ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.117
- Πόντοι
- 5.006
αδελφέ πως πάνε η ετοιμασίες πυρετωδώςΜην δινεις σημασια τυπε...απο τις πολλες τραβελοπουτσες που εχει φαει εχει χαζεψει η κακομοιρα.
αδελφέ πως πάνε η ετοιμασίες πυρετωδώςΜην δινεις σημασια τυπε...απο τις πολλες τραβελοπουτσες που εχει φαει εχει χαζεψει η κακομοιρα.
Στο εφτιαξα λιγο.... :S :S :S
αδελφέ πως πάνε η ετοιμασίες πυρετωδώς
ανοίγεις τραβελαδικο??Ολα ειναι ετοιμα τυπε για τη μεγαλη πρεμιερα....παρηγγειλα και καινουρια μαρκιζα με ολους τους μπουρδελοσταρ. :S :S :S
μπράβο μαν άκου μαρκίζα με τους κλωνους τι θα γίνει μαν :S :S :SΟλα ειναι ετοιμα τυπε για τη μεγαλη πρεμιερα....παρηγγειλα και καινουρια μαρκιζα με ολους τους μπουρδελοσταρ. :S :S :S
απιστευτοι τυπε.ηρωες οι αρειανοι που τους αντεχουνΜην δινεις σημασια τυπε...απο τις πολλες τραβελοπουτσες που εχει φαει εχει χαζεψει η κακομοιρα.
μπράβο μαν άκου μαρκίζα με τους κλωνους τι θα γίνει μαν :S :S :S
μπράβο τυπε καινούργιο αίμα θελουμεΤους διεγραψα τυπε γιατι η Μικρομαλακη σταματησε την υποστηριξη στα παραθυρια θυρα 7... :S :S :S
αλητη φονια....Τους διεγραψα τυπε γιατι η Μικρομαλακη σταματησε την υποστηριξη στα παραθυρια θυρα 7... :S :S :S
αλητη φονια....
α ενταξει τοτε...Στραφηκαν εναντιον μου τυπε και προσπαθησαν να αυτομοληθουν....δεν ειχα αλλη επιλογη. :S :S :S
Λαμαρινα προβατινα Μανδρα Χασια..... :S :S :S
φύγε ρε κλωνε από εδώ πήγαινε να μπαχαλεψεις δίπλα στο άλλο. :S >Λαμαρινα προβατινα Μανδρα Χασια..... :S :S :S
τι συνθηματικα ειναι αυτα?Λαμαρινα προβατινα Μανδρα Χασια..... κτλ :S :S :S
ετσι μαν εκεί ήμουν το Σάββατο για πικ νικΚαλεσα συνθηματικα τον αλλο κλωνο για συσκεψη......... :S Βλαχικα πανε οι ασχετοι τρουμπ....ελα Μανδρα να φας χοντρο να τρελλαθεις....(δεν εννοω τον Βαγγελα).... :S
καταλαβαετσι μαν εκεί ήμουν το Σάββατο για πικ νικ
Καλεσα συνθηματικα τον αλλο κλωνο για συσκεψη......... :S Βλαχικα πανε οι ασχετοι τρουμπ....ελα Μανδρα να φας χοντρο να τρελλαθεις....(δεν εννοω τον Βαγγελα).... :S
ε δεν μιλας σωστα παλι...ριχνεις το επιπεδο :S :S :SΠου να ξερει ο κλανοφασολακιας απο τετοια....το κοντινοτερο που εχει φαει σε κρεα ειναι κονσερβα ζβαν λαντσιον μιτ να πουμε. :S :S :S