Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ρε πόσο έχετε μικρύνει την Μίλαν ρε λαμόγια . Είστε θλιβεροί απ το πρώτο λεπτό μέχρι το post game. Κρίμα και είναι ιστορικότατο κλαμπ

Βαριά βαριά της Μίλαν η φανέλα,κι όποιος δεν μπορεί,να πάει στα μπουρδέλα  :2funny:

Επισκέπτης
46315695_395801740961889_5923438123938511420_n.jpg

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.122
Πόντοι
5.006
Πάρτι στην Πυλαία με... καλεσμένο τον ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό! :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Με φόρα από την πρόκριση στον τελικό Λιγκ Καπ, ο Ολυμπιακός πέρασε «αέρα» και από την Πυλαία, επικρατώντας άνετα με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Volleyleague.  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Πάρτι στην Πυλαία με... καλεσμένο τον ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό! :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Με φόρα από την πρόκριση στον τελικό Λιγκ Καπ, ο Ολυμπιακός πέρασε «αέρα» και από την Πυλαία, επικρατώντας άνετα με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της ένατης αγωνιστικής της Volleyleague.  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
το δευτερο σετ πηγαινε ποντο ποντο..στο τριτο εγινε παρτυ :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.122
Πόντοι
5.006
Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης :grin:, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης :grin:, Γκερέρο, Φορτούνης. :headbaning1: :headbaning1:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.044
Πόντοι
5.506
Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία αποτελείται από τους εξής παίκτες: Σα, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Μπουχαλάκης :grin:, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης :grin:, Γκερέρο, Φορτούνης. :headbaning1: :headbaning1:
:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
στηριζω μπουχα....φετφα ειναι ακομα υπο καθεστως γιουχας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006

η μονη λυση για φετφα ειναι ενα τροχαιο που θα φανει ως ατυχημα... :sunglasses:

κατα τα αλλα, μια χαρα κατεβαζει την ομαδα ο πορτογαλος καθηγητης, αφου εχουμε πολλες ελλειψεις... :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.044
Πόντοι
5.506
η μονη λυση για φετφα ειναι ενα τροχαιο που θα φανει ως ατυχημα... :sunglasses:

κατα τα αλλα, μια χαρα κατεβαζει την ομαδα ο πορτογαλος καθηγητης
, αφου εχουμε πολλες ελλειψεις... :rockon:
οσμη κωλοτουμπας....
στηριζω και εγω μαζι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
οσμη κωλοτουμπας....
στηριζω και εγω μαζι

τι κωλοτουμπα μωρη βανα μπαρμπα???εγω παντα ελεγα οτι ο πορτογαλος ειναι καλυτερος και απο τον βαλβερδε..απλα επρεπε να τον κλειδωναμε στα αποδυτηρια οταν ξεκινουσε το ματς...
αλλα απο την στιγμη που κλειδωσε ενδεκαδα (Εστω και καθυστερημενα, εστω και με μερικες μαλαγανιες, πχ. βουκοβιτς αντι μερια), πλεον εχει εξελιχθει σε προφεσορα του συγχρονου παγκοσμιου ποδοσφαιου... :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.044
Πόντοι
5.506
τι κωλοτουμπα μωρη βανα μπαρμπα???εγω παντα ελεγα οτι ο πορτογαλος ειναι καλυτερος και απο τον βαλβερδε..απλα επρεπε να τον κλειδωναμε στα αποδυτηρια οταν ξεκινουσε το ματς...
αλλα απο την στιγμη που κλειδωσε ενδεκαδα (Εστω και καθυστερημενα, εστω και με μερικες μαλαγανιες, πχ. βουκοβιτς αντι μερια), πλεον εχει εξελιχθει σε προφεσορα του συγχρονου παγκοσμιου ποδοσφαιου... :rockon:
αμα με ξαναπεις βανα μπαρμπα θα σε βρουν τσιμεντωμενο στο λιμανι...
παραριες ελεγες και του ειχες βγαλει εισητηριο για πορτογαλια με δικα σου εξοδα..
στηριζω και συμμετεχω στην κωλοτουμπα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
αμα με ξαναπεις βανα μπαρμπα θα σε βρουν τσιμεντωμενο στο λιμανι...
παραριες ελεγες και του ειχες βγαλει εισητηριο για πορτογαλια με δικα σου εξοδα..
στηριζω και συμμετεχω στην κωλοτουμπα

μου ειχαν χακαρει τον λογαριασμο τοτε..ειχα στειλει και πμ στον αντισθενη για να διαμαρτυρηθω για αυτη την αθλια κατασταση...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.332
Πόντοι
3.656
υπαρχει περιπτωση(αρκετα μεγαλη) ο Αντζελο(τερμα φαγωμενος) να παιξει καλυτερα απο τον φετφα..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.044
Πόντοι
5.506
μου ειχαν χακαρει τον λογαριασμο τοτε..ειχα στειλει και πμ στον αντισθενη για να διαμαρτυρηθω για αυτη την αθλια κατασταση...
τα παιρνω ολα πισω τοτε...σε εμπιστευομαι σαν αδερφο....
και εγω σταθερος στης αποψεις μου με την νικη της πεμπτης θα ξαναψηφισω μωραλη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom