Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
στα παπαρια μας..
Γιατι το εψαξες αφου μολογαμε οτι τον στησαμε???

ρε τύπε, στα παπάρια μου κι εμένα οι οπαδικές μαλακίες που γράφεις. Εμένα με ενδιαφέρει, μεταξύ άλλων, να μάθω ό,τι δεν ξέρω και να δείξω την αλήθεια και σε άλλους (αν θέλουν να μάθουν)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ναι καπου τοσες θα κανει, αν και στην αρχη εχει δυσκολο προγραμμα...τωρα παιζει με νιονιο, οποτε θα πρεπει να παιξει μπαλα ή να βρει κορακι...μετα ακολουθει ξεκουραση απεναντι στον ατρομητο και μετα παιζει με αρη, οποτε θα αναγκαστει παλι να παιξει μπαλα ή να βρει κορακι... :S
Μετα το προγραμμα χαλαρωνει με βολο, οφη, ξανθη, οποτε και η μπαοκαρα θα ξεχασει την λεξη ηττα... :rockon:
τι ωρα???
η πλεμπαγια κ τα ποντικια,πηδανε απο το καραβι στο πρωτο τριξιμο..
Θα τους δεις ολους αυτους που γραφεις,τι πιπες θα κανουν στον νεο γαμια τους..
ΥΓ αμα κουλαντριζεις τον ψυχοπαθη νανο μοντελοπνιχτη που ζει για την λεζαντα κ οχι για την κονομα,δεν θα κουλαντισεις στο πατ κιουτ τον οποιο ψοφιο χλιδαμπουρα μαλακοπιτουριδη μεχρι ψες ειχε στο πει ρολ ο σαμπιντι???
Εδω το γυρισε ο σπασαρχιδας τουιτερακιας παιδεραστης κ η γαμιολα δικαστινα της δευτερας..
Στα λιμα θα κολλησει το παγοθραυστικο ρε τυπε???
μην τους δινετε ελπιδες ρε κακιασμενοι..
δεν ειναι αντρικο αυτο..
ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ..
ΤΕΛΟΣ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ρε τύπε, στα παπάρια μου κι εμένα οι οπαδικές μαλακίες που γράφεις. Εμένα με ενδιαφέρει, μεταξύ άλλων, να μάθω ό,τι δεν ξέρω και να δείξω την αλήθεια και σε άλλους (αν θέλουν να μάθουν)
ποια αληθεια εμαθες που δεν στην ειχαμε ηδη γραψει ρε ταραμα???
Ποια αληθεια εδειξες στους αλλους που δεν ειχαμε δειξει ηδη εμεις εξαρχης???
Επειδη οι αλλοι δεν παραδεχονται τις πουστιες τους,δεν πιστευεις ουτε εμας που τις ομολογουμε φατσα-καρτα???
Γιατι???
Μας εχεις πιασει να γραφουμε ψεμματα κ τερατα οπως οι αλλοι???
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ..
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ..
πεσμας τωρα την δικη σου αληθεια να ενημερωθουμε επιτελους...
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΡΕ ΚΑΤΙ ΖΩΑ..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ποια αληθεια εμαθες που δεν στην ειχαμε ηδη γραψει ρε ταραμα???
Ποια αληθεια εδειξες στους αλλους που δεν ειχαμε δειξει ηδη εμεις εξαρχης???
Επειδη οι αλλοι δεν παραδεχονται τις πουστιες τους,δεν πιστευεις ουτε εμας που τις ομολογουμε φατσα-καρτα???
Γιατι???
Μας εχεις πιασει να γραφουμε ψεμματα κ τερατα οπως οι αλλοι???
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ..
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ..
πεσμας τωρα την δικη σου αληθεια να ενημερωθουμε επιτελους...
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΡΕ ΚΑΤΙ ΖΩΑ..

ρε τύπε, ποιοι είστε ΕΣΕΙΣ; Σόρυ αλλά δεν πολυσυμμετέχω εδώ και καιρό. Έτυχε και διάβασα μόνο σημερινά ποσταρίσματα στα οποία δεν φαίνεται η αλήθεια. Αν όλα αυτά εσύ τα ήξερες ήδη (ή εσείς τα ξέρατε ήδη), τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Πιστεύεις οτι έχει κάποιο μαγικό τρόπο στο Ελληνικό πρωτάθλημα Πούτσα;
Δεν ξέρω, αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις όταν παίζει ελληνικό πρωτάθλημα...μόνο η Εστερσουντ τον φοβίζει λέμε...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δηλωσε ο τρυπιος που το παιζει εξαφαπος,ενω η φιμπα ζητησε συγνωμη απο την μπαρτσα για την κλοπη του αιωνα..ο αθλιος μπινες εφευρετης του νον κολ(κ των οσων αλλων δημιουργηματων επιστημονικης φαντασιας εχουν σκαρφιστει οι βρωμοπουστες του φαρου εδω κ δεκαετιες..
ο σιχαμενος με το επισημο παραρτημα του ψοφη..
ο αισχρος πουστης με τις παραγεμισμενες ανθοδεσμες..
ο πουτσογλυφτης των ναζι κ των χουνταιων..
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ???
αμα σκουζετε ετσι για το χθεσινο πταισματακι,πως θα σας αντεξουμε οταν θα φατε τις εκ προ μελετης τουρτες???
Αει γαμησου παρακατω ιπταμενε ποντικε..
ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΥΛΩΝΕΙ..
σκασε ρε καθυστερημενε

tyrion lan

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
χωρις βαρ αρκουσε ο διαιτητης να ειναι μιλημενος
με βαρ πρεπει εκτος απο μιλημενος να ειναι και καραγκιοζης

γιατι τι αλλο θα μπορουσε να ειναι ενας ανθρωπος που παει να δει τη φαση σε slow motion την ωρα που τη βλεπει και η μιση ελλαδα στην τηλεοραση και ομως αποφασιζει να το παει μεχρι τελους και να κανει οτι δεν ειδε

αυτα μονο στην ελλαδα
και φυσικα μονο με ποιον αλλον; με το γαυρο
το απαυγασμα της μποχας και της δυσεντεριας στον παγκοσμιο αθλητισμο

αλλη μια πρωτια
διαιτητης που εκανε οτι δεν ειδε το βαρ μεσα στη μαπα του

μην λερωνεις το μπουκωμενο σου στομα μωρη κωλοτρυπα... θα σαι για πολλα ακομα χρονια στα 4 στημενη και θα σκουζεις γιατι αυτη ειναι η μοιρα σου... να προσκυνας τον πειραια και τον ολυμπιακο.. παρτο χαλαρα και απολαυσε το

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ρε τύπε, ποιοι είστε ΕΣΕΙΣ; Σόρυ αλλά δεν πολυσυμμετέχω εδώ και καιρό. Έτυχε και διάβασα μόνο σημερινά ποσταρίσματα στα οποία δεν φαίνεται η αλήθεια. Αν όλα αυτά εσύ τα ήξερες ήδη (ή εσείς τα ξέρατε ήδη), τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια!
ρε μαλακοπιτουρα εγω,ο τακης,ολοι οι γαυροι το ιδιο λεμε απο χτες..
ΚΛΑΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ..
Κ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ..
ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ..
ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕ Τ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ..
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ..
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΛΕΠΙΔΙ ΦΕΤΟΣ..
ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ Ο ΣΑΜΠΙΝΤΙ???
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε μαλακοπιτουρα εγω,ο τακης,ολοι οι γαυροι το ιδιο λεμε απο χτες..
ΚΛΑΨΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ..
Κ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ..
ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ..
ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Κ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕ Τ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ..
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ..
ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΛΕΠΙΔΙ ΦΕΤΟΣ..
ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ Ο ΣΑΜΠΙΝΤΙ???
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ..

ε δε μου αρκεί να το λες εσύ κι ο Τάκης. Όταν το πουν ο Σάκης, ο Μάκης κι ο Λάκης (κυρίως ο τελευταίος), τότε μόνο θα σταματήσω να σου πρήζω τον πούτσο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
η σιχαμενη νοοτροπια της κινητης ντροπης που λεγεται ολυμπιακος

"Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες".

Αλέξης Αλεξανδρής, 14/3/2017

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
η σιχαμενη νοοτροπια της κινητης ντροπης που λεγεται ολυμπιακος

"Αν θες να είσαι πρωταθλητής δεν υπάρχουν fair play και μαλακίες. Κλέβω ακόμα και το παιδί μου! Φέρνω έξι-πέντε στα ζάρια και του λέω πως έφερα εξάρες".

Αλέξης Αλεξανδρής, 14/3/2017

Καλα ρε μαλακα, τσιπα ντροπη δεν εχεις???ιχνος αξιοπρεπειας???ως ποτε θα ασχολεισαι με ενα αθλημα στο οποιο δεν εχεις καν ομαδα??? :S :idiot:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Ποιός το λειτουργεί το var ρε τύπε;

68868129_1382426381909557_6998847851069440000_n.jpg

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
που γυρνας ρε στρακο???
Εχουν πλανταξει στο κλαμα..
Πηρες τα ζεβασοφτ που σου ειπα???
ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΡΑΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΑ..
ΥΓ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ..ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΩΛΟΥΔΕΣ ΜΑΣ..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
που γυρνας ρε στρακο???
Εχουν πλανταξει στο κλαμα..
Πηρες τα ζεβασοφτ που σου ειπα???
ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΡΑΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΥΤΑ..
ΥΓ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ..ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΩΛΟΥΔΕΣ ΜΑΣ..

τραβιεμαι με διαφορες μαλακιες  >:(

σημερα επεστρεψα απο κατω χωρες υστερα απο μια βδομαδα

tenor.gif

ζεβασοφτ περιμενω πλοιο κοντεινερ να στοκαρω γιατι με τοσο κλαμα παρουσιαστηκαν ηδη ελλείψεις  :-
showphoto.aspx

[move]
Screenshot_20180212-195014.jpg
[/move]

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εντωμεταξυ φανταστειτε ποσο χαβαλεδες ηταν οι ιδρυτες του ομπιλιακου που εβαλαν για εμβλημα του συλλογου - προφανως για τρολλαρισμα - τη δαφνοστεφανωμενη εφηβη, για να συμβολισει το ολυμπιακο πνευμα και το ευ αγωνιζεσθαι

βαλτε ρε μαλακες εκει για σημα κατι ταιριαστο, βαλτε τον αλ καπονε η εστω αν ειστε τοσο ελληνοπρεπεις, την προτομη του βαγγελη ρωχαμη

μου θελουνε και ολυμπιακο πνευμα οι σαλτιμπαγκοι...

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
τραβιεμαι με διαφορες μαλακιες  >:(

σημερα επεστρεψα απο κατω χωρες υστερα απο μια βδομαδα

tenor.gif

ζεβασοφτ περιμενω πλοιο κοντεινερ να στοκαρω γιατι με τοσο κλαμα παρουσιαστηκαν ηδη ελλείψεις  :-
showphoto.aspx

[move]
Screenshot_20180212-195014.jpg
[/move]
το νουρ7 με το σταφ το φορτωσες ή το ηπιες μονος σου παλιοπρεζακια???
Εδω να δεις κατι χαρμανες που βαρανε οι αλλοθρησκοι μετα το βαρ..
Ξεπουλησαμε..

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε τύπε, είναι δυνατό να είσαι τόσο άσχετος; Λες ότι ο ρέφερι είδε ότι ήταν οφ-σαιντ, οπότε έκανε συμψηφισμό με το πέναλτυ και τελικά δεν έδειξε κάτι, δηλαδή το παιχνίδι συνεχίστηκε με άουτ; Η αλήθεια είναι ότι ο ρέφερι δεν πήρε μυρωδιά ούτε το οφ-σάιντ, ούτε το τράβηγμα γιατί το βόδι ο χειριστής του var δεν του έδειξε κανένα από τα 2 πλάνα. Στο 5:20 του παρακάτω βίντεο φαίνεται τι του έδειξαν του ρέφερι. Αν του είχαν δείξει κι αυτό που είναι στο 4:59 θα είχε σηκώσει το χέρι υποδεικνύοντας οφ-σαιντ.

Ασχετος δεν ειμαι ρε ντιντι..αλλα η αληθεια μιλαει απο μονη της... Εψαξα λοιπον και βρηκα. Αντιγραφω απο την σελιδα του Μαυρωνα τι εγινε.... Μαλλον ειχανε πλακωσει και αυτοι (οι του VAR) τους πιτογυρους και τιποτα μπυρονια, ή ενεργουσαν εκ του πονηρου....
========================
Μάλλον δεν πήραμε χαμπάρι τι πήγε να γίνει χτες. Εκτελεί ο Αστέρας φάουλ και οι μετέχοντες στην φάση παίκτες του ειναι όλοι οφσάιτ. Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ VAR ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΟΦΣΑΪΤ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ KAI OYΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΣΕ ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΣΑΙΤ..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
[size=16pt]Ασχετος δεν ειμαι [/size]ρε ντιντι..αλλα η αληθεια μιλαει απο μονη της... Εψαξα λοιπον και βρηκα. Αντιγραφω απο την σελιδα του Μαυρωνα τι εγινε.... Μαλλον ειχανε πλακωσει και αυτοι (οι του VAR) τους πιτογυρους και τιποτα μπυρονια, ή ενεργουσαν εκ του πονηρου....
========================
Μάλλον δεν πήραμε χαμπάρι τι πήγε να γίνει χτες. Εκτελεί ο Αστέρας φάουλ και οι μετέχοντες στην φάση παίκτες του ειναι όλοι οφσάιτ. Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ VAR ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΟΦΣΑΪΤ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ KAI OYΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΣΕ ΣΤΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΦΣΑΙΤ..

ωραία, έψαξες και βρήκες αυτά. Μαλακίες γράφει ο Μαυρωνας, αλλά εμένα άλλο είναι το θέμα μου. Έγραψες αυτό: Μισο μετρο οφσαϊντ ητανε ο Μπαραλες βλαμενα.... Skasmos  τωρα.... Γιαυτο δεν εδειξε κατι ο ρεφερι. Αυτό δεν δείχνει ασχετοσύνη; Να λες ότι ο ρεφ δεν δείχνει τίποτα γιατί ήταν οφσάιντ;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Πάμε γερά ρε θρύλε για το διπλό, να μας φύγει και η καψούρα  :rockon: :rockon: :rockon:

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
θρυλε μη φας γκολ να χεστουμε στο ταλιρο και γαμα τους με μηδεν τρια :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom