olimpi@k@r@
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Πώς μοιάζει η απογοήτευση; Η εικόνα του Ποντένσε, είναι η απάντηση
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Πώς μοιάζει η απογοήτευση; Η εικόνα του Ποντένσε, είναι η απάντηση
Όχι....Σουηδοί!!!τι αλλοδαποί? αλβανοί?
Εκτός από Ποντένσε έχει ο ΟΣΦΠ άλλον καλής ποιότητας εξτρεμ; Χριστοδουλόπουλος που βρίσκεται σε άσχημο φεγγάρι, Φέτφα που είναι αυτός που είναι και Πάρντο. ΑΝ υπάρχει άλλος στα εξτρεμ τόσο καλός όπως ο Ποντενσε δε ξέρω;χεζω στο αδειο κρανιο του Καισαρη...
δεν φταιει ο φετφα, οι αλλοι φταινε που δεν βαλανε 2-3 γκολ παραπανω ή δεν τρεξανε 5-6 χιλιόμετρα παραπανω, για να μπορει το παιδι να χανει με την ησυχια στο γκολ από την μικρη περιοχη... :S
Βάλε και Κεφτετζόγλου μέσαΝικολακόπουλος...μαζυ με Γαβαθιωτη και τον Μακεδονα Μινο...οι κορυφές της ελληνικής δημοσιογραφίας...
Όχι ακόμα...νέος είναι και σε αντίθεση με τους άλλους δεν τις έχει φάει ακόμα...Βάλε και Κεφτετζόγλου μέσα
Συναδελφος φανατικος Παναθηναικος που ειναι συνεχεια με το σμαρτφοουν και ασχολειται με αθλητικα και οπαδικα, μου ειπε για ειδηση που ειδε στο φεισμπουκ που μπαινει, οτι μεσα στον Σεπτεμβριο προς τα τελη του μηνος, Ολυμπιακος 30αρης περιπου που εβγαινε απο σταθμο του ηλεκτρικου Αγιο Νικολαο η Κατω Πατησια, επεσε θυμα επιθεσης οργανωμενης απο βαζελους νεαρους συνδεσμιτες στον τοπικο συνδεσμο του Παναθηναικου στη περιοχη. Ειχαν στησει ενεδρα αποφασισμενοι να τη πεσουν σε οποιον εβρισκαν μπροστα τους. Ο Ολυμπιακος που γυρναγε απο γηπεδο, ειχε φανελα Ολυμπιακου η κασκολ κρυμενα μεσα σε σακουλα που κραταγε, ουτε προκαλουσε ουτε τιποτα. Λενε οτι τον παρακολουθουσαν απο πιο πριν προφανως μελη της συμμοριας και τον "εδωσαν" σε αυτους που περιμεναν και τον χτυπησαν τελικα. 10 ατομα σε 1. Λενε οτι αυτοι ειναι νεαροι, καταγωγης αλλοδαποι που δραστηροποιουνται στον συνδεσμο του Παναθηναικου εκει. Ο οπαδος του Ολυμπιακου παρα τα χτυπηματα, ευτυχως δεν εχει κατι σοβαρο και ειναι καλα στην υγεια του. Και εξεταζουν τωρα πως να δοθει απαντηση απο μεριας οργανωμενων του Ολυμπιακου. Ετσι μου τα μετεφερε οτι γραφουν στο φεισμπουκ, αν ξερει κανεις κατι περισσοτερο ας πει.
Έχει παίξει no goal το επόμενο παιχνίδι τύπε..Ο Σκίμπε κάλεσε Φετφα στην εθνική.Δεν υπάρχει ρε ο χαρτάκιας...
Ο Σκίμπε κάλεσε Φετφα στην εθνική.Δεν υπάρχει ρε ο χαρτάκιας...
Τοσο καλος οσο ο ποντενσε οχι...αλλα απο την αλλη μερια μπορεις να βαλεις φορτουνη, λαζαρο, γκερερο...επισης πισω απο τον ποντενσε εχεις τον ναουελ, οποτε μπορεις να πας τον ποντενσε απο την αλλη μερια αν χρειαστει...Εκτός από Ποντένσε έχει ο ΟΣΦΠ άλλον καλής ποιότητας εξτρεμ; Χριστοδουλόπουλος που βρίσκεται σε άσχημο φεγγάρι, Φέτφα που είναι αυτός που είναι και Πάρντο. ΑΝ υπάρχει άλλος στα εξτρεμ τόσο καλός όπως ο Ποντενσε δε ξέρω;
Ρε Τάκη Φορτούνη στα φτερά; Θα εξαφανιστεί. Λάζαρο τον έχεις δει πουθενά τον τελευταίο μήνα; Πήγε χθες στο ΟΑΚΑ; Τώρα Γκερέρο στα φτερά δε ξέρω τι να σου πω....Τοσο καλος οσο ο ποντενσε οχι...αλλα απο την αλλη μερια μπορεις να βαλεις φορτουνη, λαζαρο, γκερερο...επισης πισω απο τον ποντενσε εχεις τον ναουελ, οποτε μπορεις να πας τον ποντενσε απο την αλλη μερια αν χρειαστει...
Ο σιλβα ή ο βαλβερδε, δεν θυμαμαι ακριβως, ειχαν βαλει τον φορτουνη στα ακρα πολλες φορες και απλα συνεκλινε προς το κεντρο αρκετα..εγω νομιζω εκει θα βοηθησει περισσοτερο...Ρε Τάκη Φορτούνη στα φτερά; Θα εξαφανιστεί. Λάζαρο τον έχεις δει πουθενά τον τελευταίο μήνα; Πήγε χθες στο ΟΑΚΑ; Τώρα Γκερέρο στα φτερά δε ξέρω τι να σου πω....