troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.058
- Πόντοι
- 5.506
καλος ο σα παντως....Ανσαριφαρντ
καλος ο σα παντως....Ανσαριφαρντ
καλος ο σα παντως....
αυτο σκεφτομουνα και εγω...αλλαγη 3 παιχτες και αυτη η ομαδα και του χρονουΑρπαξαμε την καταρα του καριμ και καλα μας εκανε...που διαλυσαμε χωρις λογο την περσινη ομαδα...τουλαχιστον μην διαλυσει και την φετινη ο χονδρος...
αυτο σκεφτομουνα και εγω...αλλαγη 3 παιχτες και αυτη η ομαδα και του χρονου
γιαυτο σου λεω...ψηφα μπελαβιλαΜακαρι αλλα δεν το βλεπω...ηδη εχει φαει τον παιχταρα τον μερια..μεχρι τελος χρονιας, βλεπω να διωχνει την μιση ομαδα παλι..
Φταίει ο Τζηλος!
Φταίνε οι προβολείς !
Φταίνε τα αυτογκόλ του Βουκοβιτς!
Φταίει ο Σισσε!
Κάτι άλλο??
γιαυτο σου λεω...ψηφα μπελαβιλα
θα περασουμε πετρινα χρονια παλι με τον χονδρο αν δεν τον αφυπνισουμε λιγοΘα κολλησω αφισες μωραλη δωρεαν
θα περασουμε πετρινα χρονια παλι με τον χονδρο αν δεν τον αφυπνισουμε λιγο
ρεεεεε μόλις έμαθα την τεράστια απώλεια...με το ποδόσφαιρο ασχολείστε?θα περασουμε πετρινα χρονια παλι με τον χονδρο αν δεν τον αφυπνισουμε λιγο
πηραμε κουπα στο μποξ να ξεςρεεεεε μόλις έμαθα την τεράστια απώλεια...με το ποδόσφαιρο ασχολείστε?
να φας μελομακάρονο να το γιορτάσεις.πηραμε κουπα στο μποξ να ξες
εφαγα 14 προχτες και με γαμησαν στην καουρα...να φας μελομακάρονο να το γιορτάσεις.
αφού είσαι τσιπης και παίρνεις τα φτηνιαρικα του Φαίδωνα...μπουνιές που θέλεις!!!!!!!εφαγα 14 προχτες και με γαμησαν στην καουρα...
τι λε ρε...αγορασα τον σπαλιαρα να μου φτιαχνει..αφού είσαι τσιπης και παίρνεις τα φτηνιαρικα του Φαίδωνα...μπουνιές που θέλεις!!!!!!!
και για να μην ξεχνιόμαστε...πριμ νίκης να δώσει ο κιμπαρης ο πρόεδρος στον Σα...ίδιο πρόστιμο στον Ποντενσε...αν δεν υπάρχει καραπαπας να μπουκαρει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο,άστα να πάνε...τι λε ρε...αγορασα τον σπαλιαρα να μου φτιαχνει..
Αυτός ο Καραπαπαρας θέλει να γίνει κυρ Σαββας, αλλά απέχει αιώνες φωτός. Πάντως ΚΑΙ φέτος έχουν πλάκα. 16 μήνες σκούζουν όπως φώναζαν όλοι οι άλλοι μαζί 20 χρόνια....και για να μην ξεχνιόμαστε...πριμ νίκης να δώσει ο κιμπαρης ο πρόεδρος στον Σα...ίδιο πρόστιμο στον Ποντενσε...αν δεν υπάρχει καραπαπας να μπουκαρει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο,άστα να πάνε...
και για να μην ξεχνιόμαστε...πριμ νίκης να δώσει ο κιμπαρης ο πρόεδρος στον Σα...ίδιο πρόστιμο στον Ποντενσε...αν δεν υπάρχει καραπαπας να μπουκαρει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο,άστα να πάνε...
δεν ξερω αν το παρατηρησατε κανεις γαυρος δεν ειπε τιποτα εδω για την διαιτησια....μονο οι κουλεςΑυτός ο Καραπαπαρας θέλει να γίνει κυρ Σαββας, αλλά απέχει αιώνες φωτός. Πάντως ΚΑΙ φέτος έχουν πλάκα. 16 μήνες σκούζουν όπως φώναζαν όλοι οι άλλοι μαζί 20 χρόνια....