stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
δηλώσεις μαρτινς απλές και σωστές
αν ηταν ο δώνης θα κλαψούριζε για τα πέναλτυ.
διαφορά ποιότητας.
Σας γαμησαμε και η κ 19. 3-0
ΣΚΑΣΜΟΣ
ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ
δηλώσεις μαρτινς απλές και σωστές
διαφορά ποιότητας.
σε καταλαβαινωΕχω δει να σου ριχνουμε 4αρες στο Ναο,εχω δει να σου ριχνουμε 4αρες,3αρες στο κοτετσι σου,εχω δει κλαματα στα ματια των οπαδων σου,εχω δει να σε διαλυω μεσα σε ενα απογευμα για τα επομενα 20 χρονια(Ριζουπολη)τετοιο ΠΑΟ για λυπηση δεν ειδα ποτε στα 40 χρονια που ζω.
Σημερα ηταν ο πατος του βαρελιου,οπαδοι του ΠΑΟ να παιζουν ξυλο στο κλειστο του ΟΑΚΑ με επαθλο ποιος θα παρει το πιο γερο χαρτζηλικι,ομαδα για λυπηση που ο μονος σκοπος ηταν να τραυματισει αντιπαλους παικτες,παικτες και λιγοστοι οπαδοι να πανΗγΥριζουν μια ισοπαλια σαν κατακτηση πρωταθληματος,οπαδοι ετοιμοι να βγουν στην Ομονοια να νοιωσουν λιγο.
Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα σαφως,τον Μαιο το δακρυ θα ρεει ποταμι.
Εχω δει να σου ριχνουμε 4αρες στο Ναο,εχω δει να σου ριχνουμε 4αρες,3αρες στο κοτετσι σου,εχω δει κλαματα στα ματια των οπαδων σου,εχω δει να σε διαλυω μεσα σε ενα απογευμα για τα επομενα 20 χρονια(Ριζουπολη)τετοιο ΠΑΟ για λυπηση δεν ειδα ποτε στα 40 χρονια που ζω.
Σημερα ηταν ο πατος του βαρελιου,οπαδοι του ΠΑΟ να παιζουν ξυλο στο κλειστο του ΟΑΚΑ με επαθλο ποιος θα παρει το πιο γερο χαρτζηλικι,ομαδα για λυπηση που ο μονος σκοπος ηταν να τραυματισει αντιπαλους παικτες,παικτες και λιγοστοι οπαδοι να πανΗγΥριζουν μια ισοπαλια σαν κατακτηση πρωταθληματος,οπαδοι ετοιμοι να βγουν στην Ομονοια να νοιωσουν λιγο.
Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα σαφως,τον Μαιο το δακρυ θα ρεει ποταμι.
Εγω απο την αλλη δεν μπορω να σε καταλαβω,ισως ενας οπαδος του ΠΑΣ Γιαννενα μπορει αν και αυτος λιγοτερο θα το πανηγυριζε.σε καταλαβαινω
1-1 στο 90 και τεζα
Μας έσπασε τα νεύρα κι αυτός σήμερα. Ούτε επίτηδες να το 'κανε. Γιατί δεν έκανε αλλαγές είπε;δηλώσεις μαρτινς απλές και σωστές
διαφορά ποιότητας.
Μην το γελάς. Έτοιμοι είναι με την ισοπαλία θα βγουν να πανηγυρίσουν στην Ομόνοια. Δεν τους βλέπεις;
sorry κιολας αλλα οποιος δεν γουστάρει να πολεμήσει και για το πρωτάθλημα αλλά και για το κύπελλο, να πάει να γαμηθει και να φέρει και τις εισπραξεις!Sorry κιόλας,αλλά λογικό ως ενα σημείο να ενδιαφέρονται πιο πολύ για Ευρώπη,παρα για ματς με ομάδες τύπου Βόλος,Ξανθη κλπ.
Sorry κιόλας,αλλά λογικό ως ενα σημείο να ενδιαφέρονται πιο πολύ για Ευρώπη,παρα για ματς με ομάδες τύπου Βόλος,Ξανθη κλπ.
ρε μια χαρα καταλαβαινειςΕγω απο την αλλη δεν μπορω να σε καταλαβω,ισως ενας οπαδος του ΠΑΣ Γιαννενα μπορει αν και αυτος λιγοτερο θα το πανηγυριζε.
ρε μια χαρα καταλαβαινεις
απλα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
σημερα οι μισοι περιμενατε να γινει ενα ιστορικο σκορ, ενα 0-4, ενα 0-5, ενα 0-6
για να εχετε να λετε οπως το 73-38 στο μπασκετ
αλλα δεν υπολογιζετε το κομπεξ σας απεναντι ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
οσο κανει ο σα κανει ολοκληρος ο παναθηναικος και οι υπαλληλοι και τα γραφεια
αλλα παλι τα αρχιδια μας κλασατε
Ελα ρε ψηλε κουρασες και εσυ και οι αλλοι,μετα χριστον προφητες,μαγκες εκ του αποτελεσματος.Μας έσπασε τα νεύρα κι αυτός σήμερα. Ούτε επίτηδες να το 'κανε. Γιατί δεν έκανε αλλαγές είπε;
ρε μια χαρα καταλαβαινεις
σημερα οι μισοι περιμενατε να γινει ενα ιστορικο σκορ, ενα 0-4, ενα 0-5, ενα 0-6
αλλα δεν υπολογιζετε το κομπεξ σας απεναντι ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
γραφουν οι ολυμπιακοι εκει τυπεΡε φιλε, εχει νημα για τον ΠΑΟ το φορουμ.
οταν βλέπεις την ενδεκάδα καταλαβαίνεις πολλά.Μας έσπασε τα νεύρα κι αυτός σήμερα. Ούτε επίτηδες να το 'κανε. Γιατί δεν έκανε αλλαγές είπε;
Σωστη και αληθινή κουβέντα!Φυσικα, γιατι εχουμε γινει παραμαγαζο των μανατζαρεων. Ολοι ερχονται για να παρουν μεταγραφη μετα. Οι μανατζερ εχουν γινει μπαμπαδες των παικτων και τους κανουν κουμαντο 100%. Γι' αυτο καηκε και ο Κουτρης προφανως. Μερικοι μου θυμιζουν παικτες τυπου Μαζουακου, που γαμιοταν στα ευρωπαϊκα ματς αλλα στην Ελλαδα επαιζε το πουλι του γιατι ετσι κι αλλιως ποιος ασχολειται...
Πατος ρε πατος...ρε μια χαρα καταλαβαινεις
Κάνεις λάθος, οι περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν περιμέναμε εύκολη νίκη γιατί έχουμε "καει" στο παρελθόν. Έχω την εντύπωση ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν βαριά ήττα και αυτή η ισοπαλία ήρθε σαν βάλσαμο. Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνω από δω μέσα.ρε μια χαρα καταλαβαινεις
Μπα. Να μας σπάσει τα νεύρα ήθελε.εκεί φάνηκε πλέον ξεςκάθαρα οτι ήθελε το 1-0.
sorry κιολας αλλα οποιος δεν γουστάρει να πολεμήσει και για το πρωτάθλημα αλλά και για το κύπελλο, να πάει να γαμηθει και να φέρει και τις εισπραξεις!
Όποιος νομίζει ότι οι άλλες ομάδες θα σηκώσουν τα πόδια επειδή παίζουν με τον Ολυμπιακό, γελαστηκαν! Με αυτόν θα σκιστουν περισσότερο!