Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Μηνύματα
35.479
Κριτικές
53
Like
9.307
Πόντοι
25.786
εσυ μαλλον απο τη σουφρα τα τραβας γιαυτο σε χτυπανε τοσο δυνατα . μπορει και να σε βρηκε η μπαλα στο κεφαλι απο τα τελειωματα του χασαν η του φετφα παιζει κ αυτο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλάκα δεν είσαι ούτε μια τρίχα απ΄τα αρχίδια μου. όσο και να τρίβεσαι δεν ασχολούμαι. Είναι σαν να μου λες αν γαμάω τραβέλια.
Ε δεν γαμάω τραβέλια, δεν ασχολούμαι και με μικρές ομάδες.

Αντε γεια τώρα. Βλάκα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλάκα δεν είσαι ούτε μια τρίχα απ΄τα αρχίδια μου. όσο και να τρίβεσαι δεν ασχολούμαι. Είναι σαν να μου λες αν γαμάω τραβέλια.
Ε δεν γαμάω τραβέλια, δεν ασχολούμαι και με μικρές ομάδες.

Αντε γεια τώρα. Βλάκα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γαμας οπως τα ρουφας ,με τον κωλο νικ :) . γεια σου κ σενα τακη μου. για τα οφσαιντ του νιονιου και του αποολλωνα δεν σε βλεπω να λες κατι ομως για παντελονατος το λες οτι τραβελοφερνει λιγο η φαση σου
 

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Μηνύματα
35.479
Κριτικές
53
Like
9.307
Πόντοι
25.786
γαμας οπως τα ρουφας ,με τον κωλο νικ :) . γεια σου κ σενα τακη μου. για τα οφσαιντ του νιονιου και του αποολλωνα δεν σε βλεπω να λες κατι ομως για παντελονατος το λες οτι τραβελοφερνει λιγο η φαση σου
Ωραία, είπες τις μαλακίες σου, σκούπισε τώρα τα χύσια από τη μάπα σου και άντε νάνι.

Βλακάκο.  :2funny: :2funny:
 

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Μηνύματα
16.373
Like
103
Πόντοι
166
Eλεγχος η παραγκα η οπως θελετε πειτε το μπορει να υπηρχε ειτε επι Βαρδινογιαννη ειτε επι Κοκαλη-Μαρινακη.
Ομως να δουμε και την αλλη πλευρα. Αν οντως κλαπηκαν πρωταθληματα και απο ποιους.
Λοιπον οπως ειπες, την περιοδο της κυριαρχιας Κοκαλη, μια χρονια μπορουμε να πουμε αδιαμφησβητητα οτι αξιζε το πρωταθλημα ο Παναθηναικος. Γινοταν οτι γινοταν, αλλα τις αλλες χρονιες, τις περισσοτερες, ως ομαδα υπολοιπομασταν απο τον Ολυμπιακο, στην Ελλαδα. Θα πω ισως για το 2003 και την Ριζουπολη.
Αλλα για εσενα τα πετρινα χρονια, το πρωταθλημα που επαιξες μπαλα, ηταν το 93-94 τη χρονια με Κριστενσεν, Εσται. Τωρα για τις αλλες χρονιες οπως για εμενα λες οτι δεν ειχα ομαδα και δε κερδιζα τα χωρια, ετσι και εσυ αυτες τις χρονιες αμα θυμασαι, ετρωγες κατι ξεγυρισμενες απο Παναχαικες, κατι 4αρο5αρες απο Ξανθες, κατι εντος εδρας 0-3 απο Απολλωνες, απο Θεσσαλονικη εχανες απο τα Τεμπη. Δεν ειναι δηλαδη οτι ειχες την ομαδαρα και δε σε αφηνε η κακια παραγκα του Βαρδινογιαννη.
Τη χρονια 93-94 επειδη οντως θυμαμαι καλα ειχες διαστημικη ομαδα, τα ντερμπυ τα πηρες αερα και εφαγες σφαγες και μπορω να πω οτι αξιζες το πρωταθλημα .

αρχιδια επαιξε το 93-94 και ουτε ολα τα ντερμπι κερδισε ισοπαλια εντος και ηττα εκτος με τον παναθηναικο ειχε δυο νικες με την ΑΕΚ μια με τον ΠΑΟΚ και μια ισοπαλια 
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αρχιδια επαιξε το 93-94 και ουτε ολα τα ντερμπι κερδισε ισοπαλια εντος και ηττα εκτος με τον παναθηναικο ειχε δυο νικες με την ΑΕΚ μια με τον ΠΑΟΚ και μια ισοπαλια 

0-0 εντος πρωτη αγωνιστικη με εμας, 1-2 μας νικησε στο ΟΑΚΑ με το γυριστο του Εσται. Εσας 1-2 στη Νεα Φιλαδελφεια, και 3-0 στο Καραισκακη. Καλη μπαλα γενικα, ( και εσεις ειχατε καλη ομαδα βεβαια ),αλλα απο εκεινη τη χρονια θυμαμαι και ενα καποιο σφαξιμο στο γαβρο.Για το 89-90 δε πολυθυμαμαι λεπτομερειες του τι ειχε γινει αν και θυμαμαι το διπλο μας 3-4 και το 4-5 του ΟΦΗ στο Καραισκακη.
 
 

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Μηνύματα
4.766
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Διαχρονικά, σε οτιδήποτε παίζεται, από τάβλι μέχρι ποδόσφαιρο στην αλάνα του σχολείου, πάντα κάποιοι(ίσως και όλοι), θα προσπαθούν να πειράξουν τα ζάρια, να σημαδέψουν τα χαρτιά, να μετακινήσουν τα κουτάκια της Coca Cola(δοκάρια), για να μικρύνει το τέρμα, να «πιάσουν» τον τερματοφύλακα, να δώσουν ένα καλό city-tour στον διαιτητή, να τρομοκρατήσουν το πούλμαν της άλλης ομάδας και χιλιάδες άλλα παραδείγματα, που όσοι ασχολούμαστε με παιχνίδια, γνωρίζουμε.

Ο καθένας παίζει με τα όπλα που έχει, ο Τζόρνταν, ο GOAT, υπήρξε και ένας από τους πιο σκληρούς στο trash talking και μιλάμε για τον καλύτερο παίχτη που πάτησε παρκέ.

Η Μάριον Τζοόυνς, υπήρξε ένα θαύμα της φύσης, οι επιδόσεις της μοναδικές.
Αρκέστηκε στο ταλέντο της;
Όχι!
Έγινε πειραματόζωο σε ένα εργαστήριο ντόπας.

Η τεράστια Φλόρενς Γκρίφιθ-Τζόινερ, έσπαγε τα παγκόσμια ρεκόρ τη δεκαετία του 80 που ακόμα κρατάνε, μέχρι και σήμερα. Όσο και να έχει εξελιχθεί η προπόνηση, το ντόπινγκ, η τεχνογνωσία, τα γαμημένα της ρεκόρ κρατάνε ακόμα! Οποίος δεν έχει δει την κούρσα, που σπάει το ρεκόρ στα 100 μέτρα, ας βάλει you tube. Τα πόδια της δεν πατάνε το ταρτάν, απλά πετάει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μία μηχανή για κούπες, ό,τι κούπα υπάρχει, θέλει να την παίρνει, μαζεύει τα πάντα όλα, από Σταρμπακς μέχρι CL. Ό,τι όπλο έχει το ρίχνει στη μάχη.

Υπάρχει κάποιος λόγος που τα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού, λέγονται έτσι. Μιλάμε για την απόλυτη ξηρασία και παρακμή του μεγαλύτερου κλαμπ της χώρας. Έγιναν τρομερές προσπάθειες να εξαφανιστεί ο σύλλογος και να χαθεί από τον χάρτη. Πραγματικά έφτασε στα πρόθυρα του τίποτα και της καταστροφής. Τα διοικητικά λάθη και η παραγοντική ανυπαρξία έκαναν τον Ολυμπιακό εύκολο θύμα, τόσο για τις άλλες ομάδες, όσο και για τις κυβερνήσεις που πέρασαν τότε.

Όταν πήρε ο Σωκράτης τον Ολυμπιακό, πήρε ένα οικονομικό τίποτα. Εκτός από αυτό, όμως, πήρε και μία ιδέα και όπως οι πάντες ξέρουν, οι ιδέες δεν πεθαίνουν, είναι αθάνατες και αλεξίσφαιρες. Τα χρόνια της απαξίωσης και της παρακμής δημιούργησαν μία οργισμένη κερκίδα, που το μόνο που ήθελε, ήταν να πάρει το πρωτάθλημα, με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Σωκράτης τότε αποφασίζει, να φτιάξει μία ομάδα που δεν θα μπορεί να χάσει από κανέναν το πρωτάθλημα, παίρνει τον καλύτερο προπονητή, αγοράζει τα περισσότερα από τα νέα ταλέντα και παίρνει κοντά του τον Θωμά. Αυτός ο συνδυασμός δεν μπορεί να χάσει από τίποτα. Το πέναλτι του Παπουτσέλη δεν είναι ένα απλό σφύριγμα, είναι η παραδοχή, ότι υπάρχει νέος σερίφης στην πόλη. Ήταν ένα σφύριγμα που όσοι το έζησαν, θυμούνται τους φιλάθλους μας να λένε χαρακτηριστικά, «το επόμενο να το σφυρίξει στη σέντρα». Τέτοια ήταν η οργή για το «σύστημα» που έφερε τον Ολυμπιακό στη θέση του κομπάρσου στα αθλητικά δρώμενα.

Μία κουραστική για μένα άποψη, είναι ότι αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, δεν γίνονται πουθενά.
Γίνονται παντού, σε πολλές μάλιστα χώρες, πολύ χειρότερα. Επίσης το να ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους, είναι κάτι που το βλέπεις παντού. Οι Παναθηναϊκοί είχαν κουραστεί να βλέπουν να τους γλεντάει ο Κόκκαλης και στράφηκαν στην πολυμετοχικότητα και τους Αμπράμοβιτς. Τα αποτελέσματα γνωστά. Ένας Τσάκας επενδυτής και η οικογένεια Βαρδινογιάννη εχθρός του λαού.
Η ΑΕΚ αφέθηκε στην Γ´ Εθνική για να μπορέσει να την πάρει ο «τίγρης». Η ΑΕΚ που είχε τον Ψωμιάδη και έφτασε να βρίζει τον Ντέμη απαξιώνοντας τον. Τον Ντέμη που είχε τουλάχιστον ένα όραμα για την ΑΕΚ και ταυτίστηκε με τον δικέφαλο.
Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης φάγανε το κουτόχορτο των Υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για το κράτος των Αθηνών και δεν άλλαξαν τίποτα απολύτως στον τρόπο λειτουργίας τους.

Όσο και αν κάποιοι μπορεί να λένε άλλα, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν υπήρξε η ομάδα του κράτους και των συμφερόντων. Αυτά που η ομάδα πρεσβεύει, μπορεί να αλλοιώθηκαν με τα χρόνια, όμως, δεν χάθηκαν. Το Λιμάνι, ο Πειραιάς, η μαγκιά της ομάδας του Γουλανδρή, οι Ανδριανόπουλοι, ο Αττίλιο, η λατρεία για καλή μπάλα, η λαϊκή λεβεντιά, η ψυχή υπάρχουν ακόμα και όσο ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος θα είναι στο στήθος, θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Αυτές οι αξίες κάνουν τον Ολυμπιακό, Θρύλο. Αντίστοιχες αξίες, θεωρούν και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων ότι έχουν και ίσως να είναι έτσι. Ο σεβασμός στο αντίπαλο κλαμπ και η κατανόηση του κάθε σπορ, είναι απαραίτητα συστατικά για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Έλληνας οπαδός λατρεύει τις νίκες και μόνο τις νίκες, με οποιοδήποτε κόστος. Εξαιρέσεις υπάρχουν και σε όλες τις ομαδες αλλά είναι λίγες. Εάν κάποιος έχει παρακολουθήσει παιδικούς αγώνες, καταλαβαίνει τι εννοώ. Την ήττα τη σιχαίνονται οι πάντες, δεν την καταλαβαίνουν! Νίκες ρε μουνιά, αν μπορούμε να ρίξουμε και ξύλο, ακόμα καλύτερα. Όταν απαξιώνουμε το ίδιο το προϊόν που αγαπάμε, το αποτέλεσμα, χρόνο με το χρόνο θα είναι ακόμα χειρότερο.
 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
14.683
Like
2.424
Πόντοι
606
παιδια να σας δωσουμε τον πριγιοβιτς να μας δωσετε τον χασαν τραμπα ? :hi:
 

jason49

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Μηνύματα
24
Like
0
Πόντοι
0
Σεβαλιέ είσαι ωραίος και θα σου απαντήσω.
Δεν ψάχνω αν μου έκλεψες 1 και σου έκλεψα 2. Ψάχνω και τα βάζω με τους μαλάκες που λένε ότι ο Ολυμπιακός έκλεψε 20 πρωταθλήματα.

Υποστηρίζεις κι εσύ κάτι τέτοιο? Δε νομίζω. Εδώ τα πήρα και τα έβαλα με το πουλί.
;)

φιλε μου δεν εκλεψες 20 τιτλους , εδω πρεπει να μιλαμε σοβαρα και με ειλικρινια.απλα απο τα 20 επρεπε να παρεις τα μισα γιατι ειχες και ομαδαρα.τα αλλα μισα επρεπε να τα παρουν αεκ και παο .οι διαφορες σε αυτα ηταν απο 1-5 βαθμους στο τελος και εσυ ξερεις οτι απο την παραγκα ειχες καθε χρονο σχεδον 20 χαρισμενους βαθμους.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εντωμεταξύ πιο μεγαλη απομυθοποιηση της παραγκας του κοκκαλη δεν εχει υπαρξει...μιλαμε η εξυγιανση επιτελεσε κοινωνικο εργο, καθως ακολουθησε κατά γραμμα τις τακτικες του κοκκαλη :
ο ρωσοποντιος μοιραζε βαλιτσες με ζεστο χρημα, όπως ακριβως ο κοκκαλης στις εκλογες της επο στην αλεξανδρουπολη…
και ο μελισσαν εβγαλε αμπαριζα το δεξι χερι του κοκκαλη τον ΘΩΜΑ!!!! και επνιγε με τα κασκολ…
και φυσικα δικαιωθηκαν, με ένα πρωταθλημα στην αεκ και ένα στον παοκ...γιατι ως γνωστον οι τακτικες του τιτανοτεραστιου ΚΟΚΚΑΛΗ είναι αχαστες... :rockon: :rockon: :rockon:
Επειδή μάλλον δε τα ξέρεις καλά μάθε ότι ο Μελισσαν τον Θωμά τον ξέρει καμιά 30αρια χρόνια. Και ο Μελισσαν τον πήρε τον Θωμά από το χέρι και τον έδωσε στον Κοκκαλη.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο ρωσος δεν θα προλαβει και  θα πάρει ενα παπαρι αφου ο τσιπρας τον ετζασε λογω αμερικανων και ο θρυλος θα ανεβει πάλι   αφου οι εαμοβουλγαροι θα πάρουν τον θρυλο απο τον Βαγγελα και θα τον ξαναδωσουν στον ομοιδεατη τους αλλα και ρουφ των αμερικανων κροκουςοι άλλοι δε μπορουν να στησουν παραγκα,παραγκα ηταν μια αυτη του θρυλου και θα ξαναγινει κυριαρχη,η  παραγκα του θρυλου ειχε 2 περιοδους,την εντιμη του βαγγελα που εγινε με τα λεφτα του και την άλλη την ατιμη που εστησε το κλεφτοπασοκ και εγινε με τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ
Μαλακα μου εκλασα στο γέλιο με τις μαλακιες σου
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.274
Like
599
Πόντοι
246
λευτερια στον αγωνιστη παναγιωτη τσουκαλα που κρυβεται μεχρι να περασει το αυτοφωρο
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μου αρέσει που το παίζει και μαγκας ο Τσουκαλάς. Έτσι είναι οι Πειραιώτες μωρέ; Αλλά θα μου πεις πως αυτός είναι από τα Σπάτα.
 

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Μηνύματα
2.777
Like
64
Πόντοι
16
Μου αρέσει που το παίζει και μαγκας ο Τσουκαλάς. Έτσι είναι οι Πειραιώτες μωρέ; Αλλά θα μου πεις πως αυτός είναι από τα Σπάτα.
ο τακης τυπε μου και οι ψευτομαγκιες που κανει οταν τον παιρνει αλλα μετα κανει την κοτα, ειναι ο καθρευτης της νεογαυροσυνης
 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
40.568
Like
21.922
Πόντοι
5.006
Επειδή μάλλον δε τα ξέρεις καλά μάθε ότι ο Μελισσαν τον Θωμά τον ξέρει καμιά 30αρια χρόνια. Και ο Μελισσαν τον πήρε τον Θωμά από το χέρι και τον έδωσε στον Κοκκαλη.

και ο κοκκαλης τον πηρε από το χερι και τον εδωσε πισω στον μελισσαν….μην τα λες μισα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom