Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
με το καλο να ερθεις...εκει δεν εχει βασιλακοπουλους ομως να ξες..
στην αδριατικη λιγκα θα ζητησω να παιζουμε τα μεγαλα ντερμπυ με ξενους διαιτητες οχι με γιουγκοσλαβους
και θα φερνω σχινα αναστοπουλο απο ελλαδα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
οι οπαδοι της ομαδας των πουστηδων δεν ξεπερασαν ποτε το μυθο που χτιστηκε μετα τον αγωνα της ριζουπολης και εδω και πολλα χρονια προσπαθουν να δημιουργησουν χωρις επιτυχια κατι αναλογο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
θα σου ερθω κι εγω στην αδριατικη λιγκα
θα παιρνω ολο το βραδυ τσουτσουνακι μου
θα σου ερθω κι εγω στην αδριατικη λιγκα
θα παιρνω ολο το βραδυ τσουτσουνακι μου
man σε ειδα κ στην ευρωλιγκα που χαροπαλευεις για την ογδοη θεση και το 11-5 στην ευρωπη που σε εχω

οποτε κατσε στην α1 καλυτερα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
man σε ειδα κ στην ευρωλιγκα που χαροπαλευεις για την ογδοη θεση και το 11-5 στην ευρωπη που σε εχω

οποτε κατσε στην α1 καλυτερα
δεν με ενδιαφερουν οι ευρωλιγκες
εχω 6
εσενα θελω να γαμαω οπου σε πετυχαινω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
δεν με ενδιαφερουν οι ευρωλιγκες
εχω 6
εσενα θελω να γαμαω οπου σε πετυχαινω
soy ειπε 11-5 στην ευρωλιγκα
εγω προσωπικα σε θελω σουπερ λιγκα να σε βιαζω μια ζωη κακομοιρε αλλα δυστυχως θα φτασω να σε λυπαμαι ρε γαμωτο μου

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ΖΕΛΕΣ ΣΤΡΑΚΙΑΠΟΥ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

Συνημμένα

• pano-thyra13.jpg
    pano-thyra13.jpg
    92,1 KB · Εμφανίσεις: 18

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ. Όταν στα 2 μεγαλύτερα αθλήματα είσαι στο ένα 2 χρόνια άτιτλος και ψάχνεις να βρεις δράκους για να δικαιολογήσεις τη γύμνια σου, 

ένα ακομα αρθρο πριν απο λιγες μερες από τον νουμερο 1 ΑΡΔ που αποδεικνυει ότι τελικα ολοι εμεις βλέπουμε δρακους, όπως λεει ο γκρεγκορυ... :S :S :S
το χουμε πει απειρες φορες : βρισκόμαστε σε φανερο πολεμο με τους ανωμαλους της κυβερνησης..ουτε εμεις το κρυβουμε, ουτε οι αλλοι...και καποιοι ακομα μιλανε για δρακους… :S :S

μερικα από τα χαιλαιτ του αρθρου για οποιον βαριεται να το διαβασει ολο :
1)Δεν ήταν μερικές απλές προεκλογικές εξαγγελίες που έμειναν απλώς… υποσχέσεις. Δεν ήταν έωλα και κενά περιεχομένου «θα», που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ όπως συνέβη σε άλλους τομείς της πολιτικής ζωής. Η παρούσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνίστησε στην υπόθεση της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επί των ημερών της έγιναν οι μεγαλύτερες παρεμβάσεις και μάλιστα στην καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

2)Γιατί λοιπόν η κυβέρνηση μετα την αποχώρηση Κοντονή από το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει βάλει σε κάποια αραχνιασμένη ντουλάπα όλα τα επίμαχα ζητήματα; Γιατί οι περιπτώσεις αυτές εδώ και ένα περίπου χρόνο δίνουν το δικαίωμα στον απλό Έλληνα πολίτη να σκέφτεται ότι κάτι άλλο συμβαίνει;

3)Διότι προκαλεί απορίες η στάση της κυβέρνησης που έπαψε πια να κάνει αναφορές στην υπόθεση της «Εγκληματικής» που έγινε «Συμμορία», στην υπόθεση του Noor1. Καμία επίσημη αναφορά και στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου;

4)Πως είναι δυνατόν οι μόνες εξελίξεις που έχουμε σε αυτές τις πολύκροτες υποθέσεις να είναι μόνο αναιρέσεις ή παραπομπές τους στον Άρειο Πάγο; Είναι δυνατόν για υποθέσεις, στις οποίες υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις, η κυβέρνηση να μην έχει κάνει κάποια τοποθέτηση και να μην πιέζει ώστε να πέσει άπλετο φως και να δούμε αν υπάρχουν και αποδείξεις;
(νταξει εδώ μιλαμε για επος, το λενε φορα παρτιδα, ουτε καν τα προσχηματα : καλα θα αφήσουμε τον αρειο παγο και τα δικαστηρια να αποφασισουν για δικαστικες υποθεσεις???!!!!!που είναι η κυβερνηση να παρεμβει και να βγαλει δικαστικη αποφαση???!!!!! κλαμαααααααααααααααααααα)

5)Η μπάλα πια βρίσκεται στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα. Διότι στο τέλος της ημέρας, ο Πρωθυπουργός είναι αυτός που πιστώνεται ή χρεώνεται τα πάντα. Σε αυτόν πάνε όλα τα credits σε κάθε επιτυχία και όλα τα… αναθέματα στις υποθέσεις που βαλτώνουν. Αλήθεια, τι περιμένει και δεν δίνει το έναυσμα, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες;

6)και αφου γραφει όλα τα παραπανω, πεταει για ξεκαρφωμα και ένα "Προσοχή εδώ! Η δουλειά της κυβέρνησης δεν είναι να επεμβαίνει στις αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας. Το μόνο που ζητά ο απλός πολίτης για να αισθάνεται το κοινό περί δικαίου αίσθημα, είναι η δικαιοσύνη. Να τρέξουν οι υποθέσεις! Αν οι κατηγορούμενοι είναι αθώοι και δεν υπάρχουν στοιχεία, να αθωωθούν."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
εμεις δεν ηρθαμε...σας το ειχαμε πει...
εσεις μετα την πουτσα του γκερερο (ισαξιο γκολ με του βιερινια χτες) μαλωσατε μονοι σας...
Είδαν να έρχεται η τεσσάρα και ήταν έξυπνοι, όχι όπως οι ΑΕΚτζήδες  :tooth:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Χασαμε τον Τσιτσου σημερα,οποιος τον γνωριζε ξερει για τι παιδι μιλαμε.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
dδεν το γνωριζα το παιδι αλλα οπως και να εχει,36 χρονων απο καρδια,απ οσο διαβασα,ειναι τραγικο.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Και να μπούμε play off,πέφτουμε σε Φενέρ ή Ρεάλ.
Σε τέτοια περίπτωση,βλέπω ''σκούπα''...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε καλοπαιδα

Δεν μπορει να μην εχει πεσει ο βλεφαρο σας σε δημοσιευματα που θελουν τον Κοκκαλη να εμπλεκεται με τον μπασκετικο Ολυμπιακο, αλλα δεν ειδα κανενα σας να το σχολιαζει.
Εμενα δεν μου φαινεται καθολου απιθανο, ειδικα αν ο υιος κατεβει με το Συριζα, οποτε θα θελει ψηφους.
Αν γινει αυτο αναμενω μεταγραφες εμβελειας τουλαχιστον ...Πασπαλιε, αλλιως δεν εχει νοημα....

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.036
Πόντοι
456
Ρε καλοπαιδα

Δεν μπορει να μην εχει πεσει ο βλεφαρο σας σε δημοσιευματα που θελουν τον Κοκκαλη να εμπλεκεται με τον μπασκετικο Ολυμπιακο, αλλα δεν ειδα κανενα σας να το σχολιαζει.
Εμενα δεν μου φαινεται καθολου απιθανο, ειδικα αν ο υιος κατεβει με το Συριζα, οποτε θα θελει ψηφους.
Αν γινει αυτο αναμενω μεταγραφες εμβελειας τουλαχιστον ...Πασπαλιε, αλλιως δεν εχει νοημα....

Εγώ ξέρω οτι είναι ο καλύτερος συνεργάτης του μελισσανίδη και ανέλαβε και την υπογειοποίηση του γηπέδου, τα χει βρει απόλυτα με τους κατσαπλιάδες του συριζα για μπίζνες και χτυπάει κι αυτός τον Μαρινάκη, όπως και το καθίκι ο γιος του. Να πάνε στο διάολο και οι δυο, μακριά από τον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη Πέτρου Κόκκαλη με αιχμές για Βαγγέλη Μαρινάκη και Ολυμπιακό [βίντεο]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom