η διεκδικηση της κεφαλιας στο κορνερ ηταν ένα παράδειγμα μπας και καταλάβεις την διαφορα "καταλαθος" από "απροσεκτο"...δεν την καταλαβες, λογικο..δεν εχω τεράστιες απαιτησεις από εσενα
λες "η φαση το μακεντα εχει και τα 3 χαρακτηριστικα"
η φαση με την σφαλιαρα του τσιμικα δεν εχει και τα 3 χαρακτηριστικα (απροσεκτη επαφη, σωματικη επαφη, διεκδικηση μπαλας)???
και επαναλαμβάνω :
και σε αυτό το ποστ που ανεβασες λεει τις περιπτώσεις που είναι πεναλντι...εκτος από το "μαρκαρει ή διεκδικεί" εχει ως περιπτωση πεναλντι και το "χτυπα ή επιχειρεί να χτυπησει".....η σφαλιαρα δεν θεωρείτε χτυπημα?????αρα γιατι δεν εδωσε πεναλντι τοτε το κορακι στο πρωτο ματς????
να σου δωσω την απαντηση γιατι εισαι και αυτιστικο : γιατι κάθε χτυπημα ή επαφη δεν θεωρείται αντικανονικο παιξιμο και αρα πεναλντι...στο εγραψα από το πρωτο ποστ μου εδώ και εσυ κορόιδευες...και τωρα για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα λες την μια μαλακια πισω από την άλλη (πχ. άλλο απροσεκτη σφαλιαρα και άλλο απροσεκτο πατημα κτλ)
το καταλαθος ειναι αποτελεσμα της απροσεξιας
λογω ελλειψης προσοχης και περισκεψης του εξ αμελειας δραστη παρυσφρυει το σφαλμα (λαθος) στη συμπεριφορα του λενε στο α εξαμηνο της νομικης
η γελοιοτητα του επιχειρηματος σου φαινεται οταν πας να το πεις αναποδα
"ενα προσεκτικο καταλαθος πατημα"
ολα τα καταλαθος πατηματα ειναι απροσεκτα γιατι εαν προσεχε ο αλλος δεν θα παταγε εσενα αλλα θα παταγε ελλαδα
αυτο που λενε οτι ολες οι επαφες δεν ειναι φαουλ ισχυει γιατι ολες οι επαφες δεν εχουν και τις αλλες 2 προυποθεσεις που οριζει ο κανονισμος για να γινουν φαουλ δηλ. την απροσεκτη η επικινδυνη η υπερβολικα δυνατη ενεργεια και τις συγκεκριμενες φασεις που προανεφερα
εαν η επαφη υπαρξει χωρις τις αλλες 2 προϋποθεσεις, τοτε δεν ειναι φαουλ
αυτη η μαλακια που λες και ξαναλες με τη σφαλιαρα του τσιμικα δεν εχει κανενα νοημα στην κουβεντα
ουτε καν εχω δει τη φαση
η απαντηση ειναι οτι εαν συγκεντρωνει αυτα τα 3 χαρακτηριστικα που λεει ο κανονισμος ειναι παραβαση, εαν δεν τα συγκεντρωνει δεν ειναι
μπορει να μη θεωρηθηκε χτυπημα κατα αντιπαλου, μπορει να μην εγινε πανω σε φαση που απαιτει ο κανονισμος και δεν δοθηκε
μπορει να εγινε και εσφαλμενα να μη δοθηκε
δεν με απασχολει γιατι δεν εχει κακια σχεση με το πατημα αντιπαλου πανω σε διεκδικηση που συζηταμε εν προκειμενω