gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Και κλάμα οι Κούληδες (Ολυμπιακούλης, ΠΑΟΚούλης, Κυριακούλης, Μποτιακούλης κτλπ)ρε χαρα οι κουλες....
Και κλάμα οι Κούληδες (Ολυμπιακούλης, ΠΑΟΚούλης, Κυριακούλης, Μποτιακούλης κτλπ)ρε χαρα οι κουλες....
Για τον Καράπαπα δε ξέρω τι έκανε. Ο Κοβάσεβιτς από την άλλη από όσο γνωρίζω μέχρι πρόσφατα ήταν αρχηγός στο τμήμα σκάουτιγκ της ομάδας. Δε μπορώ να ξέρω πόσο πίεσε για να έρθει ο παίκτης, αλλα από την άλλη οι εφημερίδες που ελέγχετε μας έλεγαν ακόμα και Δεκέμβρη μήνα ότι θα ματώσει τα δίχτυα. Πάντως το ιστορικό του έλεγε ότι είναι γκολτζης. Είναι λογικό κάποιοι ξένοι παίκτες να θέλουν περισσότερο χρόνο προσαρμογής. Επίσης έχει να κάνει και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας. Κάποιος θα πρέπει να του βγάλει πάσα για να σκοράρει. Όταν οι εξτρέμ σας φέτος δεν έβγαλαν πάνω από 15 πάσες-γκολ στον επιθετικό ε όπως και να το δεις είναι λίγο δύσκολο να σκοράρει. Και δε μου κάνει και για φορ που θα πάρει τη μπάλα έξω από τη περιοχή, θα ντριπλαρει τον αντίπαλο και θα το καρφώσει.
Τρελός είσαι ρε; Ξέρεις πόσα παίρνει τον χρόνο;ε αμα ειναι ετσι τωρα που θα τον διωξουνε να παμε να τον μαζεψουμε
nai φετος ετσι ειναι διοτι ομως 24 χρονια εμπαιναν αλλου δυστυχως
Τζούρτζεβιτς: «Καμία πιθανότητα για Παρτίζαν, μένω στον Ολυμπιακό»
Τρελός είσαι ρε; Ξέρεις πόσα παίρνει τον χρόνο;
επισης να αφαιρεσεις και τα 3 που ησασταν γ κατηγορια γιατι εκει πηρατε πρωταθλημα....19 χρονια για να ειμαστε ακριβεις, υπαρχουνε και τα πεντε πρωταθληματα του βαζελου στο ενδιαμεσο
Αυτός μπορεί να θέλει να μείνει. ΤΟ θέμα είναι αν θέλει ο πρόεδρας να τον κρατήσει και να πληρώνει για να κάνει το κολόχαρτοαυτος δηλαδη τωρα επεισε με τις εμφανισεις και τα ελαχιστα γκολ του οτι πρεπει να μεινει?
λολ
Μαλάκα μέτρα.θελει παραπανω απο ενα κρουασαν Στεργιου και ενα παστελι τυπε? :- :- :-
μαν τα δικα μας ευτυχως ειναι μαλακα ττης ζεβα κωλοχαρτ εξαλλου τα εχουμε χρυσοπληρωσει το καλοκαιρι του 2017 με πολλα εκατομμυριαΤώρα όμως βρήκαν την Ιθάκη τους οπότε δε χρειάζεται να λυπάσαι άλλο τύπε
Κιγκ; Μπερτ;θα γινει μαχη του χρονου με τον λαρι για το ποιος θα ειναι βασικος...
Σύμφωνα με εφημερίδες σας ίσα με 30μύρια σας πήγαν. Και το όλο πακέτο πάλι σύμφωνα με εφημερίδες σας γύρω στα 60. Όταν είσαι όμως λαρτζ...μαν τα δικα μας ευτυχως ειναι μαλακα ττης ζεβα κωλοχαρτ εξαλλου τα εχουμε χρυσοπληρωσει το καλοκαιρι του 2017 με πολλα εκατομμυρια
Από Λάρυ; Και έναν χαρακτήρα από ένα παιχνίδι της Σιέρα καμιά 25ετία παλιά...μονο αυτους ξερεις?
Μαλάκα μέτρα.
Μιλκο και τυρόπιτα το πρωί.
Καφέ και κουλούρι για 10τιανό
Σαλάτα του σεφ για μεσημέρι
Σπανακοτυρόπιτα για απογευματινο
Γιαούρτι αγελαδίτσα 2% και μπισκότα για βράδυ
Δε βγαίνω μάνα μου σου λέω
Από Λάρυ; Και έναν χαρακτήρα από ένα παιχνίδι της Σιέρα καμιά 25ετία παλιά...
Στη Φιλαδέλφεια; Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις....θυμαστε κηδεια που σας καναμε οταν πηραμε τον βατραχο?
θυμαστε κηδεια που σας καναμε οταν πηραμε τον βατραχο?