Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πεξαμε καλα σημερα αφου φαγαμε μονο τρια γκολακια

αληθεια νομιζω οτι ειναι ο χειροτερος ολυμπιακος απο το 1988 κ μετα και νομιζω πως και το 1988 ειχαμε καλυτερο υλικο και προβληματικη διοικηση ενω τωρα ειχαμε υποτιθετε κ λεφτα αλλα και διοικηση

μακραν ο χειροτερος ολυμπικος στο επαγγελματικο επιπεδο

περαστικα μας

το 1988 κατεβηκες στο πρωταθλημα ανευ καλοκαιρινης προετοιμασιας οπως και τωρα απλα σε σχεση με τοτε λειπουνε οι παραδοσιακες εδρες που δεν επαιρνες διπλο ουτε με μπαζουκας και μπορει να γινοτανε και κατηφορικο το γηπεδο για αυτο και η καλυτερη θεση στην βαθμολογια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Μα αυτοί οι παίκτες που τώρα λέει ότι δε κάνουν "ούτε για χαρτιά υγείας" δεν ήταν οι "παικταράδες" οι "επενδυσάρες", ο "φόβος και ο τρόμος του κάθε αντιπάλου" που "θα εκτόξευαν τον ΟΣΦΠ" ;;;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Η τάξη αποκαθίσταται στο βόλεί. Όλοι Ρέντη την Τετάρτη για την απονομή της κούπας του συμπρωταθλητή στον πάοκ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Μα αυτοί οι παίκτες που τώρα λέει ότι δε κάνουν "ούτε για χαρτιά υγείας" δεν ήταν οι "παικταράδες" οι "επενδυσάρες", ο "φόβος και ο τρόμος του κάθε αντιπάλου" που "θα εκτόξευαν τον ΟΣΦΠ" ;;;

φανταζομαι ηδη τον χοντρο εξαλλο να τους λεει κωλοχαρτα και τον μεταφραστη να μεταφερνει τα λεγομενα και γελαω μονος μου

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
φανταζομαι ηδη τον χοντρο εξαλλο να τους λεει κωλοχαρτα και τον μεταφραστη να μεταφερνει τα λεγομενα και γελαω μονος μου
Έχω φίλο και παλιό συνάδελφο που δουλεύει στην εταιρεία του. Μιλήσαμε πριν από 5λεπτά. Τα λόγια του ήταν "μαλάκα θα μπω από τη χαραμάδα αύριο στα γραφεία. Θα προχωράμε και τα μάτια μας θα είναι κολλημένα στο πάτωμα..."

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έχω φίλο και παλιό συνάδελφο που δουλεύει στην εταιρεία του. Μιλήσαμε πριν από 5λεπτά. Τα λόγια του ήταν "μαλάκα θα μπω από τη χαραμάδα αύριο στα γραφεία. Θα προχωράμε και τα μάτια μας θα είναι κολλημένα στο πάτωμα..."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.409
Πόντοι
9.931
Το κακό δεν είναι που έχασε ενα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακος, το κακό είναι οτι μπουρδελοποιηθηκε η ομαδα και αυτο δύσκολα φτιάχνει και οι οπαδοί ρίχνουν δικαίως για μένα ολο το φταίξιμο στον Μαρινακη, για να ξεχαστεί η φετινή χρονιά του χρόνου η ομάδα θα πρέπει να κάνει παπάδες μέσα στο γήπεδο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Δεν φτιάχνεται αυτό το πράγμα με τίποτα του χρόνου.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.409
Πόντοι
9.931
Θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια, γιατί η ομάδα πρέπει να στηθεί απο το μηδέν.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
312
Πόντοι
186
Θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια, γιατί η ομάδα πρέπει να στηθεί απο το μηδέν.
το πενταετες πλανο που ελεγε παλια και μια ψυχη σε εμας..

μαλακιες ειναι ολα αυτα. το θεμα ειναι να πετυχεις καλο πολυ καλο προπονητη

αυτο ειναι το βασικο οταν ξαναχτιζεις ομαδα απο την αρχη

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Αυτός πάντως είναι το νέο εξιλαστήριο θύμα με κοντινή ημερομηνία λήξης. Μπαμ κάνει η φάση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Eχει χασει τελειως την μπαλα ο Μαρινακης. Τι βριζει τους παικτες, μονοι τους ηρθαν στον Ολυμπιακο? Αυτος δεν τους διαλεξε?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το κακό δεν είναι που έχασε ενα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακος, το κακό είναι οτι μπουρδελοποιηθηκε η ομαδα και αυτο δύσκολα φτιάχνει και οι οπαδοί ρίχνουν δικαίως για μένα ολο το φταίξιμο στον Μαρινακη, για να ξεχαστεί η φετινή χρονιά του χρόνου η ομάδα θα πρέπει να κάνει παπάδες μέσα στο γήπεδο.
Ναι στα εντός έδρας παιχνίδια έβραζε το γήπεδο... Και στις εκπομπές όλο τον Μαρινάκη έβριζαν....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Eχει χασει τελειως την μπαλα ο Μαρινακης. Τι βριζει τους παικτες, μονοι τους ηρθαν στον Ολυμπιακο? Αυτος δεν τους διαλεξε?

Καλα, αφεντικο ειναι, δε θα παθουν τιποτα αν ακουσουν και λιγο μπινελικι. Μπορει να μην κανουν για πρωταθλημα αλλα ουτε για να γινονται περιγελος δεξια αριστερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παντως ρε παιδι μου δεν υπαρχουν πλεον μπαλαδοφατσες. Φαντασου την δεκαετια του ογδοντα να ελεγε προεδρος "χαρτια υγειας" τους καθε λογης αληταραδες παικτες του.

Θυμαμαι καποτε ειχε μπει το 1986 ο Νταιφας στα αποδυτηρια και φωναζε στους παικτες και ο Θοδωρης ο Ζελελίδης επιανε τ αρχιδια του. Ποιος, ο Ζελελίδης. Τωρα ολες οι τιτίκες καθονται και ακουνε. Ελεος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Παντως ρε παιδι μου δεν υπαρχουν πλεον μπαλαδοφατσες. Φαντασου την δεκαετια του ογδοντα να ελεγε προεδρος "χαρτια υγειας" τους καθε λογης αληταραδες παικτες του.

Θυμαμαι καποτε ειχε μπει το 1986 ο Νταιφας στα αποδυτηρια και φωναζε στους παικτες και ο Θοδωρης ο Ζελελίδης επιανε τ αρχιδια του. Ποιος, ο Ζελελίδης. Τωρα ολες οι τιτίκες καθονται και ακουνε. Ελεος.

Αφου δεν του καρφωσε το δελτιο ο Νταιφας καλα του εκανε το τσουτσεκι.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
«Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος. Φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω»

ετσι τελειωνε η ανακοινωση.ανελαβε ευθυνες ο βαγγελαρος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλα, αφεντικο ειναι, δε θα παθουν τιποτα αν ακουσουν και λιγο μπινελικι. Μπορει να μην κανουν για πρωταθλημα αλλα ουτε για να γινονται περιγελος δεξια αριστερα.
Τύπε να με συγχωρεις αλλά ο ανθρωπος τα εχει χαμενα. Ο Ολυμπιακος κατεβηκε στα Γιαννινα απλως για να κατεβει, και ειχε στην ενδεκαδα του Χουτεσιωτη, Ιγκορ, Ανδρούτσο, Βρουσάι και τον Τζουρτζεβιτς να παιζει...εξτρεμ. Και προπονητη τον Κοντη.

Και ερχεται ο Μαρινακης και βριζει "εγω φταιω που σας πληρωνω, παικτες και προπονητες". Ρε ανθρωπε, με μια ενδεκαδα ό,τι να' ναι επαιξες, για να βγει η υποχρεωση. Τι βριζεις? Και τον καημενο τον Κοντη που σου εκανε και τη χαρη να σου μπαλωσει την τρυπα στον παγκο, τι τον κατηγορεις? Τι ακριβως ηθελε να αποδειξει σημερα ο Μαρινακης?
Αν θελεις τη γνωμη μου, απλως βαζει τις φωνες για να αποπροσανατολισει τον κοσμο και να μην τα βαλει μαζι του. Σανός κανονικος. Αρχισες τωρα να φωναζεις στο παιδακι τον Χουτεσιωτη δηλαδη και να τον λες χαρτί υγείας. Ασε ρε τρελαμένε. Χαλαρωσε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αφου δεν του καρφωσε το δελτιο ο Νταιφας καλα του εκανε το τσουτσεκι.
Αυτο που θελω να σου πω τύπε, ειναι οτι εγω οταν ημουν μικρος, ηξερα τετοιους ποδοσφαιριστες. Αλητεία και μπαλαδοφατσα. Κελεσίδηδες, Μύρτσους, Ζελελιδηδες, Κασδοβασίληδες, τετοια πραγματα. Αντε να μιλαγες σε αυτους. Αντε τωρα φαντασου να αντιμιλησει ο Φορτούνης. Κι αν παει να μιλησει θα στραμπουληξει καμια γλωσσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Τύπε να με συγχωρεις αλλά ο ανθρωπος τα εχει χαμενα. Ο Ολυμπιακος κατεβηκε στα Γιαννινα απλως για να κατεβει, και ειχε στην ενδεκαδα του Χουτεσιωτη, Ιγκορ, Ανδρούτσο, Βρουσάι και τον Τζουρτζεβιτς να παιζει...εξτρεμ. Και προπονητη τον Κοντη.

Και ερχεται ο Μαρινακης και βριζει "εγω φταιω που σας πληρωνω, παικτες και προπονητες". Ρε ανθρωπε, με μια ενδεκαδα ό,τι να' ναι επαιξες, για να βγει η υποχρεωση. Τι βριζεις? Και τον καημενο τον Κοντη που σου εκανε και τη χαρη να σου μπαλωσει την τρυπα στον παγκο, τι τον κατηγορεις? Τι ακριβως ηθελε να αποδειξει σημερα ο Μαρινακης?
Αν θελεις τη γνωμη μου, απλως βαζει τις φωνες για να αποπροσανατολισει τον κοσμο και να μην τα βαλει μαζι του. Σανός κανονικος. Αρχισες τωρα να φωναζεις στο παιδακι τον Χουτεσιωτη δηλαδη και να τον λες χαρτί υγείας. Ασε ρε τρελαμένε. Χαλαρωσε.

Προφανως και τα μπινελικια δεν πηγαιναν στον Κοντη και τον Χουτετσιωτη μονο, αν τωρα οπως λες ειναι τρελιτσα του Μαρινακη θα φανει συντομα, ο κοσμος γενικα, εκτος απ τους παοκτσηδες, δεν ειναι χαζος, μεχρι Αυγουστο-Σεπτεμβριο θα εχει καταλαβει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom