ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠ
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τυπε ο ραπτης ειναι σκληροπυρηνικος γαμιας
προβλεπω επικα γαμησα στις γαβριελλες
Πόσο δίνει γαύρος πρωταθλητής Α2 βόλεϊ σεζόν 2022/2023;
τυπε ο ραπτης ειναι σκληροπυρηνικος γαμιας
προβλεπω επικα γαμησα στις γαβριελλες
Εγω γιατι θυμαμαι οτι ειχαν πεσει στο βολει. Τεσπα, δεν πολυ ασχολουμαι με το αθλημα.Στό βόλεϊ μωρέ. Μετά από πέντε χρόνια στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ. Και ονειρεύονται τώρα διάφορα από τη χαρά τους.
το αντιθετοΝα πούμε βέβαια ότι απ' τα 9 Λιγκ Καπ που έχουν γίνει, τα 6 τα έχει πάρει ο Ολυμπιακός. Αλλά δεν πολυμετράνε αυτά. Θα αρχίσουν να μετράνε αν και όταν πάρει τον πρώτο του τίτλο ο πάο Αμπελοκήπων.
Τη γλίτωσαν τελικά ντάξει.Εγω γιατι θυμαμαι οτι ειχαν πεσει στο βολει. Τεσπα, δεν πολυ ασχολουμαι με το αθλημα.
το αντιθετο
μεχρι τωρα μετραγανε
απο δω και περα που θα πεσει πουτσα δεν θα μετρανε
Ο ΠΑΟ αμπελοκηπων σας ξεκωλιασε χθεσ?
Η κανω λαθοσ?
καλημερα
Καθυστερημένος είναι. Συνεχίζει να βάζει ψεύτικα στοιχεία και να αφήνει έξω Κύπελλα Κυπελλούχων, αθλήματα που δεν του αρέσουν κλπ. Δεν έχει κανένα νόημα - ζει σε παράλληλο κόσμο.Ο Μενέλαος από τότε που ο Πάρις του ξεκώλιασε την ωραία Ελένη και έγινε πούστης βάζελος, είναι ο κλασσικός βαζελοψεύτης.
έλα ρε Νικ ασχολεισαι με τον Αγαμέμνονα..Ο Μενέλαος από τότε που ο Πάρις του ξεκώλιασε την ωραία Ελένη και έγινε πούστης βάζελος, είναι ο κλασσικός βαζελοψεύτης.
Όπως όλοι οι βάζελοι αλλάζουν την ιστορία, έτσι κι αυτός παρουσιάζει στοιχεία μόνο για όσα τον συμφέρουν.
Όπως ο ψεύτικος ύμνος τους που λέει ¨πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ¨ έτσι κι αυτός θεωρεί σπορ μόνο όσα τον συμφέρουν.
Μενελαεεε στον βασιλιά των σπορ έχω 44 πρωταθλήματα και 27 κύπελα και έχεις 20 και 18 αντίστοιχα.
Άντε τώρα στο νήμα σου και μην μας σπας άλλο τον πούτσο.
Να πάει να γράφει τα ψέμματα του ο καθυστερημένος στο νήμα με σήμα την αλογοτροφή και να τον χειροκροτούν όλα τα βαζελάκια τρώγοντας σανό.Καθυστερημένος είναι. Συνεχίζει να βάζει ψεύτικα στοιχεία και να αφήνει έξω Κύπελλα Κυπελλούχων, αθλήματα που δεν του αρέσουν κλπ. Δεν έχει κανένα νόημα - ζει σε παράλληλο κόσμο.
Χαλαρος ειμαι φιλε μου,αλλο ...σφιξανεμολις πηγες το ρεκορ στο 50 - 1 μεγαλε, χαλαρωσε
καλημερα
ΜΕΝΕΛΑΟΣ θα επανέλθει όταν περάσει επιτυχώς κάποιες εξετάσεις που χρειάζονται για το πτυχίο του δημοτικού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Πιστεύεις ότι υπάρχει βάζελος που να μπορεί να βγάλει το δημοτικό, όταν του λες ότι ο Θρύλος έχει 13 Ευρωπαϊκούς τίτλους σε όλα τα σπορ, έναντι 7 της δικής του ομάδας και μάλιστα όλους σε ένα άθλημα ελέω Βαζελακόπουλου και ενώ τραγουδάει τον ψεύτικο ύμνο του <πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ>, να επιλέγει σπορ?ΜΕΝΕΛΑΟΣ θα επανέλθει όταν περάσει επιτυχώς κάποιες εξετάσεις που χρειάζονται για το πτυχίο του δημοτικού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Όχι ρε. Απλά δε θέλουμε το site να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο και στις σπουδές κανενός. Δεν είναι σωστό. Πρώτα η μόρφωση και μετά όλα τ' άλλα.καλα ρε πατε καλα;
μπαναρατε τον γιγαντα μενελαο επειδη σας την ελεγε;