ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.091
- Πόντοι
- 5.006
Στα μαγειρεία θα είναι, κάνει ιδιαίτερα κάθε βράδυ στις 9 στο σταρ τσάνελε.
Στα μαγειρεία θα είναι, κάνει ιδιαίτερα κάθε βράδυ στις 9 στο σταρ τσάνελε.
δεν μαζευει στο ελαχιστο το ποδι του το μουνοπανο..Άσε με μαλακά όταν το είδα μου γύρισαν τα μυαλά...το στημένο μουνοπανο.
δεν μαζευει στο ελαχιστο το ποδι του το μουνοπανο..
Άσε με μαλακά όταν το είδα μου γύρισαν τα μυαλά...το στημένο μουνοπανο.
δεν είχε εικοσάχρονα η Άρσεναλ τύπε.μονο το αριστερό τους μπακ ήταν απ' τα τσικο.στο κέντρο είχε δύο τρεις 24αρηδες κι όλοι οι άλλοι πάρα πολύ έμπειροι.αλλα σημασία δεν έχει αυτό.σημασια έχει να είναι ψυχομενοι οι παίχτες και να μη φοβούνται τους ακριβότερους αντιπάλους.στην ουσία να μη χάνουν τα ματς πριν τη σέντρα και μπαλα είναι όλα γινονταιΑν και ειναι αρκετα δυσκολο το ματς με την Wolves σε σχεση με τα 20χρονα της Arsenal , με την Αrsenal o Ολυμπιακος απεδειξε ποσο μεγαλο ρολο παιζει η εμπειρια των παιχτων και ποσο παλευεις ενα παιχνιδι που θελεις μεχρι και που να το σφυριξει ο διαιτητης , ετσι την πατησανε τα τσιπιρικια που φορανε αυτη την βαρια φανελα των κανονιερηδων ....
Καλα εκανε ο Γαυρος και τους κατουρησε στα ματια , ας προσεχαν .... θα ειναι δυσκολο το ματς με Wolves , αυτο που θελω να δω τουλαχιστον στο Καραισκακη ειναι να τους δειξουν ποιος ειναι το Αφεντικο του λιμανιου , αυτο μονο θελω κατα τα αλλα ενα 75% μαλλον θα περασει η Wolves ...
έρχεται και ο τρακης αδελφέ να μας κλασει τα αρχιδιαΒόλει Γυναικών. 2ο σετ. 25-17. Ολυμπιακός- Μπεκεσκάμπα 2-0 σετ.
Kαι ο Θρύλος στους «4» του Challenge Cup!
αδερφε καλη φαση δεν θα ειναι να τον ξεβρακωσουμε και να το αφησουμε να παει με τα ποδια σπιτι του απο την πειραιως?έρχεται και ο τρακης αδελφέ να μας κλασει τα αρχιδια
ναι αδελφέ.. Χτες τα κλωνονιαμου λέγανε όλο μαλακιες που ελειπες εγώ ανησυχούσα που ήσουν και αυτα τα καργιολια όλο μαλακιες λέγανε... Και πιο πολύ ο γιαουρτακιας με το αλλο νιμου.αδερφε καλη φαση δεν θα ειναι να τον ξεβρακωσουμε και να το αφησουμε να παει με τα ποδια σπιτι του απο την πειραιως?
ξερεις τι πλεμπλαιοι ειναι ολοι τους....ναι αδελφέ.. Χτες τα κλωνονιαμου λέγανε όλο μαλακιες που ελειπες εγώ ανησυχούσα που ήσουν και αυτα τα καργιολια όλο μαλακιες λέγανε... Και πιο πολύ ο γιαουρτακιας με το αλλο νιμου.
ναι αδελφέ.. Χτες τα κλωνονιαμου λέγανε όλο μαλακιες που ελειπες εγώ ανησυχούσα που ήσουν και αυτα τα καργιολια όλο μαλακιες λέγανε... Και πιο πολύ ο γιαουρτακιας με το αλλο νιμου.
ήρθε ο τρακης φουλ Μαστουρα ήταν..hammer: