Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ένας σωστός συνδιασμός πιτσιρικών και μιλφοειδών είναι το μυστικό. Αλλά πιάνει για όσους είναι σε ΥΨΟΣ 188εκατοστά και πάνω. Για κάτω από 170εκατοστά δε ξέρω  :grin: :grin: :grin:

δηλαδη ο Τομ Κρουζ δε γαμει τυπε?  :think: :think: :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δηλαδη ο Τομ Κρουζ δε γαμει τυπε?  :think: :think: :think:
Που να ξέρω; Χιλιομετρητή στην πούτσα του Τομ δεν έχω. Ρώτα αυτόν να σου πει πως μπορούν να φτάσουν οι κοντοί να ζούνε μέχρι τα 200. Είναι λίγο ψηλότερός σου αλλά θα σου πει δε νομίζω να σε σνομπάρει...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.409
Πόντοι
9.931
Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς
Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς, με τον Βέλγο να βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιο του

Άδοξο τέλος είχε το δεύτερο πέρασμα του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός βρέθηκε την Παρασκευή (4/5) στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπου και έλυσε το συμβόλαιο του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε έρθει δανεικός από την Έβερτον τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Μιραλάς δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες που υπήρξαν στο πρόσωπο του, με την λύση συνεργασίας των δύο πλευρών να μοιάζει αναπόφευκτη.

Υπενθυμίζεται πως οι Οφόε και Σεμπά δεν υπολογίζονται από τους «ερυθρόλευκους», με τον Αλμπέρτο Μποτία να αναμένεται να πάρει σειρά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς
Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς, με τον Βέλγο να βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιο του

Άδοξο τέλος είχε το δεύτερο πέρασμα του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός βρέθηκε την Παρασκευή (4/5) στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπου και έλυσε το συμβόλαιο του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε έρθει δανεικός από την Έβερτον τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ο Μιραλάς δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες που υπήρξαν στο πρόσωπο του, με την λύση συνεργασίας των δύο πλευρών να μοιάζει αναπόφευκτη.

Υπενθυμίζεται πως οι Οφόε και Σεμπά δεν υπολογίζονται από τους «ερυθρόλευκους», με τον Αλμπέρτο Μποτία να αναμένεται να πάρει σειρά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Βαριέμαι να ψάχνω τώρα τα πρωτοσέλιδα των γαύρικων εφημερίδων όταν ήρθε και τα ποστ ύμνους μερικών εδώ μέσα για τον υπερπαίκτη Μιραλά. ΜΟΝΟ  (αν δε κάνω λάθος) ο Πούσι Βάγκον τόλμησε να τον θάψει μετά από 2-3 παιχνίδια. Όπως και να έχει ο Μιραλά ΔΕΝ ήταν ένας από εσάς και σίγουρα όχι ότι ΚΑΛΥΤΕΡΟ για σας. Η χαρά του κάθε ακραίου και κεντρικού αμυντικού ήταν. Παλαίμαχος στα 30του. Από την άλλη τα καλά νέα είναι ότι στη θέση του θα πάρετε τον Λάζαρο οπότε κερδισμένοι είσαστε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Βαριέμαι να ψάχνω τώρα τα πρωτοσέλιδα των γαύρικων εφημερίδων όταν ήρθε και τα ποστ ύμνους μερικών εδώ μέσα για τον υπερπαίκτη Μιραλά. ΜΟΝΟ  (αν δε κάνω λάθος) ο Πούσι Βάγκον τόλμησε να τον θάψει μετά από 2-3 παιχνίδια. Όπως και να έχει ο Μιραλά ΔΕΝ ήταν ένας από εσάς και σίγουρα όχι ότι ΚΑΛΥΤΕΡΟ για σας. Η χαρά του κάθε ακραίου και κεντρικού αμυντικού ήταν. Παλαίμαχος στα 30του. Από την άλλη τα καλά νέα είναι ότι στη θέση του θα πάρετε τον Λάζαρο οπότε κερδισμένοι είσαστε
Ναι τύπε αλλά εδειξε τ' αρχιδια του στους παοκτζηδες μεσα στην Τουμπα. Αλλοτε θα ηταν λογος ανανεωσης συμβολαιου.
Μονο που το παλικαρι νομισε οτι βρισκομαστε ακομη στις εποχες που μπορουσες να πουλησεις λιγο οπαδιλικι και να σου κανει συμβολαιο ο προεδρας μονο απο αυτο.
Απο τοτε που εφυγε βεβαια ο Κεβιν εχουν αλλαξει πολλα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Που να ξέρω; Χιλιομετρητή στην πούτσα του Τομ δεν έχω. Ρώτα αυτόν να σου πει πως μπορούν να φτάσουν οι κοντοί να ζούνε μέχρι τα 200. Είναι λίγο ψηλότερός σου αλλά θα σου πει δε νομίζω να σε σνομπάρει...

θα ρωταγα τον Κερκ Νταγκλας για το μυστικο της μακροζωιας αλλα δεν εχω τα κονε οποτε ρωτα τον εσυ που ησασταν προσκοποι στην ιδια κατασκηνωση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
θα ρωταγα τον Κερκ Νταγκλας για το μυστικο της μακροζωιας αλλα δεν εχω τα κονε οποτε ρωτα τον εσυ που ησασταν προσκοποι στην ιδια κατασκηνωση
:2funny: :2funny: :2funny: τι μαλακα εισαι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όταν πήγε ο Κερκ κατασκήνωση εγώ έμπαινα στη μέση ηλικία ρε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Ναι τελικά δεν πιάνει. Μπορεί να μην το είπε και καθόλου ο Κερκ εδώ που τα λέμε.  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ο γιος του παντως, που ακολουθησε μαλλον τις συμβουλες του, ειπε οτι ο καρκινος στον φαρυγγα τού προκληθηκε απο τα πολλά γλειφομουνια.

εχωνε την γλωσσα του οπου να ναι αυτος ειναι τυχερος που δεν χρειαστηκε αφαιρεση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ναι τελικά δεν πιάνει. Μπορεί να μην το είπε και καθόλου ο Κερκ εδώ που τα λέμε.  :grin:

Οσον αφορά τα περι μακροζωιας λογω στοματικου σεξ:
Ξεχναμε μια λεπτομερεια , ο Κερκ μπορει να ειναι 102 ετων πλεον, αλλά και η γυναικα του Αννα Μπάιντενς ειναι στα 99.
Αν ρωτησουμε την ιδια το μυστικο της μακροζωιας υποθετω οτι ο Κερκ δεν θα θελει να απαντησει το ιδιο και η γυναικα του.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.774
Πόντοι
26.141
πεξαμε καλα σημερα αφου φαγαμε μονο τρια γκολακια

αληθεια νομιζω οτι ειναι ο χειροτερος ολυμπιακος απο το 1988 κ μετα και νομιζω πως και το 1988 ειχαμε καλυτερο υλικο και προβληματικη διοικηση ενω τωρα ειχαμε υποτιθετε κ λεφτα αλλα και διοικηση

μακραν ο χειροτερος ολυμπικος στο επαγγελματικο επιπεδο

περαστικα μας

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
πεξαμε καλα σημερα αφου φαγαμε μονο τρια γκολακια

αληθεια νομιζω οτι ειναι ο χειροτερος ολυμπιακος απο το 1988 κ μετα και νομιζω πως και το 1988 ειχαμε καλυτερο υλικο και προβληματικη διοικηση ενω τωρα ειχαμε υποτιθετε κ λεφτα αλλα και διοικηση

μακραν ο χειροτερος ολυμπικος στο επαγγελματικο επιπεδο

περαστικα μας
Τότε που πηγαίναμε για υποβιβασμό. Και παίξαμε με την τελευταία Παναχαϊκή στο γεματο ΟΑΚΑ  και την κερδίσαμε 2-0  :rockon:

Συνημμένα

• osfp-panahaiki_1_21-12-1987.jpg
    osfp-panahaiki_1_21-12-1987.jpg
    117,5 KB · Εμφανίσεις: 29

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom