Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
να ξερεις οτι η τσελσι εχει να βγαλει αγγλικο πρωταθλημα και οτι ειναι ακομα μεσα στο παιχνιδι του τιτλου εκει...ξερεις τι σημαινει αγγλικο πρωταθλημα? δεν ειναι παιξε γελασε εκει τα πραγματα. αλλα δεν εχω τον απαιτουμενο χρονο τωρα να μπω σε λεπτομερειες.
δηλαδή:
τόσα χρόνια τα χώνουμε στους έλληνες παίχτες και στους παράγοντες όταν λένε για κούραση και ζητάμε να πιάσουμε τα ευρωπαικά στάνταρ.
γιατί αυτοί σε όλους τους αγώνες πάνε μηχανάκια όπου και να παίζουν όσα παιχνίδια και να παίζουν, ενώ οι δικοί μας σέρνονται
ε αν κάνει τα ίδια η τσέλσι, μαλάκες είμαστε, δίκιο έχουν τα παλικάρια μας

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
SOS SOS SOS
Προς απανταχου αντιΟλυμπιακους;
Πουληστε σπιτια,παρτε δανεια,υποθηκευστε περιουσιες και πηγαινετε να πεξετε 1 την αγαπημενη σας ΤΣΕΛΣΥ,θα γινετε 8-10 φορες πιο πλουσιοι.
Αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε!!!!!!!
Για σας πρεπει να παιξουν αυριο!!!!!!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
SOS SOS SOS
Προς απανταχου αντιΟλυμπιακους;
Πουληστε σπιτια,παρτε δανεια,υποθηκευστε περιουσιες και πηγαινετε να πεξετε 1 την αγαπημενη σας ΤΣΕΛΣΥ,θα γινετε 8-10 φορες πιο πλουσιοι.
Αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε!!!!!!!
Για σας πρεπει να παιξουν αυριο!!!!!!!!!
1-1 Θα ερθει το ματσακι

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
το 1-1 είναι στάνταρ. ποντάρετε όλοι! την πληροφορία την έχω εδώ και καιρό απο έναν μπάρμπα μου που είναι στα υποβρύχια και δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομά του
αντε καλό κουράγιο με τους αλλόθρησκους

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ποιός φταίει??
Ο μαλάκας που ασχολήθηκε που με την φαλαινίτσα...πως τον λένε, πως τον λένε....
Μα τόσο μαλάκας είμαι τελικά???????

[move]Πετάτε μου ντομάτες ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/move]

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλησπέρα μάγκες....μου άρεσε η δήλωση του Μακελελέ που αναφέρει πως 100% θα περάσει η Τσέλσι....μου θυμίζει κάτι απο...Γιάννη Γκούμα!!!!!Είμαστε όλοι έτοιμοι για την μεγάλη αυριανή μάχη....εγώ το πιστεύω...είναι μεν πάρα πολύ δύσκολο...αλλά φυσικά όχι ακατόρθωτο.....

:rockon:ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΤΗΡΙ...
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ...
ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ [size=30pt]ΝΕΚΡΟΙ[/size]ΜΑΣ...
ΤΟΝ [size=30pt]ΘΡΥΛΟ[/size] ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!!!!!!!! :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλησπέρα μάγκες....μου άρεσε η δήλωση του Μακελελέ που αναφέρει πως 100% θα περάσει η Τσέλσι....μου θυμίζει κάτι απο...Γιάννη Γκούμα!!!!!Είμαστε όλοι έτοιμοι για την μεγάλη αυριανή μάχη....εγώ το πιστεύω...είναι μεν πάρα πολύ δύσκολο...αλλά φυσικά όχι ακατόρθωτο.....

:rockon:ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΤΗΡΙ...
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ...
ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ [size=30pt]ΝΕΚΡΟΙ[/size]ΜΑΣ...
ΤΟΝ [size=30pt]ΘΡΥΛΟ[/size] ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!!!!!!!! :rockon:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ένα 4-3-2-1 με
τερματοφύλακα ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ
δεξί μπάκ ΤΟΡΟΣΙΔΗ
αριστερό μπάκ ΖΕΒΛΑΚΟΦ
κεντρικά μπάκ ΑΝΤΖΑ και ΣΕΖΑΡ
αμυντικά χαφ στα δεξιά ΜΕΝΔΡΙΝΟ, στ' αριστερά ΣΤΟΛΤΙΔΗ στο κέντρο ΛΕΝΤΕΣΜΑ
μεσοεπιθετικοί στα δεξιά ΝΟΥΝΙΕΣ, στ' αριστερά ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ
σέντερ φόρ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ

Αλλαγή, ο ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ αντί του Νούνιες

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ένα 4-3-2-1 με
τερματοφύλακα ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ
δεξί μπάκ ΤΟΡΟΣΙΔΗ
αριστερό μπάκ ΖΕΒΛΑΚΟΦ
κεντρικά μπάκ ΑΝΤΖΑ και ΣΕΖΑΡ
αμυντικά χαφ στα δεξιά ΜΕΝΔΡΙΝΟ, στ' αριστερά ΣΤΟΛΤΙΔΗ στο κέντρο ΛΕΝΤΕΣΜΑ
μεσοεπιθετικοί στα δεξιά ΝΟΥΝΙΕΣ, στ' αριστερά ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ
σέντερ φόρ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ
Αλλαγή, ο ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ αντί του Νούνιες

Φίλε...δεν θα κριτικάρω την 11άδα...είναι άποψή σου και σεβαστή...απλά...αν δίνεις μέχρι και την αλλαγή δεν είναι λίγο...ρίσκο???Αν π.χ ο Νούνιεζ κεντάει και κάποιος άλλος σέρνεται...τί γίνεται???Θέλω να πώ πως οι αλλαγές βγαίνουν ανάλογα την εξέλιξη του κάθε αγώνα....
ΥΓ--->Σίγουρα θα παίξει με 4-5-1....με Νικοπολίδη-Ζεβλάκοφ(δεξί μπάκ)-Πάντο(αριστερό μπάκ)-Σέζαρ-Άντζα(κεντρικό δίδυμο στην άμυνα)-Πάτσα-Λεντέσμα-Στολτίδη (αμυντικά χάφ)-δεξιά Τοροσίδη-αριστερά Τζόλε και φόρ ο Ντάρκο....αν ο Πάντος δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα παίξει ο Λεονάρντο....παίζει και το σενάριο του Τοροσίδη στα αμυντικά χάφ και δεξιά τον Σίσιτς...ρίσκο μεν αλλά εγώ τον πιστεύω αυτόν.....με τον Πάτσα στον πάγκο....σενάριο με όχι πολλές πιθανότητες....εγώ το ΠΙΣΤΕΥΩ για άυριο......

[size=30pt]:rockon:ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΘΡΥΛΕ :rockon:[/size]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε...δεν θα κριτικάρω την 11άδα...είναι άποψή σου και σεβαστή...απλά...αν δίνεις μέχρι και την αλλαγή δεν είναι λίγο...ρίσκο???Αν π.χ ο Νούνιεζ κεντάει και κάποιος άλλος σέρνεται...τί γίνεται???Θέλω να πώ πως οι αλλαγές βγαίνουν ανάλογα την εξέλιξη του κάθε αγώνα....
ΥΓ--->Σίγουρα θα παίξει με 4-5-1....με Νικοπολίδη-Ζεβλάκοφ(δεξί μπάκ)-Πάντο(αριστερό μπάκ)-Σέζαρ-Άντζα(κεντρικό δίδυμο στην άμυνα)-Πάτσα-Λεντέσμα-Στολτίδη (αμυντικά χάφ)-δεξιά Τοροσίδη-αριστερά Τζόλε και φόρ ο Ντάρκο....αν ο Πάντος δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα παίξει ο Λεονάρντο....παίζει και το σενάριο του Τοροσίδη στα αμυντικά χάφ και δεξιά τον Σίσιτς...ρίσκο μεν αλλά εγώ τον πιστεύω αυτόν.....με τον Πάτσα στον πάγκο....σενάριο με όχι πολλές πιθανότητες....εγώ το ΠΙΣΤΕΥΩ για άυριο......

[size=30pt]:rockon:ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΘΡΥΛΕ :rockon:[/size]
που τραγουδάς την τετάρτη το βράδυ...νάρθουμε να κλάψουμε αγόρι μου?... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
που τραγουδάς την τετάρτη το βράδυ...νάρθουμε να κλάψουμε αγόρι μου?... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το κακό είναι πως αμα εσύ κλαίς...εγώ θα...γελάω....:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σε συλλογικό επίπεδο δεν μπορούμε να έχουμε και οι 2 τα ίδια συναισθήματα.....

...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...
...ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ...
...ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ...
[move][size=30pt]!!!!ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!![/size][/move]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Συλυπητηρια σον Τασο Μητροπουλο!!!!!!!
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!!!!!!1

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
εννοείς ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα?....δυστυχώς ευχαριστώ..
Βρε Τάλε να ρωτήσω κάτι....

Φέτος αν, λέμε αν, κάνουμε φιέστα θα βραβεύσουμε τον καλύτερο παίκτη απο τον κάθε αντίπαλο μας.

Θα μας στείλετε τον Μανούτσο??  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom