You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
το πριμ σκεφτεται και τον πιανει μελαγχολια τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.enwsi.gr/wp-content/uploads/2018/05/4450144-e1525726271245-808x404.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΑΝ κερδίσουμε και το κύπελο μετά για κανένα 3μηνο δε θα λέει ούτε καλημέρα.....
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ΑΝ κερδίσουμε και το κύπελο μετά για κανένα 3μηνο δε θα λέει ούτε καλημέρα.....
αφου τον χαλαει ρε τυπε γιατι δεν φερνει και αυτος καναν Ταυλανδο οπως ο Καραφλουζος να ησυχασει?
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Να ζητήσει ο ΟΣΦΠ όπως ο αδερφός του στον Βαρρά να κάνουν ντραγκ τεστ. Αλλά να κάνετε και εσείς όπως είπε ο Χιμένεθ έτσι για να δούμε ποιούς έχει αναγκάσει φέτος η ΑΕΚ να χαπακώνονται..Είναι παίκτης ο χριστοδουλόπουλος που τον περιμένεις πως και πως? φέτος υπάρχει η υποψία και μου φαίνεται λογικό οτι όλοι οι παίκτες της αεκ ήταν χαπακωμένοι, θα ρθει ολυμπιακό και θα ναι χειρότερος οτυ τζούρτζεβιτς.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Θα σου φέρει από τη Μαλαισία. (Η Κίνα είναι πιασμένη από τον ΟΣΦΠ και η Αραβική χερσόνησος από τον ΠΑΟ παλιά και δε γουστάρει)αφου τον χαλαει ρε τυπε γιατι δεν φερνει και αυτος καναν Ταυλανδο οπως ο Καραφλουζος να ησυχασει?
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Πάντως πως να μην τον περιμένει πως και πως τον Λάζαρο και τον Ανέστη. Θα έχει στο ρόστερ του χρόνου 2 πρωταθλητές. Όπως και να το δεις 2 πρωταθλητές είναι πολύ καλύτεροι από καμιά 25αριά κολόχαρτα έκτακτης ανάγκης....Είναι παίκτης ο χριστοδουλόπουλος που τον περιμένεις πως και πως? φέτος υπάρχει η υποψία και μου φαίνεται λογικό οτι όλοι οι παίκτες της αεκ ήταν χαπακωμένοι, θα ρθει ολυμπιακό και θα ναι χειρότερος οτυ τζούρτζεβιτς.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Είδες. Έχεις δει κάτι τσόντες που η γραμματέας πιπώνει τον διευθυντή ενώ αυτός κάνει μπίζνες. Έτσι είναι και τώρα. Μας πιπώνετε και εμείς μιλάμε για μπίζνες....ρε χαρες η κουλα....γλωσσα δεν βαζει μεσα
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Εσύ ρε μάστορα δεν άρχισες τα "Κούλες" κτλπ; Δηλαδή τι περίμενες; Να γυρίσω και το άλλο μάγουλο;μην αρχισουμε της πιπες τωρα γιατι δεν θα ξερεις απο που να φυγεις....
μιλαω καλα μεχρι τωρα και εισαι σε ολα τα νηματα και κωλοτριβεσε για μπινελικια....αγαντα λιγο μακρυψωλε
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καλά αν σε πείραξε το "μάστορας" τότε "τύπε". Ορίστε; Καλύτερα τώρα;μαστορας ειναι το αφεντικο σου..
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.928
- Πόντοι
- 5.506
σαφως...ακου δεν τρεχει τιποτα και η πλακα και η καζουρα καλο ειναι (ξερουμε και εμεις τοσα χρονια) αλλα εισαι στα ορια του προκλητικου....εισαι μερες τωρα στο νημα του ολυμπιακου και ποσταρεις ασυστολα....φιλικα στο λεω εχεις καποιο ειδους κομπλεξ
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Προκλητικός επειδή είπα ότι θα έχετε 2 πρωταθλητές στο ρόστερ σας αντί για κολόχαρτα; Τον χαρακτηρισμό κολόχαρτα τον δανείστικα από τον πρόεδρο σας. Δεν ήταν κατι που έβγαλα από το μυαλό μου. Άλλος άρχισε με "αυτά τα κολόχαρτα έμπαιναν τόσα χρόνια σε άλλους κόλους" κτλπ. Δηλαδή τι περίμενες; Να γυρίσω μάγουλο και να πω "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" ;Επίσης εδώ κοροϊδευω με τον Γκάνι τον Μελισσάν. Τι κόμπλεξ μου λες;σαφως...ακου δεν τρεχει τιποτα και η πλακα και η καζουρα καλο ειναι (ξερουμε και εμεις τοσα χρονια) αλλα εισαι στα ορια του προκλητικου....εισαι μερες τωρα στο νημα του ολυμπιακου και ποσταρεις ασυστολα....φιλικα στο λεω εχεις καποιο ειδους κομπλεξ
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Αναλυταραδες μου.....
Τοσο εσεις που βγαλατε παλτο τον Τζουρτζεβιτς, οσο και εσεις που τον βγαλατε παικταρα.....
Θα σας πω δυο 3 περιπτωσεις και μετα ξαναβγαλτε συμπερασματα...
Μπελουτσι και Μπορελι.... 2 παικτες που ηξεραν πολλα κανταρια μπαλα.... Στα 2 πρωτα χρονια της παρουσιας τους στην Ελλαδα, δεν εδειξαν σχεδον τιποτε, και παλι καλα που δεν αποδευσμευτηκαν...Μετα εκαναν παπαδες.
Βασιλης Καραπιαλης... Το καθαροαιμο Θεσσαλικο ατι. Ηξερε παραπανω μπαλα απο ολα μαζι τα σημερινα χαφ του πρωταθληματος. Στην αρχη που ηρθε στον Ολυμπιακο κινηθηκε μεταξυ φθορας και αφθαρσιας, και μεταξυ παγκου και εξεδρας. Ηρθε μετα Πετροβιτς προπονητης, τον εβαλε στην σωστη θεση, και συνεχισε να ξαναζωγραφιζει....
Γιουρκας και Νινης... Πολλα κανταρια μπαλα αμφοτεροι... Στον ανθο της ποδοσφαιρικης τους καριερας, κατεληξαν να μην ειναι ικανοι ουτε για το Γ τοπικο....
Π. Τζωρτζεβιτς. Απο σποντα ηρθε στον Ολυμπιακο. Τον Γιαννακοπουλο ηθελε να παρειο Ολυμπιακός αλλα ο προεδρος του Πανηλειακου εβαλε βετο και ειπε οτι αυτοι οι δυο πανε πακετο...
Γ. Αμανατιδης. Δεν ξερω πως βρεθηκε στον Ολυμπιακο, αλλα οταν ηρθε δεν μπορουσε να δωσει μια πασα στα δυο μετρα. Οι προπονητες του μαθανε να παιζει πιο απλα και ετσι εκανε μια αξιολογη καριερα στον Ολυμπιακο, και νομιζω επαιξε και εθνικη.
Συνδέστε τωρα ολα τα ανωτερω, και σκεφτητε πια θαναι η μετεξέλιξη την ποδοδοσφαιρικης καριερας του Τζουρτζεβιτς. Εγω παντως ρισκαρωντας μια προβλεψη πιστευω οτι θα μεινει και θα κανει μεγαλη καριέρα
Τοσο εσεις που βγαλατε παλτο τον Τζουρτζεβιτς, οσο και εσεις που τον βγαλατε παικταρα.....
Θα σας πω δυο 3 περιπτωσεις και μετα ξαναβγαλτε συμπερασματα...
Μπελουτσι και Μπορελι.... 2 παικτες που ηξεραν πολλα κανταρια μπαλα.... Στα 2 πρωτα χρονια της παρουσιας τους στην Ελλαδα, δεν εδειξαν σχεδον τιποτε, και παλι καλα που δεν αποδευσμευτηκαν...Μετα εκαναν παπαδες.
Βασιλης Καραπιαλης... Το καθαροαιμο Θεσσαλικο ατι. Ηξερε παραπανω μπαλα απο ολα μαζι τα σημερινα χαφ του πρωταθληματος. Στην αρχη που ηρθε στον Ολυμπιακο κινηθηκε μεταξυ φθορας και αφθαρσιας, και μεταξυ παγκου και εξεδρας. Ηρθε μετα Πετροβιτς προπονητης, τον εβαλε στην σωστη θεση, και συνεχισε να ξαναζωγραφιζει....
Γιουρκας και Νινης... Πολλα κανταρια μπαλα αμφοτεροι... Στον ανθο της ποδοσφαιρικης τους καριερας, κατεληξαν να μην ειναι ικανοι ουτε για το Γ τοπικο....
Π. Τζωρτζεβιτς. Απο σποντα ηρθε στον Ολυμπιακο. Τον Γιαννακοπουλο ηθελε να παρειο Ολυμπιακός αλλα ο προεδρος του Πανηλειακου εβαλε βετο και ειπε οτι αυτοι οι δυο πανε πακετο...
Γ. Αμανατιδης. Δεν ξερω πως βρεθηκε στον Ολυμπιακο, αλλα οταν ηρθε δεν μπορουσε να δωσει μια πασα στα δυο μετρα. Οι προπονητες του μαθανε να παιζει πιο απλα και ετσι εκανε μια αξιολογη καριερα στον Ολυμπιακο, και νομιζω επαιξε και εθνικη.
Συνδέστε τωρα ολα τα ανωτερω, και σκεφτητε πια θαναι η μετεξέλιξη την ποδοδοσφαιρικης καριερας του Τζουρτζεβιτς. Εγω παντως ρισκαρωντας μια προβλεψη πιστευω οτι θα μεινει και θα κανει μεγαλη καριέρα
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.928
- Πόντοι
- 5.506
οκ ας το κλεισουμε εδω....αλλα ετσι για οικονομια στην κουβεντα,δεν μας λες κατι καινουργιο και αντι να ασχοληστε με το τι ΘΑ κανει η ομαδα μας ασχοληθητε με το τι ΘΑ κανει η δικια σας...Προκλητικός επειδή είπα ότι θα έχετε 2 πρωταθλητές στο ρόστερ σας αντί για κολόχαρτα; Τον χαρακτηρισμό κολόχαρτα τον δανείστικα από τον πρόεδρο σας. Δεν ήταν κατι που έβγαλα από το μυαλό μου. Άλλος άρχισε με "αυτά τα κολόχαρτα έμπαιναν τόσα χρόνια σε άλλους κόλους" κτλπ. Δηλαδή τι περίμενες; Να γυρίσω μάγουλο και να πω "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" ;Επίσης εδώ κοροϊδευω με τον Γκάνι τον Μελισσάν. Τι κόμπλεξ μου λες;
εγω αν ημουν αεκτζης ΘΑ ανησυχουσα πολυ μην ξαναπεσω γου...ειμαι ολυμπιακος και το μονο που ανησυχω ειναι αν ΘΑ γινουν σωστες κινησεις...
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Προκλητικός επειδή είπα ότι θα έχετε 2 πρωταθλητές στο ρόστερ σας αντί για κολόχαρτα; Τον χαρακτηρισμό κολόχαρτα τον δανείστικα από τον πρόεδρο σας. Δεν ήταν κατι που έβγαλα από το μυαλό μου. Άλλος άρχισε με "αυτά τα κολόχαρτα έμπαιναν τόσα χρόνια σε άλλους κόλους" κτλπ. Δηλαδή τι περίμενες; Να γυρίσω μάγουλο και να πω "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" ;Επίσης εδώ κοροϊδευω με τον Γκάνι τον Μελισσάν. Τι κόμπλεξ μου λες;
εδω τον κοροιδευει ο Μητσικωστας που καθονται διπλα διπλα στο ΟΑΚΑ
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.484
- Πόντοι
- 17.085
Ok τα συνδέσαμε. Ο Τζούρτζεβιτς μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό είναι ο χειρότερος σέντερ-φορ όλων των εποχών. Έχει δε και προβλήματα συμπεριφοράς που τον κάνουν ακόμα χειρότερο και πιο μισητό. Εγώ πλέον αρρωσταίνω όταν τον βλέπω. Αν και όταν μεταμορφωθεί σε κανονικό παίχτη, θα το συζητήσουμε. Τώρα ισχύουν ακριβώς αυτά που έγραψα.Συνδέστε τωρα ολα τα ανωτερω, και σκεφτητε πια θαναι η μετεξέλιξη την ποδοδοσφαιρικης καριερας του Τζουρτζεβιτς. Εγω παντως ρισκαρωντας μια προβλεψη πιστευω οτι θα μεινει και θα κανει μεγαλη καριέρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις