Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
ρε μια χαρα καταλαβαινεις
απλα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
σημερα οι μισοι περιμενατε να γινει ενα ιστορικο σκορ, ενα 0-4, ενα 0-5, ενα 0-6
για να εχετε να λετε οπως το 73-38 στο μπασκετ
αλλα δεν υπολογιζετε το κομπεξ σας απεναντι ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
οσο κανει ο σα κανει ολοκληρος ο παναθηναικος και οι υπαλληλοι και τα γραφεια
αλλα παλι τα αρχιδια μας κλασατε
Που να σε καταλαβω ρε δικε μου? Ειμαστε αλλη κλαση,δεν σας βλεπουμε.
Και στα πετρινα (τα οποια φετος τα ξεπερνας)ειχα 80000 κοσμο μεσα με Παναχαικη,ειχα κοσμο παντου και οχι κοσμο να τις παιζει στο δρομο ποιος θα ανοιξει καλυτερο σουβλατζιδικο.
Πηγαινα επαρχια και τα γηπεδα γεμιζανε,ειχα παιχταραδες και ας μην επαιρνα πρωταθλημα,δεν επαιζα με τον Μπουζουκη και τον Δωνη.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Που να σε καταλαβω ρε δικε μου? Ειμαστε αλλη κλαση,δεν σας βλεπουμε.
Και στα πετρινα (τα οποια φετος τα ξεπερνας)ειχα 80000 κοσμο μεσα με Παναχαικη,ειχα κοσμο παντου και οχι κοσμο να τις παιζει στο δρομο ποιος θα ανοιξει καλυτερο σουβλατζιδικο.
Πηγαινα επαρχια και τα γηπεδα γεμιζανε,ειχα παιχταραδες και ας μην επαιρνα πρωταθλημα,δεν επαιζα με τον Μπουζουκη και τον Δωνη.
δακρυσαμε μεγαλε
κορνεδες εριχνες στο ρεντη και επαιζες με μιρτσο τσαλουχιδη και παχατουριδη

AK1925

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
999
Πόντοι
371
οταν βλέπεις την ενδεκάδα καταλαβαίνεις πολλά.
επρεπέ να είχε ξεκινήσει με ελ αραμπί και ραντζέλοβιτς μην σου πώ να κρατάγε τον βαλμπουενά για το δέυτερο ημίχρονο.
επίσης την πρώτη αλλαγή έπρεπε να την κάνει στο 45 και δεν αλλάζεις τον βαλμπουένα με τον καμαρά.
εκεί φάνηκε πλέον ξεςκάθαρα οτι ήθελε το 1-0.

Δεν πιστεψε οτι θα ετρωγε γκολ. Λογικο απο τη μια, αφου αυτοι για να δημιουργησουν φαση πρεπει να κανουν αιτηση. Αλλα σε ντερμπι, μια φαση να σου γινει, την ηπιες. Ραντζελοβιτς πεσμενος. Αλλα ο Ελ Αραμπι επρεπε να ξεκινησει. Δε γινεται να παιζει ο αλλος με στοπερ τον Πουγγουρα και να μην του βαζεις πανω του ενα φορ περιοχης, αλλα το Γκερερο που παταει την περιοχη μονο για να δει αν ειχε φτυσει εκει μεσα κατα λαθος. Ο Βαλμπουενα θα μπορουσε να μην ξεκινησει μονο αν ξεκιναγε ο Μπενζια, αλλα δεν ξερω αν ειναι ετοιμος. Αυτο το ξερει ο Μαρτινς...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
Sorry κιόλας,αλλά λογικό ως ενα σημείο να ενδιαφέρονται πιο πολύ για Ευρώπη,παρα για ματς με ομάδες τύπου Βόλος,Ξανθη κλπ.

Άμα σήμερα παίζαμε με σκληρά παραρτήματα τύπου Βόλου και Ξάνθης, το σκορ θα έγραφε 2-1..ευτυχως παίζαμε με τον βαζελο που δεν πολυκαιγοταν να κερδίσει και πήραμε το Χ...ο μόνος που καιγόταν για να μας κόψει βαθμούς σήμερα ήταν ο διαιτητής...
Ο χοντρός τα είπε μετά το ματς με την τότεναμ γιατί ήξερε πολύ καλά τι ερχόταν... Το σημερινό ήταν επίδειξη δύναμης της εξυγίανσης, οπότε οι συζητήσεις περί του αν έκανε αλλαγές ο μαρτινς η γιατί δεν έτρεχε ο ποντενσε είναι για τον πουτσο καβάλα...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Άμα σήμερα παίζαμε με σκληρά παραρτήματα τύπου Βόλου και Ξάνθης, το σκορ θα έγραφε 2-1..ευτυχως παίζαμε με τον βαζελο που δεν πολυκαιγοταν να κερδίσει και πήραμε το Χ...ο μόνος που καιγόταν για να μας κόψει βαθμούς σήμερα ήταν ο διαιτητής...
Ο χοντρός τα είπε μετά το ματς με την τότεναμ γιατί ήξερε πολύ καλά τι ερχόταν... Το σημερινό ήταν επίδειξη δύναμης της εξυγίανσης, οπότε οι συζητήσεις περί του αν έκανε αλλαγές ο μαρτινς η γιατί δεν έτρεχε ο ποντενσε είναι για τον πουτσο καβάλα...
:tooth:
επιασε τον γερμανο πριν το ματς ο βασιλης κωνσταντινου

nlskd.jpg

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
διαρροη απο καραπαπα ΤΩΡΑ στο σπορτ φμ

μεγαλα παραπονα του ομπιλιακου για καρτες που δεν δοθηκαν, γιατι πηγε να δει εαν ειναι επαναληψη το πεναλτυ και γιατι κρατησε μονο 5 λεπτα καθυστερησεις

Υ.Γ: δεν τρολαρω, βγηκε τωρα ο καπατος και τα ειπε

ΚΛΑΙΩ  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
:tooth:
επιασε τον γερμανο πριν το ματς ο βασιλης κωνσταντινου

Τυπε συγγνώμη που θα το μάθεις από εμένα, αλλά εσάς δεν σας υπολογίζει κανένας... Όταν λέω εξυγίανση, εννοώ τον ρωσοποντιο κυρίως και δευτερευοντως τον μελισσανιδη... Εσείς πλέον δεν βρίσκεστε πουθενά στην εξίσωση... Δεν ασχολείται κάνεις μαζί σας...
Ο Ρώσο πόντιος έβαλε έναν καμικάζι παντελώς άγνωστο διαιτητή γ κατηγορίας για να κάνει τα θεληματα του... Είναι η λεγόμενη καλή ΟΥΕΦΑ αυτή, όχι η ουεφαμαφια που λένε οι μπουγάτσες.... Ο Γερμανός σε πέναλτι που ηταν να δώσει υπέρ του βαζελου κοίταξε το βαρ, αλλά στα 2 πέναλτι που ήταν να ακυρώσει υπέρ μας, εκεί δεν είδε βαρ... Ειδικά το πέναλτι που έπιασε ο σα ήταν για γέλια και αυτός δεν πήγε καν να δει τοβαρ...
Μπόνους το ότι προσπάθησαν για επανάληψη πέναλτι... Μπόνους νούμερο 2 τα 5 λεπτά καθυστερήσεις ενώ στην Τούμπα ακόμα παίζουν μέχρι να κερδίσει ο παοκ...

Ευτυχώς που δεν παίζαμε με παράρτημα οτυ ρωσοποντιου σήμερα γιατί θα χάναμε...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τυπε συγγνώμη που θα το μάθεις από εμένα, αλλά εσάς δεν σας υπολογίζει κανένας... Όταν λέω εξυγίανση, εννοώ τον ρωσοποντιο κυρίως και δευτερευοντως τον μελισσανιδη... Εσείς πλέον δεν βρίσκεστε πουθενά στην εξίσωση... Δεν ασχολείται κάνεις μαζί σας...
Ο Ρώσο πόντιος έβαλε έναν καμικάζι παντελώς άγνωστο διαιτητή γ κατηγορίας για να κάνει τα θεληματα του... Είναι η λεγόμενη καλή ΟΥΕΦΑ αυτή, όχι η ουεφαμαφια που λένε οι μπουγάτσες.... Ο Γερμανός σε πέναλτι που ηταν να δώσει υπέρ του βαζελου κοίταξε το βαρ, αλλά στα 2 πέναλτι που ήταν να ακυρώσει υπέρ μας, εκεί δεν είδε βαρ... Ειδικά το πέναλτι που έπιασε ο σα ήταν για γέλια και αυτός δεν πήγε καν να δει τοβαρ...
Μπόνους το ότι προσπάθησαν για επανάληψη πέναλτι... Μπόνους νούμερο 2 τα 5 λεπτά καθυστερήσεις ενώ στην Τούμπα ακόμα παίζουν μέχρι να κερδίσει ο παοκ...

Ευτυχώς που δεν παίζαμε με παράρτημα οτυ ρωσοποντιου σήμερα γιατί θα χάναμε...
τυπε συγγνωμη που θα το μαθεις απο μενα αλλα πρεπει να φτιαξεις ομαδα να κερδιζεις και τη διαιτησια

(ΚΛΑΙΩ, ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ...)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.841
Πόντοι
606
αρχιζει και ο σαγονιας στο καναλι με κασερι σε λιγες μερες  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
τυπε συγγνωμη που θα το μαθεις απο μενα αλλα πρεπει να φτιαξεις ομαδα να κερδιζεις και τη διαιτησια

(ΚΛΑΙΩ, ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ...)

Ποιος σου είπε ότι θέλω να κερδίσω την διαιτησία τυπε? Λες να μου κάνει καμία διαφορά τα 44 τα 45 η τα 46 πρωταθλήματα... Οι κερκίδες του οακα ήταν η απόλυτη απόδειξη ότι σε κέρδισα, σε διελυσα... Δεν υπάρχει πλέον αιώνιος αντίπαλος...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ποιος σου είπε ότι θέλω να κερδίσω την διαιτησία τυπε? Λες να μου κάνει καμία διαφορά τα 44 τα 45 η τα 46 πρωταθλήματα... Οι κερκίδες του οακα ήταν η απόλυτη απόδειξη ότι σε κέρδισα, σε διελυσα... Δεν υπάρχει πλέον αιώνιος αντίπαλος...
και το διηπειρωτικο να παρεις κι εγω να παιζω Δ τοπικο, οταν κληρωθουμε στο κυπελλο παλι χεσμενος θα εισαι

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
η εκπομπη του τσουκαλα ποτε ειναι να πιρφορισουμε λιγο με τους μαλακες;
καμιά φορά αναρωτιέται ένας νοήμων άνθρωπός υπάρχει πιο παρανοικός οπαδός απο τον τάκη η τον μίνο του μπάοκ
τελικά υπάρχει εισαι εσύ ρε πουλί έχεις κάψει κύταρα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καμιά φορά αναρωτιέται ένας νοήμων άνθρωπός υπάρχει πιο παρανοικός οπαδός απο τον τάκη η τον μίνο του μπάοκ
τελικά υπάρχει εισαι εσύ ρε πουλί έχεις κάψει κύταρα.
πριν το ματς μου ησασταν ολοι φανατιλες και μου λεγατε για 5αρες
μετα το ματς που μου κλασατε το μπουτσο μου γινατε ολοι νοημονες
ρε χου ρε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.866
Πόντοι
2.606
μπορουν τωρα να υποβιβαστουν με χαμογελο ... :grin: :grin:
αχαχαχαχαχαχα το αυτό ισοπαλία στην έδρα τους με 2 πέναλτι και άνοιξαν σαμπάνιες 2 βαθμοί σε 4 αγώνες καλό κατευόδιο παιδιά  :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
και το διηπειρωτικο να παρεις κι εγω να παιζω Δ τοπικο, οταν κληρωθουμε στο κυπελλο παλι χεσμενος θα εισαι

Πιο πολύ φοβάμαι τη Λαμία που πέρυσι μας πιτσιλισε μέσα στο Καραϊσκάκης.. Εσύ ούτε αυτό κατάφερες, ένα Χ πήρες μόνο...
Αλλά πως το βλέπεις τώρα, να μαλωνω και με τους λαμιωτες που μας απέκλεισαν?  :2funny:

Τα χουμε πει αυτά, δεν υπάρχει πλέον αιώνιος αντίπαλος.. Το ματς έληξε εδώ και χρόνια... Πλέον η γκέλα με τον βαζελο είναι όπως η γκέλα με την Λαμία... Ευνοείται ο παοκ η ή αεκ και όχι ο βαζελος η ή Λαμία που είναι ομάδες κομπαρσοι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.201
Πόντοι
5.006
μπορουν τωρα να υποβιβαστουν με χαμογελο ... :grin: :grin:

Αυτη την χάρη δεν θα τους κάνουμε τυπε ποτέ... Το σχέδιο του χοντρού μαζί με τον αλαφουζο είναι ξεκάθαρο... Δεν θα τους αφήσουμε ποτέ να πέσουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom