You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.209
- Πόντοι
- 5.006
Έναν μήνα εκτός ο Σεμέδο! :S
Τις υπηρεσίες του Ρούμπεν Σεμέδο για περίπου έναν μήνα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. :S
Ειχα κανει την ακριβη διαγνωση απο εψες τυπε...εχω ντοκτορα στην ορθοπαιδικη
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
Τάκη είσαι μεγάλος. Είναι πλήγμα η παιχτουρα που θα λείπει. Ποιος θα καλύψει τη θέση Τάκη?Ειχα κανει την ακριβη διαγνωση απο εψες τυπε...εχω ντοκτορα στην ορθοπαιδικη
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.050
- Πόντοι
- 5.006
τσορυ και γκαλετι δίνουν συγκατάθεση για αυτόν λες να μην ξέρουν μαν.αυτοι τον ανακάλυψανΕύχομαι να μην είναι αλήθεια ότι δίνουμε 3-4 χαρτιά για κάποιον λοδερα
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Καλημερα...Καλημέρα....
Νομιζω Μια Κληρωση Με Τσελσι, Σαχταρ & Σλαβια Πραγας Η Γκενκ Η Ερυθρος Αστερας Θα Ηταν Οτι Καλυτερο Για Να Παλεψει Ο Θρυλος Την Προκριση
Στον Επομενο Γυρο Του ΤσουΛου Η Να Παλεψει Για Να Συνεχισει Στο Ουεφα !!! ;)
Νομιζω Μια Κληρωση Με Τσελσι, Σαχταρ & Σλαβια Πραγας Η Γκενκ Η Ερυθρος Αστερας Θα Ηταν Οτι Καλυτερο Για Να Παλεψει Ο Θρυλος Την Προκριση
Βάλε και κανένα κεφαλαίο φίλε!Όχι όλα πεζά!!!Καλημερα...Καλημέρα....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.050
- Πόντοι
- 5.006
O Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Ροσάριο, ο Μάξι Λοβέρα είπε και αυτός το "ναι" και σήμερα ταξιδεύει για την Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "ερυθρόλευκους".
Μετά τον Γιασίν Μπενζιά, ο Ολυμπιακός περιμένει και δεύτερο παίκτη στη χώρα μας την Πέμπτη (29/8). Ο Μάξι Λοβέρα είπε το ναι στους ερυθρόλευκους και ταξιδεύει από την Αργεντινή, με σκοπό να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα έχει πενταετή διάρκεια.
Μετά τον Γιασίν Μπενζιά, ο Ολυμπιακός περιμένει και δεύτερο παίκτη στη χώρα μας την Πέμπτη (29/8). Ο Μάξι Λοβέρα είπε το ναι στους ερυθρόλευκους και ταξιδεύει από την Αργεντινή, με σκοπό να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα έχει πενταετή διάρκεια.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.050
- Πόντοι
- 5.006
καλά άσε μαν τι λένε η φυλλάδες πως τον παίρνει τώρα με το ζόρι δε νομίζω...o πρώτος είχε απορριφτει από το Μαρτινσ πριν λιγες μέρες και νομίζω δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.. ο δευτερος μαλλον ειναι καλος αλλα δεν θελουμε εξτρεμ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.050
- Πόντοι
- 5.006
κάτσε μη πάρει δύο και πουλήσει Ομάρ.πρέπει να πάρει και ένα δεξί μπακ πίσω από τον Ομάρ ............ο Τορο δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει την σεζόν
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τι ;λέει ο Μπενζια? Θα βοηθήσει? Παίζει θεσεις 8-10?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.050
- Πόντοι
- 5.006
έτσι φαίνεται φίλε μου πουτσα ναι κεντρικός παίζει...Τι ;λέει ο Μπενζια? Θα βοηθήσει? Παίζει θεσεις 8-10?
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ωραίος. Διαβάζω ότι πρέπει να ξέρει μπαλλα αλλά αν δεν τον δούμε...έτσι φαίνεται φίλε μου πουτσα ναι κεντρικός παίζει...
Κάποιοι γκρινιάζουν και για 6αρι πίσω από Γκιγιερμε αλλά νομίζω ο Καμαρά μια χαρά 6αρι είναι, τι λένε...
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Η Λειψία είναι η χειρότερη που μπορεί να μας τύχει από το 4ο. Πολύ καλή ομάδα, μάλλον καλύτερη από εμάς.
steveman7
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 206
- Like
- 10.626
- Πόντοι
- 30.573
Ιδανική θα ταν κατά την γνώμη μου η τριάδα ζενιτ ΜπενφίκαΠρόβλεψη για το απόγευμα.
Ερυθρός αστέρας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83