χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
με 1000 ευρω παιζω για 1000 μερες συνεχομενεςΦοβάμαι μην τα κλαις μετά.
Γιατί είναι ενα χιλιάρικο,όχι ενα δεκάρικο.
με 1000 ευρω παιζω για 1000 μερες συνεχομενεςΦοβάμαι μην τα κλαις μετά.
Γιατί είναι ενα χιλιάρικο,όχι ενα δεκάρικο.
Επ καλώς τον πρώταθ... πιπατζη σόλα τα σπορ παντοτινό.που σαι ρε πουλί μήνες έχω να σε ακούσω όλα καλά ρε ;γαυροι τα 95 χρονια εκπαιδευσης στη τρουμπα σας εχουν κανει μαστορες στην πιπα
μας στραγγιξατε παλι
Δε θα χει πλάκα να πάρουν τα παοκια δεύτερη θέση και να πει η ΟΥΕΦΑ θα μπούνε Φιξ ομάδες φέτος λογω κοβιντ19 έξω ο γύφτοςχι θα ερθουμε να παρετε την ευθυνη εσεις..
Δε θα χει πλάκα να πάρουν τα παοκια δεύτερη θέση και να πει η ΟΥΕΦΑ θα μπούνε Φιξ ομάδες φέτος λογω κοβιντ19 έξω ο γύφτος
Οι καταυλισμοι γυφτων ανήκουν στις επικίνδυνες εστίες μετάδοσης του κορωνοιου... Λογικα δεν θα τον δεχτεί η ΟΥΕΦΑ τον παοκ...
Τάκη,μεγάλη η σημερινή νίκη για τον μπαογκ σε αδιάφορο ματς.Βλέπω υποδοχή ηρώων από τα μπαογκια.
Παπαρια μαντολες αδιαφορο ματς ηταν τυπε...
παιδια εβαλα 1000 ευρω 2πλο τον ΠΑΟΚ στον οπαπ το δελτιο το εδειξα στον μπουχο
ΑΗΤΤΗΤΟ?? Ε! ΝΑ...
https://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/article/2020-07/mixai_goal_1.jpg[/img[/URL]] :headbang3:
[b][i]ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΦΟΡΑ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΗΤΤΗΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!! [/i][/b]
[move][b][size=90pt]ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΜΕ ΟΥΣΙΑ!!![/size][/b][/move]
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
[/quote]Σιαχτηκε και αυτό...
Σιαχτηκε κι αυτό...Αναρωτιέμαι σήμερα αν ήταν το λιμάνι μου βαθύ ?? Τελικά δεν ήταν...
Το λιμάνι πάντα θα είναι βαθύ για εσάς.Σιαχτηκε κι αυτό...
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ??
ΕΝΤΑΞΕΙ!!!
Πόσα έβγαλες, τύπε; :Sπαιδια εβαλα 1000 ευρω 2πλο τον ΠΑΟΚ στον οπαπ το δελτιο το εδειξα στον μπουχο