Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εγώ ξέρω οτι είναι ο καλύτερος συνεργάτης του μελισσανίδη και ανέλαβε και την υπογειοποίηση του γηπέδου, τα χει βρει απόλυτα με τους κατσαπλιάδες του συριζα για μπίζνες και χτυπάει κι αυτός τον Μαρινάκη, όπως και το καθίκι ο γιος του. Να πάνε στο διάολο και οι δυο, μακριά από τον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη Πέτρου Κόκκαλη με αιχμές για Βαγγέλη Μαρινάκη και Ολυμπιακό [βίντεο]

Δηλαδη ο καθε επικεφαλης του Ολυμπιακου πρεπει ναναι δεξιος; Δεν καταλαβα.....
Δεν διαφωνω ουδολως με το κατσαπλιαδες, αλλα κι ο χοντρος ταχει κανει τακιμι με την ΝΔ και ειδικα με αυτο το σιχαμα το Μητσοτακέικο.. Οποτε ειμαστε πατσι...
Για τον Ολυμπιακο μιλαμε ρεεεεε
Δηλαδη αν (ανεξαρτητως κινητρων) ο Κροκους ανελαμβανε το μπασκετικο Ολυμπιακο και εκανε 2 μεταγραφες που θα πεφτανε τα τσιμεντα θα σε χαλαγε; Εεεε;

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
Εγώ ξέρω οτι είναι ο καλύτερος συνεργάτης του μελισσανίδη και ανέλαβε και την υπογειοποίηση του γηπέδου, τα χει βρει απόλυτα με τους κατσαπλιάδες του συριζα για μπίζνες και χτυπάει κι αυτός τον Μαρινάκη, όπως και το καθίκι ο γιος του. Να πάνε στο διάολο και οι δυο, μακριά από τον Ολυμπιακό.

tο  χρημα  δεν εχει ομαδα , θρησκεια , πολιτικη  θεση-αποψη φιλε  ολα  στο βωμο  του  χρηματος  δεν ξερω τι  σχεση  εχει  ο  θειος  με  το  γατουλη  αλλα  παλια  ειχα  ακουσει  οτι αυτος ηταν  που  μεσολαβησε για να μην καταδικαστουν  ο  γατος  και  ο  καρρας  για  το λαθρεμποριο  πετρελαιου  που εκανααν .                  ρ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Δηλαδη αν (ανεξαρτητως κινητρων) ο Κροκους ανελαμβανε το μπασκετικο Ολυμπιακο και εκανε 2 μεταγραφες που θα πεφτανε τα τσιμεντα θα σε χαλαγε; Εεεε;

αν ο σωκρατες αναλαμβανε τον μπασκετικο ολυμπιακο, θα τον παιρναμε με τις πετρες, γιατι με την κινηση του αυτή θα οδηγουσε σε διασπαση του συλλογου και των οπαδων...θα ηταν δηλαδή ενας νεος αλαφουζος…
ειπαμε ο σωκρατες μπορει να κανει ό,τι θελει και με οποιον θελει, εφόσον δεν ασχολείται πλεον με τον ολυμπιακο...αμα ασχοληθεί ξανα με τον ολυμπιακο, εκει πλεον μπαινουν κανονες...δεν θα μπορει να κανει ο,τι θελει και με οποιον θελει...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Δηλαδη ο καθε επικεφαλης του Ολυμπιακου πρεπει ναναι δεξιος; Δεν καταλαβα.....
Δεν διαφωνω ουδολως με το κατσαπλιαδες, αλλα κι ο χοντρος ταχει κανει τακιμι με την ΝΔ και ειδικα με αυτο το σιχαμα το Μητσοτακέικο.. Οποτε ειμαστε πατσι...
Για τον Ολυμπιακο μιλαμε ρεεεεε

Ρε άνθρωπε, ο κόκκαλης στο όνομα του συριζα χτυπάει αυτή την στιγμή τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό? Στο διάολο το καθίκι, μακριά από τον Ολυμπιακό.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
αν ο σωκρατες αναλαμβανε τον μπασκετικο ολυμπιακο, θα τον παιρναμε με τις πετρες, γιατι με την κινηση του αυτή θα οδηγουσε σε διασπαση του συλλογου και των οπαδων...θα ηταν δηλαδή ενας νεος αλαφουζος…
ειπαμε ο σωκρατες μπορει να κανει ό,τι θελει και με οποιον θελει, εφόσον δεν ασχολείται πλεον με τον ολυμπιακο...αμα ασχοληθεί ξανα με τον ολυμπιακο, εκει πλεον μπαινουν κανονες...δεν θα μπορει να κανει ο,τι θελει και με οποιον θελει...

Τι λες ρε τυπε; Αραγε συγκοινωνει το χερι σου (που γραφει) με το μυαλο σου; Τι δουλεια εχει ο Αφραγουτσος με τον Σωκρατη; Εεεε;
Γιατι διασπαση παρακαλω; Δεν λεω να μπει με πονηρο τροπο στην ΚΑΕ. Μιλαω αν "πουλησουνε" ή αποχωρησουνε οι Αγγελοπουλοι...
Εισαι ευχαριστημενος με τα τεκτενομενα στο μπασκετικο Ολυμπιακο; Εδω εχουνε αρχισει και μιλανε για απληρωτους παικτες και νασαι σιγουρος οτι οι 6 σερι ηττες που καναμε δεν ητανε ασχετες με αυτο.
Αφου ομως δεν θελεις να ξαναανακατευτει ο Σωκρατες, αν αποχωρησουν οι Αγγελοπουλοι (το πιθανοτερο) ανελαβε εσυ την ΚΑΕ, φερε και δυο παικτες που θα σπασουνε τα τσιμεντα με την ελευση τους (γιατι αυτο θα κανει ο Σωκρατης) και εγω θα σε κανω αφισα στο δωματιο μου.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

Μιλαει κολακευτικα για την Δουρου στην συνεντευξη,η Δουρου χαριζει μεσω της περιφερειας 37 εκ. για το γηπεδο της ΑΕΚ,η οικογενεια Κοκκαλη αναλαμβανει εργα στο νεο γηπεδο της ΑΕΚ,τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαινετε??

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Μιλαει κολακευτικα για την Δουρου στην συνεντευξη,η Δουρου χαριζει μεσω της περιφερειας 37 εκ. για το γηπεδο της ΑΕΚ,η οικογενεια Κοκκαλη αναλαμβανει εργα στο νεο γηπεδο της ΑΕΚ,τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαινετε??

Του λευτέρη38 πες τα που κάνει το κορόιδο, οι κοκκάληδες πλέον μακριά από Ολυμπιακό γιατί τον μολύνουν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Τι λες ρε τυπε; Αραγε συγκοινωνει το χερι σου (που γραφει) με το μυαλο σου; Τι δουλεια εχει ο Αφραγουτσος με τον Σωκρατη; Εεεε;
Γιατι διασπαση παρακαλω; Δεν λεω να μπει με πονηρο τροπο στην ΚΑΕ. Μιλαω αν "πουλησουνε" ή αποχωρησουνε οι Αγγελοπουλοι...
Εισαι ευχαριστημενος με τα τεκτενομενα στο μπασκετικο Ολυμπιακο; Εδω εχουνε αρχισει και μιλανε για απληρωτους παικτες και νασαι σιγουρος οτι οι 6 σερι ηττες που καναμε δεν ητανε ασχετες με αυτο.
Αφου ομως δεν θελεις να ξαναανακατευτει ο Σωκρατες, αν αποχωρησουν οι Αγγελοπουλοι (το πιθανοτερο) ανελαβε εσυ την ΚΑΕ, φερε και δυο παικτες που θα σπασουνε τα τσιμεντα με την ελευση τους (γιατι αυτο θα κανει ο Σωκρατης) και εγω θα σε κανω αφισα στο δωματιο μου.

δεν μπορει να αναλαβει προεδρος καποιος που συνεργάζεται με μια κυβερνηση που είναι ξεκάθαρα εις βαρος του ολυμπιακου...με έναν κοντονη που διεκοψε το κυπελλο για ένα μηνα μεχρι να βαλει τους διαιτητες που ηθελε αυτος και να το δωσει στην αεκ..με μια κυβερνηση που εκανε πλατες στα μυρια που μοιραστηκαν στις εκλογες της επο…με μια κυβερνηση της οποιας ο καμμενος ειχε συνομιλιες με ισοβίτες για την υποθεση του νοορ1....κτλ κτλ....
επισης δεν μπορει να αναλαβει προεδρος καποιος που αφηνει το δεξι του χερι (θωμα μητροπουλος) να συνεργάζεται παρασκηνιακα με τον μελισσανιδη στην κεδ εις βαρος του ολυμπιακου…
αμα τα αλλαξει αυτά, τοτε το συζητάμε...
εκτος αμα θες να γινουμε σαν τον αλαφουζο, που ταιζε σανο τα προβατα τοσα χρονια με τα παραγκα και οραμα και μετα τα βρηκε με τον βαγγελα λογω νεας δημοκρατιας και τους αφησε στα κρυα του λουτρου...

