Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
θα τους ριξει ο ΑΛΑΦΟΥΖΑΡΟΣ τοπικο.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
Μονο ΠΑΟ_13
θα τους ριξει ο ΑΛΑΦΟΥΖΑΡΟΣ τοπικο.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ..
ΠΑΙΑΝΙΑ..Μονο ΠΑΟ_13
τι σπληνα καρωτιδα ρε φιρφιρικο που αμα βρεθεις εσυ σε μπαχαλο θα σου παει το σκατο στην καλτσαΠΑΙΑΝΙΑ..
ΣΠΛΗΝΑ-ΚΑΡΩΤΙΔΑ..
γιατι μαλωσατε και φυγατε σημερα ρε πουλι?τι σπληνα καρωτιδα ρε φιρφιρικο που αμα βρεθεις εσυ σε μπαχαλο θα σου παει το σκατο στην καλτσα
ψοφοοοοοοοοοοοο..τι σπληνα καρωτιδα ρε φιρφιρικο που αμα βρεθεις εσυ σε μπαχαλο θα σου παει το σκατο στην καλτσα
εσεις στο μπασκετ γιατι μαλωσατε και δεν ηρθατε;γιατι μαλωσατε και φυγατε σημερα ρε πουλι?
τυπε εισαι απο τους πιο αιμοβορους ιντερνετογαμηδες που εχω δειψοφοοοοοοοοοοοο..
εμεις δεν ηρθαμε...σας το ειχαμε πει...εσεις στο μπασκετ γιατι μαλωσατε και δεν ηρθατε;
Εσυ ρε πουλακι γιατι δεν ησουν γηπεδο σημερα να δεις με τα ματακια σου τον υποβιβασμο και εισαι εδω να μας τα πριζεις?τυπε εισαι απο τους πιο αιμοβορους ιντερνετογαμηδες που εχω δει
με το qwerty πληκτρολογιο σου δεν εχεις αφησει σπληνα για σπληνα βαζελου αχαρακωτη
ε εμεις φυγαμε για να παμε να βρουμε εσας που δεν ηρθατεεμεις δεν ηρθαμε...σας το ειχαμε πει...
εσεις μετα την πουτσα του γκερερο (ισαξιο γκολ με του βιερινια χτες) μαλωσατε μονοι σας...
για να ρωτας εσυ που εισαι περιεργοςΕσυ ρε πουλακι γιατι δεν ησουν γηπεδο σημερα να δεις με τα ματακια σου τον υποβιβασμο και εισαι εδω να μας τα πριζεις?
σας αδικησε κανεις φετος?σημερα?ε εμεις φυγαμε για να παμε να βρουμε εσας που δεν ηρθατε
σημερα μας αδικησε ο θεοςσας αδικησε κανεις φετος?σημερα?
τι οχι?
Κριμα ρε ψηλε θα ειχες να το λες στα παιδια σου,θα τους ελεγες ιστοριες διπλα στο τζακι για την ημερα που ειδες την ομαδα σου να πεφτει Β Εθνικη,και στα δυσκολα θα ησουν εκειγια να ρωτας εσυ που εισαι περιεργος
γιατι μαλωσατε και φυγατε σημερα ρε πουλι?
ρουφα το καυλι μου τωρα κ ΣΚΑΣΕ πουτανακι μου..τυπε εισαι απο τους πιο αιμοβορους ιντερνετογαμηδες που εχω δει
με το qwerty πληκτρολογιο σου δεν εχεις αφησει σπληνα για σπληνα βαζελου αχαρακωτη
τον πατο σας εσκισε αλλα θα σας ζητησει συγγνωμη αυριο....σημερα μας αδικησε ο θεος
εβαλε γκολ ο ισπανος κλαους αθανασιαδης
Εμείς εξηγήσαμε γιατί δεν ήρθαμε:εσεις στο μπασκετ γιατι μαλωσατε και δεν ηρθατε;
το ηξερα οτι κατι τοσο σοβαρο συμβαινει στην ομαδα που ξεχειλιζει υγεια....Κατι εμαθα οτι εχουν θεματα με τον αφραγκουζο γιατι στα κυλικεια τα τοστ εχουν γαλοπουλα και οχι ζαμπον.