troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.985
- Πόντοι
- 5.506
αδερφε θα εχει πολυ σημερα.....τι έγινε μαν μετά το μεσημεριανό τζερτζελο έχει και απογευματινό
παρε κατι παραπανω να τσιμπησεις
αδερφε θα εχει πολυ σημερα.....τι έγινε μαν μετά το μεσημεριανό τζερτζελο έχει και απογευματινό
έχω κανονιστεί μαν.. το έχω το παιδί από κάτω σε ετοιμότητα..αδερφε θα εχει πολυ σημερα.....
παρε κατι παραπανω να τσιμπησεις
εγω ειδα μπουχο στο πασαλιμανι,ξυρισμενο γουλι,με κασκολ του θρυλου και ταμπελα στην πλατη....ημουν τεντιμποις παοκτσης και μετανοησαΚλο κλπ μπουχος και η άλλοι που είναι κατασκήνωση η λιώμα σε κάνενα υπόγειο.. :S
Ο ΠΟΥ Κ ΠΡΕ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΡΙΜΠΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..
ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 24/7..
ΚΑΤΑΦΡΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ..
ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ(ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ)Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΠΡΙΝ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ή Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ amg ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ..
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΕΤΑ ΤΟΥ Κ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..
ΥΓ ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ 13 ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΖΕΙΤΕ???
ΣΑΣ ΣΟΥΦΡΕΤΟΣΟΥΒΛΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΤΩΝ 45 ΚΙΛΩΝ..
ΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ..
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ..
ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ???
γαμαει ο τζολακης.....πουτσα καγκελο εχει
ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ Κ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ Ο ΣΒΑΡΝΙΑΣ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ..Μαλακα,τι πεναλτυ εδωσε το κορακι στον Αρη?
Ουτε ο Γερμανακος δεν τα εδινε αυτα..
μην μιλας ρε χαζο..Εφαγε μεγαλη ηττα χθες το πρεζακι...ηρθε με τους 2 γοριλες του και με το μπλουζακι 10χρονου και νομιζε οτι και πασαρελα θα κανει μεσα στο γηπεδο του εχθρου και θα μας τον σφυριξει αγωνιστικα.
Ελα ομως που εφαγε γαμησι και τραμπουκα απο πισω και απο μπρος οπως λεει και ο Τακης...δηλαδη εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου.
ΠΡΟΚΡΙΜΕΝΟΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΜΕ..νικη γαυρου σημερα....
τους τρολαρει ο μαρτινς τυπε..γαμαει ο τζολακης.....πουτσα καγκελο εχει