whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΙΔΕΣ..αντε γαμησου ρε καφρε
υγ πεστεμας ποιους να διωξει ρε νουμερα
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΙΔΕΣ..αντε γαμησου ρε καφρε
Εγω να σου πω την αληθεια πιο πολυ χαρηκα γιατι τωρα που περασαμε μπορει ο Χοντρος να κανει μεταγραφες τον Γεναρη...
Το ειπα και μετα τη ληξη του προηγουμενου ευρωπαικου αγωνα με τη Μπετις. Σε ικανοποιητικο βαθμο εχου γινει ολα σωστα. Η ομαδα παει καλα. Ενταξει, δεν πετυχαινει παντα τον στοχο και ο πρωτος λογος ειναι οτι δεν σκοραρει. Ας κατσει απο αυριο να δει τι και πως μπορει να κλεισει τις τρυπες... Κατα τα αλλα ολα καλα και ας ειμαστε πισω με μεγαλη βαθμολογικη αποσταση απο παοκ στο πρωταταθλημα. Ομαδα που να γουσταρουμε μπορει να εχει; Μεχρι τωρα σε ικανοποιητικο βαθμο την εχει κατ εμε.2 μονο ζεμπου...τιποτα αλλο
και λιγο πιστη απο εμας
αει γαμησου ρε χτεσινε στον ολυμπιακοΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΙΔΕΣ..
υγ πεστεμας ποιους να διωξει ρε νουμερα
ζεμπου οπως τα λες ειναι...εχουμε αστοχια στον σεντερ...και για εμενα στον κουτς οχι στον προπονητη...Το ειπα και μετα τη ληξη του προηγουμενου ευρωπαικου αγωνα με τη Μπετις. Σε ικανοποιητικο βαθμο εχου γινει ολα σωστα. Η ομαδα παει καλα. Δεν πετυχαινει παντα τον στοχο και ο πρωτος λογος ειναι οτι δεν σκοραρει. Ας κατσει απο αυριο να δει τι και πως μπορει να κλεισει τις τρυπες... Κατα τα αλλα ολα καλα και ας ειμαστε πισω με μεγαλη βαθμολογικη αποσταση απο παοκ στο πρωταταθλημα. Ομαδα που να γουσταρουμε μπορει να εχει μεχρι τωρα σε ικανοποιητικο βαθμο την εχει κατ εμε.
κλειδωσε και ενα αρχιδι μαζι και αν θελει να το παρει να περασει απο το πασαλιμανιΜεγάλη η νίκη του γαύρου ... για τον παοκ, ο οποίος παοκ σήμερα κλείδωσε το πρωτάθλημα.
γιες σερ...η εστω εναν καλυτεροΠάντα έλεγα η ομάδα είναι μια χαρά μη διαλυθεί έναν μητρογλου μπροστά και του χρόνου θα κάνουμε περίπατο... Έτσι τρουμπ;
α χα χα χα χα.αει γαμησου ρε χτεσινε στον ολυμπιακο
Οντως εχει θεμα ως κοουτς ο Μαρτινς. Αλλα να τον αλλαξεις δεν γινεται... Με αυτον το ξεκινησες.και για εμενα στον κουτς οχι στον προπονητη...
τα αρχιδια μου κουνιουντε εισαι ρε καραγκιοζη....ουτε καν πειραιωτης δεν εισαι για να ξερειςα χα χα χα χα.
Πουστρακο ειμαι μελος του ερασιτεχνη απο εποχης μετα Μπανασακη..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ..
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ Κ Η 7 ΑΣΑΛΙΩΤΑ
τωρα για εμενα δεν αλλαζουμε....τωρα παμε να το παρουμε απο της μπουγατσεςΟντως εχει θεμα ως κοουτς ο Μαρτινς. Αλλα να τον αλλαξεις δεν γινεται... Με αυτον το ξεκινησες.
γλυφεις τα αρχιδια του βαγγελα?γιατι δεν σε καταλαβαινω.....α χα χα χα χα.
Πουστρακο ειμαι μελος του ερασιτεχνη απο εποχης μετα Μπανασακη..
ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ..
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ Κ Η 7 ΑΣΑΛΙΩΤΑ
Δεν θα το παρουμε. Ειναι ταγμενο. Ας παει και ενα προς τα πανω. Δε βαριεσαι...τωρα για εμενα δεν αλλαζουμε....τωρα παμε να το παρουμε απο της μπουγατσες
Οργή Λεονάρντο κατά του διαιτητή: "Αδικία, χρειάζεται VAR, ανύποφορος ο θόρυβος από μία σειρήνα!"