raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.097
- Πόντοι
- 5.006
Περυσι...φετος λεω Χασαν και Γκερερο.
Αφου λυσσαξες να τον διωξεις, αρπα τον χασαν τωρα και να λες και ευχαριστω
Περυσι...φετος λεω Χασαν και Γκερερο.
τα μελομακαρονα δεν σου προκαλουν μονο καουρα...θα ξεμπουκωσει ο γκερερο με μιλαν 3 τεμ....
οι μπουγατσες ως γνωστον με την ελευση του νεου χρονου κανουν πανω τους κακα απο την πιεση....
ααρα θρυλος παντου ρα μουνια
εσυ πιστευεις με μητρογλου δεν θα καναμε περιπατο φετος,δες τους βαθμους που χασαμε και πες μου...
Αφου λυσσαξες να τον διωξεις, αρπα τον χασαν τωρα και να λες και ευχαριστω
ολα πανε βαση σχεδιου καριολια...
ρε καλε και χρυσε μου χελ....τα χαφ μας εχουν διπλη πιεση πανω τους αφου και μονο τους να τον αφησεις το σεντερ δεν τρεχει μια...Οχι δεν το πιστευω...γιατι τα χαφ μας δεν βαζουν γκολ ουτε σε κενη εστια.Χρειαζεται και φορ και 2 πλαγια χαφ.
Ο Ποντενσε καλος χρυσος αλλα γκολ δεν βαζει με τιποτα...σημερα αυτο που εχασε ειναι να μπεις να τον σκοτωσεις επι τοπου...και δεν ειναι μονο σημερα.
θα ξεμπουκωσει ο γκερερο με μιλαν 3 τεμ....Ολα πανε βασει συμφωνιας κατω απο το τραπεζι...και εμεις σαν μαλακες καθομαστε και στενοχωριομαστε.
ρε καλε και χρυσε μου χελ....τα χαφ μας εχουν διπλη πιεση πανω τους αφου και μονο τους να τον αφησεις το σεντερ δεν τρεχει μια...
τωρα μου κανεις πλακα ε?Στη φαση με τον Ποντενσε στο 1ο ημιχρονο χανεται αυτο το γκολ με τοσο γελοιο τροπο;Ποια πιεση ρε τυπε;Ο ανθρωπος βγηκε στα 2 μετρα απο το τερμα μονος με τον τερματοφυλακα και αντι να το μπουμπουνισει εκανε λομπα και την εστειλε στο οριζοντιο δοκαρι!!!
θα ξεμπουκωσει ο γκερερο με μιλαν 3 τεμ....
οι μπουγατσες ως γνωστον με την ελευση του νεου χρονου κανουν πανω τους κακα απο την πιεση....
ααρα θρυλος παντου ρε μουνια Take This Take This Take This Take This Take This
αυτο ειναι το σχεδιο
μα αρκει να κανει και φετος το ιδιο τοτεΝα σου τονισω οτι ο συγκεκριμενος 3 γκολ εβαλε περυσι ολη τη χρονια....
Δεν πιστευα ρε μαλακα οτι θα μπορουσε ο Χοντρος να φερει χειροτερους απο την Ιρανη Πριμαντονα!!! :S :S :S
μα αρκει να κανει και φετος το ιδιο τοτε
ακου λομπαβραζιλιανικο τρακτερ...
ενα αυτος και ενα ο βουκοβιτς τοτε....περασαμεΑρχιδια...εχει βαλει ηδη 2.Ενα ακομα του εχει μεινει...
Ιρανη πριμαντονα ο καριμ που σε 34 ματς εβαλε 18 γκολ και μαλιστα μεσα μετριες ομαδες ο ολυμπιακος!!!!που καναμε φασεις με το σταγονομετροκαι οχι οπως τωρα που τους βγαζουν 10 τετ α τετ σε καθε ματς..
Κριμα που δεν υπηρχε το μπου επι εποχη τζιοβανι να ακουγαμε για το βραζιλιανικο τρακτερ...
ενα αυτος και ενα ο βουκοβιτς τοτε....περασαμε
εγω τον στηριζω...ειναι καλος ποδοσφαιριστης παθιασμενος και ηγετης...απειρος και ατυχος μονοΑρχιδια στο τετραγωνο...ο Βουκοβιτς θα μας καρφωσει και εμας ενα γκολ.