raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
κοριτσια εχετε πλυθει η σε 2 ωρες θα μυριζει παλι ψαριλα ο μπουτσος μου;
εχετε αρκετα ματ εκει?μην σαν κανουμε κανα ντου παλι και κρυβεστε πισω από τους καδους...
κοριτσια εχετε πλυθει η σε 2 ωρες θα μυριζει παλι ψαριλα ο μπουτσος μου;
τα μουνια μυριζουν ψαριλα πουλι ...αλλα που να ξερειςκοριτσια εχετε πλυθει η σε 2 ωρες θα μυριζει παλι ψαριλα ο μπουτσος μου;
τον ηπιε ο μιμικος...Σόλων μόνο καλαμάκια κοτόπουλο και σαλατα....
εισαι αδερφοςΣόλων μόνο καλαμάκια κοτόπουλο και σαλατα....
γιατι ο βοκτας?ο κοτοπουλας πινδου? ολες οι ελευθερας βοσκης γενικατον ηπιε ο μιμικος...
μπερδεμένα πράγματα Τάκη. :Sτυπε με τοσους πυρετώδεις ρυθμους που τα ετοιμάζουμε, ουτε το CNN να βγαζαμε ναουμε...μιλαμε για μεγαλη χλιδα...μονο μην καουμε στο ζέσταμα γιατι από αναβολη σε αναβολη μας παει ο προεδρας και θα χυσουμε τα βρακια μας από την ανυπομονησια...
αποψε μου κανατε τις δυσκολες γι αυτο και το φχαριστηθηκα πιο πολυ πουταναρες μου
1000 διαφορετικα σεναρια εχουν γινει αλλα στο τελος προσκυνατε τον αιωνιο γαμια σας λατρεμενα χυσοδοχεια
μου πηγατε στην Α2 για να γλιτωσετε αλλα σας πετυχα στην ευρωλιγκα και ατιμασα εκει το χιλιογαμημενο κορμακι σας
καντε μπανιο για το Εξοχικο
που να αφησω το 20αρικο κοριτσια;τι χαρηκες μωρη τελειωμενη γαμω τι φαρα σου που σου πηγε το μουνι στη κουλουρη
αποψε μου κανατε τις δυσκολες γι αυτο και το φχαριστηθηκα πιο πολυ πουταναρες μου
1000 διαφορετικα σεναρια εχουν γινει αλλα στο τελος προσκυνατε τον αιωνιο γαμια σας λατρεμενα χυσοδοχεια
μου πηγατε στην Α2 για να γλιτωσετε αλλα σας πετυχα στην ευρωλιγκα και ατιμασα εκει το χιλιογαμημενο κορμακι σας
καντε μπανιο για το Εξοχικο
0 φαουλ ο μιλουτινοφ... σημερα ξεφτιληστηκε ενα ολοκληρο συστημα... μπραβο στους αγγελοπουλους αλλα σημερα επρεπε να το τελειωσουνε και να τους θαψουν εκει μεσα ολους μαζι... κανανε το 10-6...
τυπε ελειπαν οι μανοαναστοπουλοι κ εγινε ματς κ παραλιγο να τον πιειτε
σεφ θα φατε καλα οπως καταλαβες
Με το βαζελο του τρακη παίζαμε ρε τυπε, τι περίμενες δηλαδή? Χωρίς τους γκρίζους λύκους δεν κερδίζουν ούτε την γυναικεία ομάδα μας με την τζάκι γεμελος... Εδώ διαλυσαμε το τμήμα, πεσαμε κατηγορία και αυτοι στην παραταση με τα χίλια ζόρια..
Αμα σήμερα ήταν οι γκρίζοι λύκοι, θα σπαζανε την 34αρα....αρα οι γκρίζοι λύκοι μας τελείωσαν πλέον..
οχι τυπε, μας ειχαν πρηξει τον πεο με τις 20αρο30αρες που θα μας εριχνε ο εξασφυριχτος
no γκρι no παρτυ
εδω εβγαλε ο μιλου ματς στο οακα