Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.921
Πόντοι
6.256
Ισχύει! Και ο Βαγγέλας να γεμίσει όσο μπορεί περισσότερο το σεντούκι του Ολυμπιακού κοιτάει. Δεν είναι κακό. Και τον παίκτη για να αντικαταστήσει τον Ποντένσε τον έχει ήδη έτοιμο. Στην Νότιγχαμ τον έχει. (Καρβάλιο - του Μέντες και αυτός) Μοσχολοπουλάει τον έναν, παίρνει τον άλλον. Το ερώτημα όμως είναι, ο Καρβάλιο, που εμένα μου αρέσει, θα προλάβει να προσαρμοστεί; Γιατί έχεις να παίξεις με Άρσεναλ σε έναν μήνα και στα καπάκια Τούμπα...

Για τον Τσιμίκα, (προσωπική άποψη) έχει τον Κούτρη να βγάλει την χρονιά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ετσι ομως ομαδα δεν φτιαχνεις αγωνιστικα...γιαυτο και εισαι στη διαιτα 2 χρονια απο πρωταθληματα συν βεβαια το σφαξιμο απο τη παραγκα της Κυριακης Σαββιδη.

Και ενταξει ρε πουστη πουλησε τους αλλα τον Γεναρη;Και ενω ηδη ειμαστε στο τελευταιο 10ημερο πριν κλεισει η μεταγραφικη περιοδος;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
Με το που βγαίνει καλός ένας παίκτης, ο βαγγέλας αμέσως τον πουλάει, ο ολυμπιακός δεν έχει έναν σταθερό κορμό και κάθε χρόνο αλλάζει 100 παίκτες. αυτός κάνει μπίζνες αλλά τί νόημα έχει αυτό για την ομάδα? ο κόκκαλης σιχαμένος και ελεεινός αλλά είχε για πολλά χρόνια ένα σταθερό κορμό με καλούς παίκτες, γι αυτό βλέπαμε και κάτι.
Ναι αλλά δεν είχαμε τα έσοδα που έχουμε τώρα. Και οι δυο, Κόκκαλης, Μαρινάκης, ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Εξαίρεση η περσινή χρονιά που κράτησε την ίδια ομάδα ο χοντρός. Φέτος, αλλά το καλοκαίρι όμως, πρέπει να πουλήσει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
Ετσι ομως ομαδα δεν φτιαχνεις αγωνιστικα...γιαυτο και εισαι στη διαιτα 2 χρονια απο πρωταθληματα συν βεβαια το σφαξιμο απο τη παραγκα της Κυριακης Σαββιδη.

Και ενταξει ρε πουστη πουλησε τους αλλα τον Γεναρη;Και ενω ηδη ειμαστε στο τελευταιο 10ημερο πριν κλεισει η μεταγραφικη περιοδος;
Σχεδόν, με άλλα λόγια το ίδιο γράψαμε. Δες παραπάνω...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.921
Πόντοι
6.256
Ναι αλλά δεν είχαμε τα έσοδα που έχουμε τώρα. Και οι δυο, Κόκκαλης, Μαρινάκης, ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Εξαίρεση η περσινή χρονιά που κράτησε την ίδια ομάδα ο χοντρός. Φέτος, αλλά το καλοκαίρι όμως, πρέπει να πουλήσει.

Τι να τα κανεις τα εσοδα φιλε μου οταν αγωνιστικα φτωχοποιεισαι...η ουσια ειναι μια.Περυσι που δεν επαιξες Τσαμπιονς και δεν πουλησες ακριβα εκλεισες τη χρονια με ζημια.Φετος πρεπει να ρεφαρεις και να βγαλεις και κερδος για του χρονου.

Γιαυτο παλι θα πουλησουμε οτι καλυτερο εχει η ομαδα και παλι θα πρεπει ο Μαρτινς και ο καθε Μαρτινς να φτιαχνει την ομαδα απο την αρχη...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
Τι να τα κανεις τα εσοδα φιλε μου οταν αγωνιστικα φτωχοποιεισαι...η ουσια ειναι μια.Περυσι που δεν επαιξες Τσαμπιονς και δεν πουλησες ακριβα εκλεισες τη χρονια με ζημια.Φετος πρεπει να ρεφαρεις και να βγαλεις και κερδος για του χρονου.

Γιαυτο παλι θα πουλησουμε οτι καλυτερο εχει η ομαδα και παλι θα πρεπει ο Μαρτινς και ο καθε Μαρτινς να φτιαχνει την ομαδα απο την αρχη...
Γι αυτό είπα ότι πρέπει να πουλήσει το καλοκαίρι. Γιατί δεν ξέρεις αν ξανά πάρεις τα 38 εκατομμύρια που πήρες φέτος από την είσοδό σου στους ομίλους του C.L.
Αν μείνει ο Μαρτίνς, προσωπικά του έχω εμπιστοσύνη και είμαι διατεθιμένος να του δώσω και χρόνο να χτίσει από την αρχή. Εμπιστοσύνη έχω και στον Μαρινάκη, υπόψιν, απλά βαστάω μια πισινή, γιατί είναι και αυθόρμητος...
Επίσης, συνομιλείς με έναν φίλαθλλο του Θρύλου. που δεν τον νοιάζει, με την έννοια της καούρας το πρωτάθλημα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αν δε  δωσει τσιμικα,δεν υπαρχει προβλημα.επιστρεφουν σιγα σιγα οι τραυματιες και το κενο του δε θα φανει.τσιμικα δε βρισκεις ευκολα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.921
Πόντοι
6.256
Γι αυτό είπα ότι πρέπει να πουλήσει το καλοκαίρι. Γιατί δεν ξέρεις αν ξανά πάρεις τα 38 εκατομμύρια που πήρες φέτος από την είσοδό σου στους ομίλους του C.L.
Αν μείνει ο Μαρτίνς, προσωπικά του έχω εμπιστοσύνη και είμαι διατεθιμένος να του δώσω και χρόνο να χτίσει από την αρχή. Εμπιστοσύνη έχω και στον Μαρινάκη, υπόψιν, απλά βαστάω μια πισινή, γιατί είναι και αυθόρμητος...
Επίσης, συνομιλείς με έναν φίλαθλλο του Θρύλου. που δεν τον νοιάζει, με την έννοια της καούρας το πρωτάθλημα.

Και εγω δεν εχω κολλημα οτι βρεξει χιονισει πρεπει να παρουμε πρωταθλημα...αλλα οταν εισαι ηδη δυο χρονια χωρις πρωταθλημα και με τον βρωμικο πολεμο που εχεις δεχτει ολο αυτο το καιρο ,που στην ουσια στηθηκε ενας ολοκληρος μηχανισμος μονο και μονο για να μην παρεις πρωταθλημα ,το να πυροβολεις εσυ ο ιδιος τα ποδια σου πουλωντας 2 απο τους καλυτερους σου παιχτες στα μεσα της χρονιας ειναι αδιανοητο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
Ο κορμός της ομάδας είναι :
Σα, σεμεδο, τσιμικας, γκιγιερμε, φόρτουνης (αν επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν), Ελ αραμπι
Από αυτούς δεν πρέπει να πωληθεί κάνεις, ούτε τώρα ούτε το καλοκαιρι..

Μετα από αυτούς, έχουμε 2 ειδικές περιπτώσεις :
τον καμάρα που είναι παιχταράς αλλά επειδή ο μαρτινς τον θεωρεί καθαρό 6αρι όπως τον γκιγιερμε, ενώ τον μπουχα 8αρι, δεν παίζει όσο πρέπει, άρα μια πώληση του μάλλον θα μπορέσει να αντικατασταθεί χωρίς προβληματα
Τον ποντενσε που είναι τσαλιμαδορος απατεώνας που αξίζει γύρω στα 5 μύρια...  με τα ποσά που ακούγονται πρέπει να πωληθει

Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες είναι αναλώσιμοι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
Και εγω δεν εχω κολλημα οτι βρεξει χιονισει πρεπει να παρουμε πρωταθλημα...αλλα οταν εισαι ηδη δυο χρονια χωρις πρωταθλημα και με τον βρωμικο πολεμο που εχεις δεχτει ολο αυτο το καιρο ,που στην ουσια στηθηκε ενας ολοκληρος μηχανισμος μονο και μονο για να μην παρεις πρωταθλημα ,το να πυροβολεις εσυ ο ιδιος τα ποδια σου πουλωντας 2 απο τους καλυτερους σου παιχτες στα μεσα της χρονιας ειναι αδιανοητο.
Καλά, κάτσε πρώτα να πάει στα Σπάτα κάποιος παίχτης για να φύγει και μιλάμε τότε. Και το καλοκαίρι λέγανε στην Αγγλία ότι είναι μια ανάσα απο τον Φορτούνη, αλλά ο Κώστας έκανε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Και οι Ναπολιτάνοι γράφανε ότι είναι μια ανάσα από τον Τσιμίκα, αλλά μάλλον χαλάει...
Μην ξεχνάς και τα κόλπα των φυλλάδων να πουλήσουν. Ο Κόκκαλης, είχε πει κάποτε στους δημοσιογράφους, "για εσάς τώρα, είναι η χρυσή εποχή, γράψτε ό,τι θέλετε"

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.921
Πόντοι
6.256
Σα, σεμεδο, τσιμικας, γκιγιερμε, φόρτουνης (αν επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν), Ελ αραμπι

τον καμάρα που είναι παιχταράς αλλά επειδή ο μαρτινς τον θεωρεί καθαρό 6αρι όπως τον γκιγιερμε, ενώ τον μπουχα 8αρι, δεν παίζει όσο πρέπει, άρα μια πώληση του μάλλον θα μπορέσει να αντικατασταθεί χωρίς προβληματα
Τον ποντενσε που είναι τσαλιμαδορος απατεώνας που αξίζει γύρω στα 5 μύρια...  με τα ποσά που ακούγονται πρέπει να πωληθει

Για τον Ποντενσε συμφωνω απολυτα...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246

Τον ποντενσε που είναι τσαλιμαδορος απατεώνας που αξίζει γύρω στα 5 μύρια...  με τα ποσά που ακούγονται πρέπει να πωληθει

Αυτός που σημείωσα με κόκκινο. Πες ότι πουλήθηκε ήδη το καλοκαίρι! Ειδικά αν κάνει καμιά γαμάτη εμφάνιση, μακάρι γιατί τον χρειζόμαστε, με την Άρσεναλ...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κορίτσια μην κάνετε αναλύσεις κορμού άδικα...ΜΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!! :rockon:

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.117
Πόντοι
5.006
Δε πάτε να φάτε κανένα  χάμπουργκερ και μπουγατσες παρέα ρε μαλεα με το φακιρη  :boobies: :takethis: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom