Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
μηπως αυτά τα 7 χρονια που τα πρωταθλήματα είναι 4-3 υπερ του βαζελου, θυμασαι πως είναι οι πορειες στην ευρωπη τυπε???
γιατι αυτά τα 7 χρονια στην ευρωπη, το σκορ είναι 1-6...η μονη χρονια που ο βάζελος μας περασε στην ευρωπη αυτή την 7ετια ηταν το 2015-16!!!!!ενώ εγω αυτή την 7ετια εχω 2 κατακτησεις, 2 χαμενους τελικους και ακομα και τις χρονιες που δεν πηγαινα φαιναλ φορ, τερματιζα πανω από τον βαζελο στην κανονικη περιοδο!!!
αλλα ολως τυχαιως αυτό το 1-6 υπερ μου στην ευρωπη, γινοταν 4-3 υπερ το βαζελου στην ελλαδα…
υγ: πραγματικα ειστε τοσο μπούφοι που τα γραφετε αυτά????δηλαδή είναι επιχειρημα ότι επειδή πηραμε 3 πρωταθλήματα αυτά την 7ετια, αρα δεν υπαρχει παραγκα????![]()
![]()
δηλαδή με παικτες όπως σπανουλη, πριντεζη, χαινς, ντανστον κτλ, τι ακριβως θελατε να μην παρουμε κανενα πρωταθλημα???![]()
![]()
![]()
απλα χωρις παραγκα το σκορ θα ηταν 1-6 στα πρωταθλήματα όπως ηταν στην ευρωπη..και θα ηθελα να δω τον τρακη αν εχανε 6 φορες σερι το πρωταθλημα τι μπατζετ θα ειχε και αν θα τον ειχαν παρει με τις πετρες οι βάζελοι???
υγ2 : μαλλον επρεπε να φτιαξουμε ομαδα όπως τα σαπακια που φερνει ο μπαοκ και η αεκ στο μπάσκετ, ώστε στην 7ετια πρωταθλήματα να ηταν 7-0 υπερ του βαζελου...τοτε θα μπορούσαμε να μιλαμε για παραγκα, συμφωνα με την λογικη του σαδμαν...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλο οι πορείες στην Ευρώπη.Και στη μπάλα,πήγαινε ο βάζελος στους 8 και τους 16 αλλά τα πρωταθλήματα τα παίρνατε εσεις.Δηλαδή εαν δεν υπήρχε παράγκα,θα παίρνατε κι εσεις 18/20;Μην τρελαθούμε,και η ομάδα του Κυράστα,και της Ριζούπολης και η ΑΕΚ του 2008 έπρεπε να το πάρει.
Πάντως και με Σπανούλη,Χάινς κλπ πήγατε και χάσατε απ'το διαλυμένο βάζελο τότε και πλακώσατε το Μπαρτζώκα που είχε παίξει μπασκετάρα στο f4.