Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
μηπως αυτά τα 7 χρονια που τα πρωταθλήματα είναι 4-3 υπερ του βαζελου, θυμασαι πως είναι οι πορειες στην ευρωπη τυπε???
γιατι αυτά τα 7 χρονια στην ευρωπη, το σκορ είναι 1-6...η μονη χρονια που ο βάζελος μας περασε στην ευρωπη αυτή την 7ετια ηταν το 2015-16!!!!!ενώ εγω αυτή την 7ετια εχω 2 κατακτησεις, 2 χαμενους τελικους και ακομα και τις χρονιες που δεν πηγαινα φαιναλ φορ, τερματιζα πανω από τον βαζελο στην κανονικη περιοδο!!!
αλλα ολως τυχαιως αυτό το 1-6 υπερ μου στην ευρωπη, γινοταν 4-3 υπερ το βαζελου στην ελλαδα…
υγ: πραγματικα ειστε τοσο μπούφοι που τα γραφετε αυτά????δηλαδή είναι επιχειρημα ότι επειδή πηραμε 3 πρωταθλήματα αυτά την 7ετια, αρα δεν υπαρχει παραγκα????
δηλαδή με παικτες όπως σπανουλη, πριντεζη, χαινς, ντανστον κτλ, τι ακριβως θελατε να μην παρουμε κανενα πρωταθλημα???
απλα χωρις παραγκα το σκορ θα ηταν 1-6 στα πρωταθλήματα όπως ηταν στην ευρωπη..και θα ηθελα να δω τον τρακη αν εχανε 6 φορες σερι το πρωταθλημα τι μπατζετ θα ειχε και αν θα τον ειχαν παρει με τις πετρες οι βάζελοι???
υγ2 : μαλλον επρεπε να φτιαξουμε ομαδα όπως τα σαπακια που φερνει ο μπαοκ και η αεκ στο μπάσκετ, ώστε στην 7ετια πρωταθλήματα να ηταν 7-0 υπερ του βαζελου...τοτε θα μπορούσαμε να μιλαμε για παραγκα, συμφωνα με την λογικη του σαδμαν...
Άλλο οι πορείες στην Ευρώπη.Και στη μπάλα,πήγαινε ο βάζελος στους 8 και τους 16 αλλά τα πρωταθλήματα τα παίρνατε εσεις.Δηλαδή εαν δεν υπήρχε παράγκα,θα παίρνατε κι εσεις 18/20;Μην τρελαθούμε,και η ομάδα του Κυράστα,και της Ριζούπολης και η ΑΕΚ του 2008 έπρεπε να το πάρει.
Πάντως και με Σπανούλη,Χάινς κλπ πήγατε και χάσατε απ'το διαλυμένο βάζελο τότε και πλακώσατε το Μπαρτζώκα που είχε παίξει μπασκετάρα στο f4.