Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.026
- Πόντοι
- 28.246
Και εγώ τι αυτούς μιλησα!Για τους παίχτες το είπα...
Και εγώ τι αυτούς μιλησα!Για τους παίχτες το είπα...
Που να σε καταλαβω ρε δικε μου? Ειμαστε αλλη κλαση,δεν σας βλεπουμε.ρε μια χαρα καταλαβαινεις
απλα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
σημερα οι μισοι περιμενατε να γινει ενα ιστορικο σκορ, ενα 0-4, ενα 0-5, ενα 0-6
για να εχετε να λετε οπως το 73-38 στο μπασκετ
αλλα δεν υπολογιζετε το κομπεξ σας απεναντι ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
οσο κανει ο σα κανει ολοκληρος ο παναθηναικος και οι υπαλληλοι και τα γραφεια
αλλα παλι τα αρχιδια μας κλασατε
δακρυσαμε μεγαλεΠου να σε καταλαβω ρε δικε μου? Ειμαστε αλλη κλαση,δεν σας βλεπουμε.
Και στα πετρινα (τα οποια φετος τα ξεπερνας)ειχα 80000 κοσμο μεσα με Παναχαικη,ειχα κοσμο παντου και οχι κοσμο να τις παιζει στο δρομο ποιος θα ανοιξει καλυτερο σουβλατζιδικο.
Πηγαινα επαρχια και τα γηπεδα γεμιζανε,ειχα παιχταραδες και ας μην επαιρνα πρωταθλημα,δεν επαιζα με τον Μπουζουκη και τον Δωνη.
οταν βλέπεις την ενδεκάδα καταλαβαίνεις πολλά.
επρεπέ να είχε ξεκινήσει με ελ αραμπί και ραντζέλοβιτς μην σου πώ να κρατάγε τον βαλμπουενά για το δέυτερο ημίχρονο.
επίσης την πρώτη αλλαγή έπρεπε να την κάνει στο 45 και δεν αλλάζεις τον βαλμπουένα με τον καμαρά.
εκεί φάνηκε πλέον ξεςκάθαρα οτι ήθελε το 1-0.
Sorry κιόλας,αλλά λογικό ως ενα σημείο να ενδιαφέρονται πιο πολύ για Ευρώπη,παρα για ματς με ομάδες τύπου Βόλος,Ξανθη κλπ.
Οι μαντρες της Παιανιας το ξερουν οτι δακρυσες?δακρυσαμε μεγαλε
κορνεδες εριχνες στο ρεντη και επαιζες με μιρτσο τσαλουχιδη και παχατουριδη
Άμα σήμερα παίζαμε με σκληρά παραρτήματα τύπου Βόλου και Ξάνθης, το σκορ θα έγραφε 2-1..ευτυχως παίζαμε με τον βαζελο που δεν πολυκαιγοταν να κερδίσει και πήραμε το Χ...ο μόνος που καιγόταν για να μας κόψει βαθμούς σήμερα ήταν ο διαιτητής...
Ο χοντρός τα είπε μετά το ματς με την τότεναμ γιατί ήξερε πολύ καλά τι ερχόταν... Το σημερινό ήταν επίδειξη δύναμης της εξυγίανσης, οπότε οι συζητήσεις περί του αν έκανε αλλαγές ο μαρτινς η γιατί δεν έτρεχε ο ποντενσε είναι για τον πουτσο καβάλα...
επιασε τον γερμανο πριν το ματς ο βασιλης κωνσταντινου
τυπε συγγνωμη που θα το μαθεις απο μενα αλλα πρεπει να φτιαξεις ομαδα να κερδιζεις και τη διαιτησιαΤυπε συγγνώμη που θα το μάθεις από εμένα, αλλά εσάς δεν σας υπολογίζει κανένας... Όταν λέω εξυγίανση, εννοώ τον ρωσοποντιο κυρίως και δευτερευοντως τον μελισσανιδη... Εσείς πλέον δεν βρίσκεστε πουθενά στην εξίσωση... Δεν ασχολείται κάνεις μαζί σας...
Ο Ρώσο πόντιος έβαλε έναν καμικάζι παντελώς άγνωστο διαιτητή γ κατηγορίας για να κάνει τα θεληματα του... Είναι η λεγόμενη καλή ΟΥΕΦΑ αυτή, όχι η ουεφαμαφια που λένε οι μπουγάτσες.... Ο Γερμανός σε πέναλτι που ηταν να δώσει υπέρ του βαζελου κοίταξε το βαρ, αλλά στα 2 πέναλτι που ήταν να ακυρώσει υπέρ μας, εκεί δεν είδε βαρ... Ειδικά το πέναλτι που έπιασε ο σα ήταν για γέλια και αυτός δεν πήγε καν να δει τοβαρ...
Μπόνους το ότι προσπάθησαν για επανάληψη πέναλτι... Μπόνους νούμερο 2 τα 5 λεπτά καθυστερήσεις ενώ στην Τούμπα ακόμα παίζουν μέχρι να κερδίσει ο παοκ...
Ευτυχώς που δεν παίζαμε με παράρτημα οτυ ρωσοποντιου σήμερα γιατί θα χάναμε...
τυπε συγγνωμη που θα το μαθεις απο μενα αλλα πρεπει να φτιαξεις ομαδα να κερδιζεις και τη διαιτησια
(ΚΛΑΙΩ, ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ...)
η εκπομπη του τσουκαλα ποτε ειναι να πιρφορισουμε λιγο με τους μαλακες;αρχιζει και ο σαγονιας στο καναλι με κασερι σε λιγες μερες
και το διηπειρωτικο να παρεις κι εγω να παιζω Δ τοπικο, οταν κληρωθουμε στο κυπελλο παλι χεσμενος θα εισαιΠοιος σου είπε ότι θέλω να κερδίσω την διαιτησία τυπε? Λες να μου κάνει καμία διαφορά τα 44 τα 45 η τα 46 πρωταθλήματα... Οι κερκίδες του οακα ήταν η απόλυτη απόδειξη ότι σε κέρδισα, σε διελυσα... Δεν υπάρχει πλέον αιώνιος αντίπαλος...
καμιά φορά αναρωτιέται ένας νοήμων άνθρωπός υπάρχει πιο παρανοικός οπαδός απο τον τάκη η τον μίνο του μπάοκη εκπομπη του τσουκαλα ποτε ειναι να πιρφορισουμε λιγο με τους μαλακες;
πριν το ματς μου ησασταν ολοι φανατιλες και μου λεγατε για 5αρεςκαμιά φορά αναρωτιέται ένας νοήμων άνθρωπός υπάρχει πιο παρανοικός οπαδός απο τον τάκη η τον μίνο του μπάοκ
τελικά υπάρχει εισαι εσύ ρε πουλί έχεις κάψει κύταρα.
αχαχαχαχαχαχα το αυτό ισοπαλία στην έδρα τους με 2 πέναλτι και άνοιξαν σαμπάνιες 2 βαθμοί σε 4 αγώνες καλό κατευόδιο παιδιάμπορουν τωρα να υποβιβαστουν με χαμογελο ...
και το διηπειρωτικο να παρεις κι εγω να παιζω Δ τοπικο, οταν κληρωθουμε στο κυπελλο παλι χεσμενος θα εισαι
μπορουν τωρα να υποβιβαστουν με χαμογελο ...