Πρεπει θα ταιριαξει με το σκορ.Βρασίδα λες να βάλει τον Κωνσταντίνου?
Ο κοσμος δεν παιζεται παντως.ΑΡΩΣΤΕΙΑ!!!
Πρεπει θα ταιριαξει με το σκορ.Βρασίδα λες να βάλει τον Κωνσταντίνου?
με την παράγκα δικιά σας τόχετε σίγουρο....ενώ στην ευρώπη που δεν έχετε παράγκα....Ετσι οπως παιζουν οχι θεμα χρονου θα ηταν.
Δεν υπαρχει Ολυμπιακος μεσα στο γηπεδο κριμα χαλασανε και την καλη εικονα που ειχαν στους προηγουμενους αγωνες.
Τωρα παμε για πρωταθλημα.
Ρε συ Τάλε, ολόκληρη Ευρώπη και θα έχουμε παράγκα???με την παράγκα δικιά σας τόχετε σίγουρο....ενώ στην ευρώπη που δεν έχετε παράγκα....
Ετσι την καραμελιτσα σας παλι.με την παράγκα δικιά σας τόχετε σίγουρο....ενώ στην ευρώπη που δεν έχετε παράγκα....
Ρε συ Τάλε, ολόκληρη Ευρώπη και θα έχουμε παράγκα???
Σιγά σιγά χτίζεται το λυόμενο...
κοίτα..πλακίτσα και καζούρα επιτρέπεται όπως και εσείς όταν μας φέρθηκε...τρυφερά.. η ραίηντζερς...αλλά μπινελίκιια και προσωπικες μαλακίες όχι...εγώ προσωπικά δεν βρίζω ποτέ....podplagne τον παίρνεις χαμούρα..έτσι βεντούζα.....Εγω, ο talos, o gatto και κάποιοι άλλοι δεν θα σας ζαλίσουμε τα αρχίδια με καζούρα αλλά κάποιοι γνωστοί που τα μόνα μηνύματα στο φορουμ μπαίνουν και βρίζουν, δεν χρειάζεται να πω ποιοι είναι αυτοί τους ξέρετε ήδη!
Κύριος όπως πάντα!κοίτα..πλακίτσα και καζούρα επιτρέπεται όπως και εσείς όταν μας φέρθηκε...τρυφερά.. η ραίηντζερς...αλλά μπινελίκιια και προσωπικες μαλακίες όχι...εγώ προσωπικά δεν βρίζω ποτέ....podplagne τον παίρνεις χαμούρα..έτσι βεντούζα.....
Χθές που σε ρώτησα για το αν θα μας στείλετε τον Μανούτσο στην φιέστα μου σφύριζες αδιάφορα
Καλά αυτοί είναι οι γνωστοί .Εγω, ο talos, o gatto και κάποιοι άλλοι δεν θα σας ζαλίσουμε τα αρχίδια με καζούρα αλλά κάποιοι γνωστοί που τα μόνα μηνύματα τους στο φορουμ είναι να μπαίνουν και να βρίζουν, δεν χρειάζεται να πω ποιοι είναι αυτοί τους ξέρετε ήδη!
δε γινοταν να μεινουν ολες οι ιταλικες απ εξω.0-1 η Ρομα!!!
Ποιος το βαλε για την Ρομα;δε γινοταν να μεινουν ολες οι ιταλικες απ εξω.
Taddei στο 73Ποιος το βαλε για την Ρομα;
Ναι, αλλά πέρασαν οι Αγγλιδούλες....δε γινοταν να μεινουν ολες οι ιταλικες απ εξω.
αν εχεις παρατηρησει τα τελευταια χρονια οι αγγλοι εχουν παντα ομαδα στον τελικο η στα ημιτελικα.και περυσι παλι στα προημιτελικα ηταν 4 αγγλικες.Ναι, αλλά πέρασαν οι Αγγλιδούλες....
Τώρα στους 8 θα πρέπει να παίξουν αναγκαστικά 2 μεταξύ τους ή στον επόμενο γύρο??αν εχεις παρατηρησει τα τελευταια χρονια οι αγγλοι εχουν παντα ομαδα στον τελικο η στα ημιτελικα.και περυσι παλι στα προημιτελικα ηταν 4 αγγλικες.
Όχι νομίζω αλλα δεν είμαι σίγουρος!Τώρα στους 8 θα πρέπει να παίξουν αναγκαστικά 2 μεταξύ τους ή στον επόμενο γύρο??