ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.100
- Πόντοι
- 5.006
έλα ρε μαλεα μου τι γίνεται κοίταξε με το ασανσέρ που παίζεται παιχνίδι επιβίωσης και άσε εμάς ..Έλα Αντζελο καλά είσαι ρε μαλεα?? Ανησυχώ κ για τα άλλα στρακιαπου!
έλα ρε μαλεα μου τι γίνεται κοίταξε με το ασανσέρ που παίζεται παιχνίδι επιβίωσης και άσε εμάς ..Έλα Αντζελο καλά είσαι ρε μαλεα?? Ανησυχώ κ για τα άλλα στρακιαπου!
Μλκ μου το ασανσέρ πούλησε ολόκληρη Αγία Σοφία για μία 2η θέση και ούτε αυτή θα πάρει!έλα ρε μαλεα μου τι γίνεται κοίταξε με το ασανσέρ που παίζεται παιχνίδι επιβίωσης και άσε εμάς ..
αν το επαιζα δεν ξερω τυπε γιαυτο το στοιχημα ειναι δυσκολο και οι <πεθαμενοι> κλανουνΠόσα έβγαλες, τύπε; :S
1 σουβλακι απο ομονοιαΤύπε θα μας κεράσεις;
Καλύτερος ο ΜΠΑΟΚ εχτές ....τον αναστήσαμε μαζί και τον προπονητή του ....
Τυπε μου δεν υπάρχει σύγκριση φέτος... Οι δικοί μας κάνουν αγγαρεία στα τελευταία ματς και με το δίκιο τους... Τους βάλανε μες στο κατακαλοκαιρο να παίζουν ματς αντί να προετοιμαζονται για την γουλβς.... Ε αφού τους πετσωσαν όλους για πλάκα και πήραν το πρωτάθλημα, τώρα κάνουν αγγαρεία...
Για να καταλάβεις την διαφορά ποιότητας, περπατούσαμε σε όλο το ματς, φάγαμε γκολ στο 90 και από το 91 μέχρι το 94 είχαμε μια σουτ του Χασαν που έβγαλε πάνω στην γραμμή ο πασχαλακης και ένα διπλό τετ α τετ πάνω στην γραμμή...
Πλάκα τους κάνουμε τους πετσινους...
μονο φραπεδια κ πουρακι δεν εβγαλαν οι δικοι μας χτες στο γηπεδο
δεν πειραζει, τα ''αηττηττα'' ειναι γιαυτους που βλεπουν κουπα καθε 40 χρονια
Τάκη τι γίνεται χάντμπολ φεύγουν όλοι πάνε στην ΑΕΚ βόλλευ γάμα τα για πες τίποτα στο κουντουραρο..ΤΡΟΥΜΠΑΚΗ πάρε καμιά κάρτα του ερασιτέχνη ρε :SΤυπε μου δεν υπάρχει σύγκριση φέτος... Οι δικοί μας κάνουν αγγαρεία στα τελευταία ματς και με το δίκιο τους... Τους βάλανε μες στο κατακαλοκαιρο να παίζουν ματς αντί να προετοιμαζονται για την γουλβς.... Ε αφού τους πετσωσαν όλους για πλάκα και πήραν το πρωτάθλημα, τώρα κάνουν αγγαρεία...
Για να καταλάβεις την διαφορά ποιότητας, περπατούσαμε σε όλο το ματς, φάγαμε γκολ στο 90 και από το 91 μέχρι το 94 είχαμε μια σουτ του Χασαν που έβγαλε πάνω στην γραμμή ο πασχαλακης και ένα διπλό τετ α τετ πάνω στην γραμμή...
Πλάκα τους κάνουμε τους πετσινους...
και ο τελικός δεν πρέπει να τον αφησουμε..Η Γουλβς πρόεχει.
Τα άλλα είναι αδιάφορα.
Η Γουλβς πρόεχει.
Τα άλλα είναι αδιάφορα.
συμφωνω, ειναι ολη η χρονια
Τάκη τι γίνεται χάντμπολ φεύγουν όλοι πάνε στην ΑΕΚ βόλλευ γάμα τα για πες τίποτα στο κουντουραρο..ΤΡΟΥΜΠΑΚΗ πάρε καμιά κάρτα του ερασιτέχνη ρε :S
με τον τρουμπακη τι κάνουμε; :S :Sτο χαντμπολ ειναι καμενο χαρτι τυπε...η αεκ εφτιαξε την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων στην ελλαδα για του χρονου..παιζει να εχουν μεγαλυτερο μπατζετ και απο το ποδοσφαιρικο τους τμημα...
εχουν και ολα τα αλλα ερασιτεχνικα τους τμηματα διαλυμενα, οποτε δεν μπορεις να τους χτυπησεις στο χαντμπολ του χρονου..
στο βολευ ηδη τρωει αλυσιδιές ο καραφλας απο τον μιχαλη...θα την βρει την ακρη για του χρονου, μην αγχωνεσαι...
Θαύμα λέει??Α,και στην περίπτωση που γίνει θαυμα,να ευχόμαστε να περάσει η Ρόμα
με τον τρουμπακη τι κάνουμε; :S :S
Θαύμα λέει??
Είναι Τιτανομεγιστο σωματείο η Γουλβς με έδρα το Μολινο!
τύπε πως το βλέπεις θα δικαστουμε ποτέ σε αυτήν την χώρα??καλως τον παοκανθη!!!