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Του λευτέρη38 πες τα που κάνει το κορόιδο, οι κοκκάληδες πλέον μακριά από Ολυμπιακό
Ρε φιλε μπες και εσυ λιγο στο κλιμα,ο Σωκρατης εχει φυγει 10 χρονια απο τον Ολυμπιακο,μπιζνες κανει με οποιον γουσταρει τι νομιζεις οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι σαν και εμας που οταν αλλαξουμε μια κουβεντα με καποιον του κοβουμε την καλημερα?Αυτοι για να βγαλουν λεφτα κανουν συμφωνια με τον διαβολο οχι με τον καθε Μελισσανιδη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Ρε φιλε μπες και εσυ λιγο στο κλιμα,ο Σωκρατης εχει φυγει 10 χρονια απο τον Ολυμπιακο,μπιζνες κανει με οποιον γουσταρει τι νομιζεις οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι σαν και εμας που οταν αλλαξουμε μια κουβεντα με καποιον του κοβουμε την καλημερα?Αυτοι για να βγαλουν λεφτα κανουν συμφωνια με τον διαβολο οχι με τον καθε Μελισσανιδη.

το θεμα δεν είναι αυτό...για μενα, πολύ καλα κανει και εχει μπιζνες με τον συριζα, τον μελισσαν και με οποιο αλλον θελει...εγω μαζι του είμαι...
αλλα με μια προϋπόθεση : να μην είναι συγχρόνως και στον ολυμπιακο!!!!
δηλαδή δεν γινεται και να είναι προεδρος στον ολυμπιακο και συγχρόνως να βοηθαει στην κατασκευή του γηπεδου της αεκ...δηλαδή πως θα φαινοταν στα χανουμια ή στις μπουγατσες αν ο μελισσαν ή ο σαββιδης αναλαμβαναν την επεκταση των εγκαταστασεων στο ρεντη???καποια πραγματα απλα είναι ασυμβίβαστα : ή το ένα θα κανεις ή το άλλο...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
το θεμα δεν είναι αυτό...για μενα, πολύ καλα κανει και εχει μπιζνες με τον συριζα, τον μελισσαν και με οποιο αλλον θελει...εγω μαζι του είμαι...
δηλαδή δεν γινεται και να είναι προεδρος στον ολυμπιακο και συγχρόνως να βοηθαει στην κατασκευή του γηπεδου της αεκ...δηλαδή πως θα φαινοταν στα χανουμια ή στις μπουγατσες αν ο μελισσαν ή ο σαββιδης αναλαμβαναν την επεκταση των εγκαταστασεων στο ρεντη???καποια πραγματα απλα είναι ασυμβίβαστα : ή το ένα θα κανεις ή το άλλο...
στη παρουσα φαση η λυση ειναι μια

σε λιγους μηνες λογω εκλογω ανβαινει η νδ ---που δεν το γραφω πολιτικα αλλα βασει γκαλοπ----
και ο μαρινακης μπαινει στο μπασκετικο τμημα και βιαζει τον ορφανο πρεζακια-τελος

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456

Όχι να μην είναι συγχρόνως στον Ολυμπιακό, να μην κάνει πόλεμο συγχρόνως στον Ολυμπιακό, για να χτυπάει τον Μαρινάκη.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
στη παρουσα φαση η λυση ειναι μια

σε λιγους μηνες λογω εκλογω ανβαινει η νδ ---που δεν το γραφω πολιτικα αλλα βασει γκαλοπ----
και ο μαρινακης μπαινει στο μπασκετικο τμημα και βιαζει τον ορφανο πρεζακια-τελος

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
εεετσι,να μαζεψεις χαρτζηλικι
ξερεις εσυ για τον "Γιωργο ψυχαρα,Ολυμπιακαρα" :kissass2: