Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

jason4000

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Tα φλοκια του δευτερου παιχνιδιου που τα έβαλες σε κουβαδες τυπε τα ξέχασες;

εσενα σε εχουν χυσει ντνιπρο λεβαντε μολντε χερενβεν μακαμπι χαιφα από τους ομιλους γιατι δεν μπορεις να πας παραπερα και μου την λες εμενα για τον αγιαξ ρε γιδοβοσκε που με νικησε σε ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εσενα σε εχουν χυσει ντνιπρο λεβαντε μολντε χερενβεν μακαμπι χαιφα από τους ομιλους γιατι δεν μπορεις να πας παραπερα και μου την λες εμενα για τον αγιαξ ρε γιδοβοσκε που με νικησε σε ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ?
Για βάλε απο τότε πόσοι άλλοι σε έχουν κάνει χυσοδοχείο....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.202
Πόντοι
5.006
ξαπλωνει ο αλλος με λεα σειντου 5 μερες πριν και γαμαει ολη νυχτα και τον βαζουν μετα να γαμησει την σουλα απ το κορδελιο και να τις ριξει και 3 μανικια να χει κρατησει και δυναμεις ασε μας ρε κουμπαρε  :tooth:

Εξάλλου μετά από τόσες δεκαετίες βιασμών, το σεξ με τον βαζελο δεν είναι απλά σκληρό γαμησι... Υπάρχει αίσθημα πλέον... Δεν μας βγήκε χθες, δεν γαμησαμε.. Νταξει πάμε παρακάτω...ο Αλαφούζος να είναι καλά και εμείς εδώ να βοηθάμε όποτε χρειαστεί...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.202
Πόντοι
5.006
Δεν καταπινεται ευκολα το ξερω καθε χρονο να παιζει ο ενας με 3,5 μυρια μπατζετ και ο αλλος με 80 και να εισαι χειροτερος μεσα στο γηπεδο,και να εχεις να κερδισεις 3 χρονια σε 90λεπτο ενω ο αλλος παιζει με πιτσιρικια...οι φανελες οπως βλεπεις παιζουν μπαλα ακομα..και εκει υστερεις..υγ.στο μπασκετ δεν υπαρχει αιωνιος αντιπαλος εχεις δικιο ...σας εχουμε εξαφανισει...

Εννοείται φίλε, δεν καταπινεται με τίποτα... Αφού λέμε να οργανώσουμε μηχανοκίνητη πορεία να διώξουμε τον βαγγελα μετά το χθεσινό.... Μακάρι να ήμασταν στην θέση σας... Και τι δεν θα έδινα να είχα μπάτζετ 3,5 μύρια και να σου έπαιρνα ισοπαλία στην έδρα μου!
:2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.202
Πόντοι
5.006
οταν εισαι στα 2 σοβαρα αθληματα ΑΤΙΤΛΟΣ 2 χρονια στη μπαλα και 3 ενω πας καρφι για 4 στο μπασκετ δεν μιλανε ετσι...
εκτος και αν εισαι φαν του πολο που ναι εκει εισαστε καλοι..αληθεια τωρα μεταξυ μας παρακουλουθεις πολο ρε μεγαλε? :2funny: :2funny:

Κόψε τα ναρκωτικά τζεισον Αντιγόνη, σου έχουν κάνει το μυαλό πουρέ...
Λέει ο μπουφος ότι ήμαστε ατιτλοι 2 χρόνια στο ποδόσφαιρο που αυτό μεταφράζεται ότι έχουμε πάρει 19 πρωταθλήματα σε 21 χρόνια περίπου! Ενω αυτός έχει πάρει 2 πρωταθλήματα σε 21 χρόνια!
Και μπήκε ο τρυπιος ο Αντιγόνης να μας την πει για το ποδόσφαιρο! Κλαμααα :2funny:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Aληθεια Τωρα ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• POA - Ekei Pou Exw Taxidepsei.jpg
    POA - Ekei Pou Exw Taxidepsei.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Zewasoft

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Like
58
Πόντοι
0
Πλήρωσε τ αλαζονεία τ διοίκησης χθες ο οσφπ

jason4000

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Για βάλε απο τότε πόσοι άλλοι σε έχουν κάνει χυσοδοχείο....

πολλοι με εχουν κερδισει από τοτε αλλα σε ματς ομιλων όπως και σενα, θυμαμαι την μιση ευρωπη να σου εχει περασει από το τηγανι με 1-3 0-3 1-4 ...αλλα ποτε δεν επαιξες παραπερα όπως εγω και ουτε θα παιξεις ποτε..ας πουμε αυτόν τον κερδισμενο ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ που εζησα εγω στο αμστερνταμ δεν θα εχεις την ευκαιρια να τον ζησεις…
χυσοδοχειο όμως μονο εσυ εχεις τα πρωτεια με την εφταρα που σε κερδισαν τα τριτα της γιουβε..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.979
Πόντοι
5.506
τζεησον τα βαφεις τα καγκελα?

jason4000

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Κόψε τα ναρκωτικά τζεισον Αντιγόνη, σου έχουν κάνει το μυαλό πουρέ...
Λέει ο μπουφος ότι ήμαστε ατιτλοι 2 χρόνια στο ποδόσφαιρο που αυτό μεταφράζεται ότι έχουμε πάρει 19 πρωταθλήματα σε 21 χρόνια περίπου! Ενω αυτός έχει πάρει 2 πρωταθλήματα σε 21 χρόνια!
Και μπήκε ο τρυπιος ο Αντιγόνης να μας την πει για το ποδόσφαιρο! Κλαμααα :2funny:

αυτό που ειπες δεν αναιρει ότι εισαι ΑΤΙΤΛΟΣ στη μπαλα και στο μπάσκετ τα τελευταια 2 και 3 χρονια ..καλα στο μπάσκετ θα γινεις σας αυτους τους 2 τριμαλακες... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IMG_20190802_224132.jpg
    IMG_20190802_224132.jpg
    153,2 KB · Εμφανίσεις: 19

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
πολλοι με εχουν κερδισει από τοτε αλλα σε ματς ομιλων όπως και σενα, θυμαμαι την μιση ευρωπη να σου εχει περασει από το τηγανι με 1-3 0-3 1-4 ...αλλα ποτε δεν επαιξες παραπερα όπως εγω και ουτε θα παιξεις ποτε..ας πουμε αυτόν τον κερδισμενο ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ που εζησα εγω στο αμστερνταμ δεν θα εχεις την ευκαιρια να τον ζησεις…
χυσοδοχειο όμως μονο εσυ εχεις τα πρωτεια με την εφταρα που σε κερδισαν τα τριτα της γιουβε..

Ρε τζέισον τα αρχίδια μου έζησες στο Άμστερνταμ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, κούπα έχεις? ΟΧΙ

αντιγονη μπορεις να πεις τον καθρεφτη σου πελατη!!!!εσυ μετρα καμια αδιαφορη νικη που δεν σου δινει τιποτα εγω εχω μαθει να μετραω κουπες ευρωπαικες καραμητρο…. :jerking:

Ε τότε μη μας ζαλίζεις τα ρχίδια. Όταν πάρεις κούπα έλα να μας κάνεις καζούρα.

jason4000

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0

αληθεια τωρα?
εχεις βαλει και τα 2-1 και τα 1-2 που εχασα ??????
εσυ εκανες 33 ολοκληρους αγωνες να κερδισεις εκτος εδρας στο τσαμπιονς λιγκ …
μονο αυτους να βαλω θα γυρισει το νημα 2 σελιδες!!! :2funny: :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.979
Πόντοι
5.506
χαζουλη μας βγηκε αυτο το τζεησον τελικα

jason4000

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τζέισον τα αρχίδια μου έζησες στο Άμστερνταμ σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, κούπα έχεις? ΟΧΙ

Ε τότε μη μας ζαλίζεις τα ρχίδια. Όταν πάρεις κούπα έλα να μας κάνεις καζούρα.

όχι ρε μεγαλε δεν εχω κουπα στη μπαλα και δεν ονειροβατώ γιατι δεν νομιζω να παρω , τα προβατα που το πιστευουν αυτό είναι κοντα στη θαλασσα...απλα θελω να σου πω ότι εζησα κατι μοναδικο που δεν εχουν την ευκαιρια να το δουν αλλοι οπαδοι..ολοι οπαδοι ειμαστε εδώ και μιλαμε για την καψουρα μας..
οσο για το δευτερο που γραφεις ρε τραχανοπλαγια απανταω του αλλου για το μπάσκετ που μου ειπε,εκει εχω 6 ευρωπαικα!!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
όχι ρε μεγαλε δεν εχω κουπα στη μπαλα και δεν ονειροβατώ γιατι δεν νομιζω να παρω , τα προβατα που το πιστευουν αυτό είναι κοντα στη θαλασσα...απλα θελω να σου πω ότι εζησα κατι μοναδικο που δεν εχουν την ευκαιρια να το δουν αλλοι οπαδοι..ολοι οπαδοι ειμαστε εδώ και μιλαμε για την καψουρα μας..
οσο για το δευτερο που γραφεις ρε τραχανοπλαγια απανταω του αλλου για το μπάσκετ που μου ειπε,εκει εχω 6 ευρωπαικα!!!!

και αν δεν γινει αυτό, στα αρχίδια μας τα δυο, πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό. (για να μαθαίνεις)

Και μένα στα αρχίδια μου το Άμστερνταμ ρε γιδοβοσκέ. Χειρότερος είσαι στη βαθμολογία της ουεφα, τίτλο δεν έχεις άρα κάνε μπεεε αλλού κι όχι εδώ.

Εδώ είναι οι μπαμπαδες σου στην Ελλάδα και θα σέβεσαι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.867
Πόντοι
2.606
Αντιγόνη δεν μας είπες για τους ξένους διαιτητές στο μπάσκετ η είσαι ακόμη Άμστερνταμ με τον Τόμας Κουκ και περιμένεις στο σιπολ;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.979
Πόντοι
5.506
ειναι ζαβο ρε μην το κοροιδευετε

jason4000

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2019
Like
0
Πόντοι
0
και αν δεν γινει αυτό, στα αρχίδια μας τα δυο, πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό. (για να μαθαίνεις)

Και μένα στα αρχίδια μου το Άμστερνταμ ρε γιδοβοσκέ. Χειρότερος είσαι στη βαθμολογία της ουεφα, τίτλο δεν έχεις άρα κάνε μπεεε αλλού κι όχι εδώ.

Εδώ είναι οι μπαμπαδες σου στην Ελλάδα και θα σέβεσαι.

εδώ δεν μπηκα να σας βρισω αλλα να κανουμε καζουρα για το χθεσινο.
εσυ τωρα με αυτό που ειπες νομιζεις ότι μεγαλωσε το τσουτσουνι σου 10 ποντους… :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
οσα δεν φτανει η αλεπου ...για το αμστερνταμ...αν ειχατε παει εσεις θα μας τα ειχατε κανει μπαλονια…
σεβομαι αυτους που με σεβονται...αν σεβοσουν και συ θα ησουν μπερκετης …
αυτά που ειδα δεν θα τα δεις ποτε και επειδή το ξερεις βριζεις… :jerking: :jerking: :2funny:
τραβα σε κανα γυμναστηριο να εκτονωσεις τα νευρακια που σου προκαλεσα … :2funny: :2funny:
φευγω αυριο παλι…. :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.867
Πόντοι
2.606
Άκου ρε μαλακα τι μα είπε ο ;νθρωπος είσαστε 2 χρόνια ατιτλοι του παίρνεις τα κατσαρολια ένα ένα και του τα φοράς κολάρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom