You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Η πτωση ηρθε και τα πετρινα χρονια ακολουθουνε πλεον.
Ο μπομπος θα μπει φυλακη και η ομαδα θα βολοδερνει.
Ταδε εφη ο προφητης.
Ο μπομπος θα μπει φυλακη και η ομαδα θα βολοδερνει.
Ταδε εφη ο προφητης.
Επισκέπτης
Αυτό τα το πεις σε συνοπαδούς σου, που πριν 2 μήνες έλεγαν ότι ο πρόεδρας θα χώσει χοντρά χρήματα όπως είχε κάνει και το 2010. Και όταν τους έλεγαν μερικοί "άλλο το 2010 άλλο το 2018" κοροϊδευαν. Και δε θυμάμαι (και βαριέμαι να ψάχνω) αν ήσουν μέσα σε αυτούς και εσύ
Στα αρχιδια μου τυπε τι ελεγες...εχεις παρει πρωταθλημα και καθεσαι και ασχολεισαι με εμας ακομα και τωρα.Φαντασου η ερυθρολευκη πουτσα ποσο βαθεια στο κωλαντερο σου εχει μπει....
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καλά φάει τώρα ένα μιξ γκριλ από πούτσες Ριζούπολης, Φιλαδέλφειας φέτος, και καλή σου χώνεψη.Στα αρχιδια μου τυπε τι ελεγες...εχεις παρει πρωταθλημα και καθεσαι και ασχολεισαι με εμας ακομα και τωρα.Φαντασου η ερυθρολευκη πουτσα ποσο βαθεια στο κωλαντερο σου εχει μπει....
Επισκέπτης
Σου εχω βιασει τα ονειρα και τη ψυχουλα ρε κακομοιρη...αντε ψοφα και αδειαζε μας τη γωνια παπαρολογε.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αν εχει 150 εκατομμυρια διαθεσιμα, προφανως και μπορειΕλληνακια-ξενοι, κορμος-τριγωνο πανοραματος, 2-3 χρονια να δεσει η ομαδα και παπαρια μαντολες. Οποιος θελει κανει ομαδα σε ενα καλοκαιρι μεσα, για πλακα. Ειδικα στο τωρινο πρωταθλημα που ειναι για γελια.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τα αρχίδια μου, μου έχεις βιάσει φέτος. Από το πολύ χύσιμο που σου έκανα φέτος (και βασικά τα 3 τελευταία χρόνια) έχουν γίνει μπλε. Πέσε στον τάφο σου αρχίδι τώραΣου εχω βιασει τα ονειρα και τη ψυχουλα ρε κακομοιρη...αντε ψοφα και αδειαζε μας τη γωνια παπαρολογε.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Για να φτιαξεις ομαδα να χτυπησει αυτους που λες σε ενα καλοκαιρι ποσα λεφτα θελεις?Σιγα μην θελει 300εκ ευρω για να νικησει τον ΖΜΠΑΟΓΚ και τη Κουλα με το μπατζετ των 12εκ ευρω....
Με δεδομενο οτι πατε για να τους διωξετε ολους αν καταλαβα καλα.
Επισκέπτης
Αν εχει 150 εκατομμυρια διαθεσιμα, προφανως και μπορει
Σιγα μην θελει 300εκ ευρω για να νικησει τον ΖΜΠΑΟΓΚ και τη Κουλα με το μπατζετ των 12εκ ευρω....
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Το μπάτζετ σας ήταν (σύμφωνα με τον Πρωταθλητή) 50 εκ φέτος και στα 3 από τα 4 παιχνίδια η ΑΕΚ έκανε τον Μαρινάκη Κούλη και ο Μποτία ακόμα κλαίει. ΤΟυ χρόνου που το μπάτζετ της ΑΕΚ θα είναι γύρω στα 17-18 θα θέλεις μπάτζετ το λιγότερο 70 μύρια για να κερδίσεις ένα ματς. Αλλά μη φοβάσαι. Ο προέδρας θα σπρώξει 100μύρια όπως έκανε το 2010Σιγα μην θελει 300εκ ευρω για να νικησει τον ΖΜΠΑΟΓΚ και τη Κουλα με το μπατζετ των 12εκ ευρω....
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Αν εχει 150 εκατομμυρια διαθεσιμα, προφανως και μπορει
Ουτε κατα διανοια, σου ξαναλεω, για πλακα γινεται ομαδα.
Επισκέπτης
Τα αρχίδια μου, μου έχεις βιάσει φέτος. Από το πολύ χύσιμο που σου έκανα φέτος (και βασικά τα 3 τελευταία χρόνια) έχουν γίνει μπλε. Πέσε στον τάφο σου αρχίδι τώρα
Μαλακα σου εχω γαμησει οτι εχεις και δεν εχεις 30 χρονια τωρα....οποιον βλεπεις να φοραει ερυθρολευκα στο δρομο τον λες μπαμπα.Τραβα ΓΑΜΗΣΟΥ ρε ανυπαρκτο σκουπιδι...
Επισκέπτης
Για να φτιαξεις ομαδα να χτυπησει αυτους που λες σε ενα καλοκαιρι ποσα λεφτα θελεις?
Με δεδομενο οτι πατε για να τους διωξετε ολους αν καταλαβα καλα.
Καταρχην δεν θα φυγουν ολοι για να μην λεμε παπαριες...κατα δευτερον η ομαδα με 15εκ ευρω μεταγραφες ειναι οχι απλα καλη για το Ελληνικο πρωταθλημα αλλα σουπερ.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αρα το πολυ 5-6 παικτες, τωρα μιλαμε πιο λογικα. Ούτως ή αλλως κι εγω ποτέ δεν θεωρησα οτι ειναι λυση τα γκρεμισματα και τα χτισιματα απο την αρχη.Καταρχην δεν θα φυγουν ολοι για να μην λεμε παπαριες...κατα δευτερον η ομαδα με 15εκ ευρω μεταγραφες ειναι οχι απλα καλη για το Ελληνικο πρωταθλημα αλλα σουπερ.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Κοίτα επειδή είσαι χοντρικά κάπου στα 29 μάλλον θα συλλήφθηκες κάπου τον Απρίλιο του 89. Λίγα λεπτά μετά το γκολ του Καραγκιοζόπουλου. Οπότε μπορείς να φανταστείς ποιος είναι ο δικός σου μπαμπάς. Σάλτα και γαμήσου τώρα...γιέ μουΜαλακα σου εχω γαμησει οτι εχεις και δεν εχεις 30 χρονια τωρα....οποιον βλεπεις να φοραει ερυθρολευκα στο δρομο τον λες μπαμπα.Τραβα ΓΑΜΗΣΟΥ ρε ανυπαρκτο σκουπιδι...
Επισκέπτης
Το μπάτζετ σας ήταν (σύμφωνα με τον Πρωταθλητή) 50 εκ φέτος και στα 3 από τα 4 παιχνίδια η ΑΕΚ έκανε τον Μαρινάκη Κούλη και ο Μποτία ακόμα κλαίει. ΤΟυ χρόνου που το μπάτζετ της ΑΕΚ θα είναι γύρω στα 17-18 θα θέλεις μπάτζετ το λιγότερο 70 μύρια για να κερδίσεις ένα ματς. Αλλά μη φοβάσαι. Ο προέδρας θα σπρώξει 100μύρια όπως έκανε το 2010
ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ!
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Καταρχην δεν θα φυγουν ολοι για να μην λεμε παπαριες...κατα δευτερον η ομαδα με 15εκ ευρω μεταγραφες ειναι οχι απλα καλη για το Ελληνικο πρωταθλημα αλλα σουπερ.
ΕΤσι, πλανο και οργανωση χρειαζεται, παικτες βρωμαει η γη απο ΚΑΛΟΥΣ παικτες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ακου τι σκεφθηκε ρεΚοίτα επειδή είσαι χοντρικά κάπου στα 29 μάλλον θα συλλήφθηκες κάπου τον Απρίλιο του 89. Λίγα λεπτά μετά το γκολ του Καραγκιοζόπουλου. Οπότε μπορείς να φανταστείς ποιος είναι ο δικός σου μπαμπάς. Σάλτα και γαμήσου τώρα...γιέ μου
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καλά. Περίμενε εσύ ο πρόεδρας να χώσει τα χρήματα που λέγατε πριν από 2 μήνες. Τον προπονητή πως τον βλέπεις; Θα προλάβει να παίξει το πρώτο ματς στην Ευρώπη μέσα Ιουνίου ή θα ψάχνετε τον Λεμονή στο Κατάρ;ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις