geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.011
- Πόντοι
- 6.515
Τράβα γαμησου μουνοπανο πρεζάκια και βάλε και τη μπλούζα στο κωλο σου...με μισή ομάδα σε γαμησαμε σήμερα πουστρακι.
καλο είναι να μην γινονται αυτά :S :S :S
Τράβα γαμησου μουνοπανο πρεζάκια και βάλε και τη μπλούζα στο κωλο σου...με μισή ομάδα σε γαμησαμε σήμερα πουστρακι.
Με το συγκεκριμένο μουνοπανο πρέπει να γίνονται συνέχεια...καλο είναι να μην γινονται αυτά :S :S :S
Με το συγκεκριμένο μουνοπανο πρέπει να γίνονται συνέχεια...
Mε Βαγγέλα θα τα έκανε αυτά?
δεν τον ειδες στο βολλευ
με την ουρα στα σκελια το μουνοπανο, εκοψε λασπη
με τους αφους χαιβανοπουλους τους εχει παρει τον αερα
ΤΥΠΕ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΛΕΜΕ..Τράβα γαμησου μουνοπανο πρεζάκια και βάλε και τη μπλούζα στο κωλο σου...με μισή ομάδα σε γαμησαμε σήμερα πουστρακι.
γαμησι και ξύλο έτσι τυπεΤΥΠΕ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΛΕΜΕ..
ΣΤΟ 3-0 ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ..
ΣΤΟ 20ΛΕΠΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΙΝΕ..
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΒΕΛΟΝΙ & ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΗΔΑΓΑΝ ΜΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ..
ΥΓ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ(& ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΤΡΑΥΜΑΤΑ..
Τις άρπαξε?
έτσι η πουτανα....όταν μπήκε κάτι φάπες πρίν φτάσει στην θέση του, και όταν προσπάθησε να ξαναβγεί για το 2ο ημίχρονο στην φυσούνα. Τότε ήταν που τον έδιωξαν οι μπάτσοι.
Κραταει 3 χρονια αυτη η κολωνια τυπε..Τυπε whois καλα κάνει ο Μαρτίνς είχε καβαλήσει το καλάμι ο Κωστάκης νόμιζε ότι ήταν ο γενικός γαμαω..
Κραταει 3 χρονια αυτη η κολωνια τυπε..
ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ 500 ΦΟΡΕΣ ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η "ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ" ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ..
Κανει μουτρακια το πουστροπαιδο επειδη βλεπει τους πιτσιρικαδες να φευγουν με 15-20 μυρια(Ο ΤΣΙΜΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΑ 50 ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ)& γι αυτον δεν ενδιαφερεται κανεις..
ΥΓ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΚΙΑΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΛΕΨΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΒΕΒΑΙΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ..
ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ & ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ..
ΤΟΝ ΨΕΙΡΙΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΥΠΕ..ΘΑ ΕΧΩ ΠΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΑΚΟΜΗ..Το μαστουρα πως τον έκοψες χθες νιάου στο ημίχρονο.
είσαι τυπε απαιχτος...ΤΟΝ ΨΕΙΡΙΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΥΠΕ..ΘΑ ΕΧΩ ΠΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΑΚΟΜΗ..
ΥΓ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ..ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ???ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ & ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ..ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΥΦΙ ΠΟΥ ΣΝΙΦΑΡΕΙ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ..ΜΑΓΚΙΑ-ΚΛΑΝΙΑ-ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ..
ΥΓ ΡΕΣΤΑΡΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΝΗΣΟ..ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΓΟΥΛΒΕΡΧΑΜΠΤΟΝ ΤΥΠΕ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΤΕΣ ΜΕ ΑΕΡΙΟ ΣΤΑ ATM ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18 ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ..ΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ..ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ..