txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.785
- Πόντοι
- 496
μαν η αδριατικα λιγκα λεγεται και α2????
αστους τυπε να στεφονται πρωταθληταραδες παιζονται με την ανω, κατω, μεση, δεξια και αριστερα κωλοπετινιτσα
μαν η αδριατικα λιγκα λεγεται και α2????
Θα έρθει και ο βάζελος εκεί. :Sμαν η αδριατικα λιγκα λεγεται και α2????
Γιατί ρε σας χαλάει η Α1?θα σου ερθω κι εγω στην αδριατικη λιγκα
θα παιρνω ολο το βραδυ τσουτσουνακι μου
με το καλο να ερθεις...εκει δεν εχει βασιλακοπουλους ομως να ξες..θα σου ερθω κι εγω στην αδριατικη λιγκα
στην αδριατικη λιγκα θα ζητησω να παιζουμε τα μεγαλα ντερμπυ με ξενους διαιτητες οχι με γιουγκοσλαβουςμε το καλο να ερθεις...εκει δεν εχει βασιλακοπουλους ομως να ξες..
θα σου ερθω κι εγω στην αδριατικη λιγκα
man σε ειδα κ στην ευρωλιγκα που χαροπαλευεις για την ογδοη θεση και το 11-5 στην ευρωπη που σε εχωθα σου ερθω κι εγω στην αδριατικη λιγκα
δεν με ενδιαφερουν οι ευρωλιγκεςman σε ειδα κ στην ευρωλιγκα που χαροπαλευεις για την ογδοη θεση και το 11-5 στην ευρωπη που σε εχω
οποτε κατσε στην α1 καλυτερα
soy ειπε 11-5 στην ευρωλιγκαδεν με ενδιαφερουν οι ευρωλιγκες
εχω 6
εσενα θελω να γαμαω οπου σε πετυχαινω
τσο κ λο..
οσο νυχτωνει,η πουτσα μεγαλωνει
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ. Όταν στα 2 μεγαλύτερα αθλήματα είσαι στο ένα 2 χρόνια άτιτλος και ψάχνεις να βρεις δράκους για να δικαιολογήσεις τη γύμνια σου,
Είδαν να έρχεται η τεσσάρα και ήταν έξυπνοι, όχι όπως οι ΑΕΚτζήδεςεμεις δεν ηρθαμε...σας το ειχαμε πει...
εσεις μετα την πουτσα του γκερερο (ισαξιο γκολ με του βιερινια χτες) μαλωσατε μονοι σας...
Ρε καλοπαιδα
Δεν μπορει να μην εχει πεσει ο βλεφαρο σας σε δημοσιευματα που θελουν τον Κοκκαλη να εμπλεκεται με τον μπασκετικο Ολυμπιακο, αλλα δεν ειδα κανενα σας να το σχολιαζει.
Εμενα δεν μου φαινεται καθολου απιθανο, ειδικα αν ο υιος κατεβει με το Συριζα, οποτε θα θελει ψηφους.
Αν γινει αυτο αναμενω μεταγραφες εμβελειας τουλαχιστον ...Πασπαλιε, αλλιως δεν εχει νοημα....