχεσαι δηλαδή και γράφεις πίπες στο δικό μας νήμα είναι οκ; Έχετε καλή ομάδα αλλά οι βρώμικες δουλειές του προέδρου σας αμαυρώνουν την πορεία σας φέτος. Κρίμα.
ντροπη...μας διαβαζει και η κατια....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506

δεν ηθελα ρε βιρλα :confused::confused::confused:
αλλωστε η κατια μου εδωσε το οκ να τον τραμπουκισω

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

δεν ηθελα ρε βιρλα :confused::confused::confused:
αλλωστε η κατια μου εδωσε το οκ να τον τραμπουκισω

Πριν ή μετά τα αντιυπερτασικά;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006

:alivedick:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506

Συνημμένα

• 122494853_4156037067814239_3930198340557385972_o.jpg
    122494853_4156037067814239_3930198340557385972_o.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 24

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
ΠΑΟΚ για πάντα

Φέτος παίρνουμε κύπελλο

Χάρισμα σας το πρωτάθλημα, εμείς φτιάχνουμε ομάδα φέτος και κάνουμε παπάδες Ευρώπη και θα το δείτε.

@raopau πες μου, αν έχεις διαφορετική άποψη.
Ρε παναγη, υπαρχει θεμα για τον Μπαοκ. Μπες εκει και ξεκαβλωσε. Εδω ειμαστε γαυροι πικαντικοι και καβλωμενοι να σας πηδ@με και μια και δυο και τρεις και τεσσερις ζωες!!!!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Παίρνει τον Λαλά ο Ολυμπιακός»!
Έτοιμος για μια ακόμη μεταγραφή παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός! Πληροφορίες από τη Γαλλία που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρουν ότι έφτασε σε συμφωνία για τον Κένι Λαλά.:P :alivedick:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Είμαι Ολυμπιακός ΑΛΛΑ...

Αλήθεια όμως επειδή βγήκε αυτή η απόφαση πιστεύτε οτι όντως στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά; Αλήθεια τώρα;
Απλά δυστυχώς δεν έχουμε σοβαρή δικαιοσύνη (βλέπε Ιταλία) να πάρει σοβαρές αποφάσεις...

μιλας για μια υποθεση που δεν επρεπε να παει καν σε δικη. δεν υπαρχει ουτε ενας μαρτυρας ουτε ενα στοιχειο που να εμπλεκει το μαρινακη.
ενας μαρτυρας που λεει οτι ηταν στημενο γιατι τελειωσε 3-0. ας πούμε οτι εχει δικιο. με ποια λογικη το εχει κανει ο προεδρος και οχι οι παικτες.
με ποια λογικη δεν κατηγορηθηκαν οι παικτες;
και γιατι με βαση την ιδια λογικη δεν εγινε διωξη στο μελισανιδη; 3-0 δεν εχασε η ΑΕΚ; με βαση τη λογικη του γεωργεα και αυτο στημενο ηταν

οσο αφορα το παραδειγμα σου ψαξε λιγο την υποθεση της γιουβε. οπου αποδειχτηκε μετα οτι ηταν στημενα τα στοιχεια και κακώς υποβιβαστηκε,

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Επιβεβαιώνει και η Equipe: «Συμφώνησε με Λαλά ο Ολυμπιακός - Πετάει για Ελλάδα»
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κένι Λαλά, όπως επιβεβαιώνει η Equipe. Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, υπάρχει συμφωνία με τη Στρασμπούρ και το Σάββατο ο παίκτης πετά για Ελλάδα.:alivedick:

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
ΠΑΟΚ για πάντα

Φέτος παίρνουμε κύπελλο

Χάρισμα σας το πρωτάθλημα, εμείς φτιάχνουμε ομάδα φέτος και κάνουμε παπάδες Ευρώπη και θα το δείτε.

οταν λες παπαδες; εννοεις θα περασετε σε ομιλο; οτι θα περασετε σε ομιλο και θα παρετε πανω απο 7 βαθμους και ισως παλεψετε για τη δευτερη θεση;

πώς ακριβως φτιαχνεις ομαδα; με δανεικο σεντερ φορ χωρις οψιον αγορας, με δανεικο αριστερο μπακ επισης χωρις οψιον;
με τον ουαρντα που ληγει το συμβολαιο του και δεν ξερω αν ειναι καλο να τον ανανεωσεις;

χωρις ενα σοβαρο εξαρι; φερνοντας πισω το λαμπρου για τριτη φορα απο δανεισμο;
που αφηνεις το πελκα να φυγει γιατι εδινες καλα λεφτα σε παικτες που δεν ειχαν τη μιση ψυχη του;
που ζητας 7+ μυρια για το Γιαννουλη που ειναι ο καλυτερος παικτης σου 1,5 χρονο τωρα αλλα ειναι κατω απο τη δεκαδα στις απολαβες;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Επιβεβαιώνει και η Equipe: «Συμφώνησε με Λαλά ο Ολυμπιακός - Πετάει για Ελλάδα»
Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κένι Λαλά, όπως επιβεβαιώνει η Equipe. Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, υπάρχει συμφωνία με τη Στρασμπούρ και το Σάββατο ο παίκτης πετά για Ελλάδα.:alivedick:

ρε μαγκες τι εχει παθει ο προεδρος?
ας τον συγκρατησει καποιος!!!!
:headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2::headbang2:

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Θα πέσουν σε κατάθλιψη οι Κουλες. Το αστείο είναι ότι σε αυτούς είχε ζητήσει συμβόλαιο 1 εκατομμύριο, και τελικά υπέγραψε σε εμάς με 700 χιλιάρικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom