troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.623
- Πόντοι
- 5.506
τρομερες απωλειες...χωρίς Μπόγρη και Αγραβάνη? :S :S :S
τρομερες απωλειες...χωρίς Μπόγρη και Αγραβάνη? :S :S :S
Δεν μιλας ομορφα εσυ,και σου χει....βαψει πολυ καγκελο ο Μαρκουςγαμιεσε ρε μαλακα σουηδε που δεν εχεις αποφασισει κιολας.....
αντε γαμησου μουνοσπερμα κωλογερε...βαζελα της δεκαετιας του 80
ναι ναι...επι εποχης του ειχατε παρει τα παντα...Δεν μιλας ομορφα εσυ,και σου χει....βαψει πολυ καγκελο ο Μαρκους![]()
Ποιες κάρτες φιλάθλου ρε? Μέλη να γραφτείτε να δώσετε 50€. Άντε τσίπηδες
7500 μεχρι τωρα ρε εγκαθετε κρυφοβαζελα....Τους παιρνω με το μαλακο τυπε γιατι με τους γαμημενους βαζελογαυρους εδω μεσα ειναι ικανοι να μας πουν οτι θα πρεπει να παρουν κανα δανειο για να αγορασουν την καρτα μελους.... :S
7500 μεχρι τωρα ρε εγκαθετε κρυφοβαζελα....
πηρα....μια μονο....θρυλος ειναι δεν ειναι λαχειοφορος αγορα...ολοι απο μια να παρουμε φτανουμε ανετα τα 6,8 μυρια.Παρε 2-3 καρτες φιλαθλου ρε μουνοπανο!!!
πηρα....μια μονο....θρυλος ειναι δεν ειναι λαχειοφορος αγορα...ολοι απο μια να παρουμε φτανουμε ανετα τα 6,8 μυρια.
και μην βριζεις, σε αγαπαω και σε εχτιμαω
Ξοδέυτηκες. :S :S :SΠρεπει να παρεις και για συγγενεις και φιλους...εγω σε γενεθλια αλλων δεν παιρνω πλεον δωρα...τους παω απο μια καρτα φιλαθλου το ονομα τους...
καλη ιδεα αυτο εχει την αλλη εβδομαδα μια κυρια απο ενα μπαρακι γενεθλια,ηθελε κωλονια αλλα θα της παω καρτα....Πρεπει να παρεις και για συγγενεις και φιλους...εγω σε γενεθλια αλλων δεν παιρνω πλεον δωρα...τους παω απο μια καρτα φιλαθλου το ονομα τους...
καλη ιδεα αυτο εχει την αλλη εβδομαδα μια κυρια απο ενα μπαρακι γενεθλια,ηθελε κωλονια αλλα θα της παω καρτα....
ενα συγγενη που εχω και ειναι βαζελα ουτε στην κηδεια του δεν θα παω....
Τέλειο δεν είναι;Τυπε με ποντενσε μπεν αφρα και κουαρεσμα θα πεσει το ξυλο της αρκουδας στα αποδυτηρια και θα χρειαστουμε και 3 επιπλεον μπαλες σε καθε παιχνιδι...![]()
Συγνωμη που παρεμβαινωΛοιπόν έχουμε και λέμε:
1)Διώχνουμε τον φορτουνη με 18 μύρια και στην θέση του βάζουμε τον βαλμπουενα.