Το Χ2 σήμερα δωράκι! Να τα λέμε όλα παιδιά!
Στοιχηματικα εννοεις?η βλεπεις το ματς να πηγαινει προς τα εκει?
Το Χ2 σήμερα δωράκι! Να τα λέμε όλα παιδιά!
ρε τραβά να κοιμηθείς και σηκώνεσαι αύριο παλι Μαλέα...Το Χ2 σήμερα δωράκι! Να τα λέμε όλα παιδιά!
Άστον φίλε είναι τρολ και καμενος παοκτζης μην ασχολησαι...Στοιχηματικα εννοεις?η βλεπεις το ματς να πηγαινει προς τα εκει?
Άστον φίλε είναι τρολ και καμενος παοκτζης μην ασχολησαι...
τυπε μου δεν είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!! Είμαι ο γαύρος των ΠΡΕΣΠΩΝ!!!Α ναι?δν το ηξερα αν και τωρα που βλεπω πιο καλα το αβαταρ του σαν ναι διακρινω το κατι παοκσιδικο ευχαριστω για την ενημερωση
χαχαχα...ρε μλκ μου τα πιστεύεις??είναι μεγάλη καργιολα όταν αρχίσει το πρωταθλημα και η Ευρώπη θα δεις καυλαντεε ζορικες ..
είναι μεγάλη καργιολα όταν αρχίσει το πρωταθλημα και η Ευρώπη θα δεις καυλαντεε ζορικες ..Α ναι?δν το ηξερα αν και τωρα που βλεπω πιο καλα το αβαταρ του σαν ναι διακρινω το κατι παοκσιδικο ευχαριστω για την ενημερωση
ναι ρε τυπε μην ακους καμενους Παοκτσηδες σα το αλανι το μπουχο. ακου εδω τους επιστημονες που ενω περσι σε ολα τα do or die ματς στησανε κωλο , πουλουσανε φουμαρα στα προβατα τους περι καλυτερου ποδοσφαιρου και φανταστικης μπαλας στην ελλαδα.. εδω ο μερια χτες ειπε οτι αξιζανε και γκολ μεσα στην τσεχια με 0 shots on target σου λεω. επιστημονες ονομα και πραμα. το ασπρο μαυρο κανουνεΑ ναι?δν το ηξερα αν και τωρα που βλεπω πιο καλα το αβαταρ του σαν ναι διακρινω το κατι παοκσιδικο ευχαριστω για την ενημερωση
ρε εδω πιστευανε οτι παιζουνε μπαλαρα περσι και το πηραμε λογω πρεσπων. εκει θα κολλησουνε αυτοι ??χαχαχα...ρε μλκ μου τα πιστεύεις??
τώρα πιστεύουν πως επιστρέψαμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!ρε εδω πιστευανε οτι παιζουνε μπαλαρα περσι και το πηραμε λογω πρεσπων. εκει θα κολλησουνε αυτοι ??
προσπαθουν να μας επιστρεψουν ολους . δες με το μπασκετ τι εγινε και την επανασταση της φακης που και καλα κανανετώρα πιστεύουν πως επιστρέψαμε στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ!
ναι ρε τυπε μην ακους καμενους Παοκτσηδες σα το αλανι το μπουχο. ακου εδω τους επιστημονες που ενω περσι σε ολα τα do or die ματς στησανε κωλο , πουλουσανε φουμαρα στα προβατα τους περι καλυτερου ποδοσφαιρου και φανταστικης μπαλας στην ελλαδα.. εδω ο μερια χτες ειπε οτι αξιζανε και γκολ μεσα στην τσεχια με 0 shots on target σου λεω. επιστημονες ονομα και πραμα. το ασπρο μαυρο κανουνε
προσπαθουν να μας επιστρεψουν ολους . δες με το μπασκετ τι εγινε και την επανασταση της φακης που και καλα κανανε
καλησπερα παιζει κανενα λινκ ?
ευχαριστω αλλα το αποελ δειχνει
τωρα βλεπω θρυλο ευχαριστω και παλιευχαριστω αλλα το αποελ δειχνει