Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω πιστευω οτι αν η Ζαλγκιρις περασει τον Ολυμπιακο, θα παρει και το κυπελλο.

Το δυσκολο ειναι να περασει τον Ολυμπιακο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.537
Πόντοι
17.085
Αυτός ο Σάρας πόσο σίχαμα είναι ρε πστη μου. Καθόλου τυχαίο που τον πάνε οι βάζελοι.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Αυτός ο Σάρας πόσο σίχαμα είναι ρε πστη μου. Καθόλου τυχαίο που τον πάνε οι βάζελοι.
Τη δουλειά του κάνει και μάλιστα πολύ καλά. Απλά ήταν και είναι αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα τον προτιμούσες απο τον δικό σου και καλά προπονητή;οποιονδήποτε και να ρωτήσεις στον κόσμο όλο φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θα σου απαντήσει........
ΜΠΡΑΒΟ στους παίκτες του Ολυμπιακού για την κατάθεση ψυχης,παναξια το πηραν.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Τη δουλειά του κάνει και μάλιστα πολύ καλά. Απλά ήταν και είναι αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα τον προτιμούσες απο τον δικό σου και καλά προπονητή;οποιονδήποτε και να ρωτήσεις στον κόσμο όλο φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θα σου απαντήσει........
:thumbsup:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.068
Πόντοι
5.506
Τη δουλειά του κάνει και μάλιστα πολύ καλά. Απλά [size=30pt]ήταν και είναι αντίπαλος για τον Ολυμπιακό[/size], αλλά δεν θα τον προτιμούσες απο τον δικό σου και καλά προπονητή;οποιονδήποτε και να ρωτήσεις στον κόσμο όλο φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θα σου απαντήσει........
μονο και μονο γιαυτο οχι δεν θα τον προτιμουσα και μαλιστα ελπιζω πολυ να παρει τα αρχιδια του θρυλου

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.474
Πόντοι
4.587
Εισητηρια θα παρουμε για Καουνας?

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Τη δουλεια του κανει σαφως αλλα το θεμα ειναι πως την κανει?Με αξιοπρεπεια οπως ο Λασο,Σφαιροπουλος η ο Πασκουαλ η ξεφτιλιζοντας το αθλημα οπως ο Ομπραντοβιτς?Αυτος θελει να φερει το αθλημα 20 χρονια πισω.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Δηλαδή υπονοείς ότι ο Ιωαννίδης πχ ηταν αναξιοπρεπης;η οτι 20 χρονια πριν αυτός ο τροπος σου άρεσε και τωρα δεν σου αρεσει;

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Δηλαδή υπονοείς ότι ο Ιωαννίδης πχ ηταν αναξιοπρεπης;η οτι 20 χρονια πριν αυτός ο τροπος σου άρεσε και τωρα δεν σου αρεσει;
Το μηνυμα ηταν σαφες,ο Ιωαννιδης χρησιμοποιουσε τακτικες που  τοτε ηταν αποδεκτες,πλεον το αθλημα εχει προχωρησει,τοτε ειχε κανονισμους 1 συν 1 βολες σημερα οχι,ο Γιασκεβιτσιους προσπαθει να φερει το αθλημα 20 χρονια πισω τωρα αν εσενα σου αρεσει εμενα μου περισσευει αυτο ομως δεν σταματαει να τον κανει καραγκιοζη και εριστικο.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
o δικος μας δεν ειναι ουτε και καλα προπονητης.στον παγκο ομως,καραγκιοζη σαν το γιασικεβιτσιους δε θα ηθελα.ηταν ενα απο τα καλυτερα γκαρντ που εχουν παιιξει στη διοργανωση και εππαιξε σε 2 κορυφαιες ομαδες.κανεις δεν τον θυμαται γι αυτα που εκανε στο γηπεδο,παρα μονο για τα καραγκιοζιλικια.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Εγώ δεν είπα αν μου αρέσει η όχι, είπα στην ουσία και οχι στο φαίνεσθαι,ότι ειναι κλάσεις ανώτερος προπονητής του Σφαιρο και του Πασκουαλ αν θες ,γιατί δεν το βλέπω οπαδικα,άρα θα τον προτιμούσα στην ομάδα μου σαν καλο επαγγελματία και μονο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ο Γιασικεβιτσιους και ως παικτης ηταν υπερμετρα παθιασμενος και ως νεος προπονητης θελει να διακριθει, θεμιτο ειναι. Πηρε μια διαλυμενη Ζαλγκιρις και τη μεταμορφωσε βαζοντας τη προσωπικη του σφραγιδα. Αλλο ομως το θεμιτο παθος και αλλο τα αθεμιτα μεσα-καραγκιοζιλικια. Και επειδη αναφερθηκε και ο δικος μας Ιωαννιδης, καραγκιοζιλια εννοω να διακοπτει για μιση ωρα τον αγωνα πηγαινοντας στη μεση του αγωνα στη γραμματεια καταθετοντας ενσταση για μια φαση. Ευτυχως οπως ειπαν καποιοι, το αθλημα προχωρησε απο τοτε. Προτιμω το ευ αγωνιζεσθαι παρα τα καραγκιοζιλικια και τις βρωμιες απ οπου κι αν προερχονται.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
Εγώ δεν είπα αν μου αρέσει η όχι, είπα στην ουσία και οχι στο φαίνεσθαι,ότι ειναι κλάσεις ανώτερος προπονητής του Σφαιρο και του Πασκουαλ αν θες ,γιατί δεν το βλέπω οπαδικα,άρα θα τον προτιμούσα στην ομάδα μου σαν καλο επαγγελματία και μονο
αν ειναι καλυτερος απο καποιους,θα το δειξει η ιστορια.δε μπορει κανεις να ξερει την εξελιξη του ουτε να προδικασει.αυτο που δειχνει ομως,ειναι οτι παραμενει το ιδιο καραγκιοζης,οπως οταν ηταν και παικτης.θεωρω οτι αν παει σε μεγαλη ομαδα,μαλλον θα κανει ζημια με αυτη τη συμπεριφορα.
ειναι χειροτερος ακομη και απο το ρουντι.κι αυτος υπηρξε παικταρας,αλλα μεγιστος μαλακας.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Συμφωνώ και στα δύο που είπες και οτι θα το δείξει το μέλλον τι πουλιά πιάνει και για το μέγιστο αρχιδι τον Ρουντι.
Επίσης θα πω οτι αυτές οι συζητήσεις καλό είναι να γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο, μέσω μηνυμάτων είναι δύσκολο και χρονοβόρο. Αυτά και πραγματικά, παρότι Παναθηναϊκός, καλη επιτυχία στον Ολυμπιακό και μακάρι να βρεθούν στον τελικό, το κέρδος θα ειναι μεγάλο για τη χώρα.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Πως ειναι κλασεις ανωτερος προπονητης απο τον Πασκουαλ η ακομα απο τον Σφαιροπουλο?Οταν 8α παει σε καμια 10αρια Φαιναλ Φορ οπως ο Πασκουαλ η ακομα να παει 2-3 Φαιναλ οπως ο Σφαιρο το συζηταμε.Το κομπλεξ που κουβαλει αντικατοπτρίζεται και στην συμπεριφορα των παικτων του,συνεχεια ετοιμοι για τσακωμο και συνεχεια υπερβολες στην αμυνα για να παρουν επιθετικο.Καποιοι θα πουν οτι τους μεταδιδει παθος και τσαμπουκα,λαθος,και ο Ολυμπιακος τα τελευταια 10 χρονια εχτισε οτι εχτισε με βαση την αμυνα του,σκληρη ομαδα που δεν αφηνε τον αντιπαλο να παρει ανασα,ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν ειδες τους παιχτες του να παιζουν βρωμικα η αντιαθλητικα,ποτε να μπλεκοντε σε τσαμπουκαδες και να προκαλουν,για αυτο ο Ολυμπαικος εχει πανευρωπαικη αναγνωρισιμότητα κατι που ειμαι σιγουρος οτι ο Γιασκεβιτσιους δεν θα καταφερει ποτε ως προπονητης ουτε οι ομαδες του.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.068
Πόντοι
5.506
Πως ειναι κλασεις ανωτερος προπονητης απο τον Πασκουαλ η ακομα απο τον Σφαιροπουλο?Οταν 8α παει σε καμια 10αρια Φαιναλ Φορ οπως ο Πασκουαλ η ακομα να παει 2-3 Φαιναλ οπως ο Σφαιρο το συζηταμε.Το κομπλεξ που κουβαλει αντικατοπτρίζεται και στην συμπεριφορα των παικτων του,συνεχεια ετοιμοι για τσακωμο και συνεχεια υπερβολες στην αμυνα για να παρουν επιθετικο.Καποιοι θα πουν οτι τους μεταδιδει παθος και τσαμπουκα,λαθος,και ο Ολυμπιακος τα τελευταια 10 χρονια εχτισε οτι εχτισε με βαση την αμυνα του,σκληρη ομαδα που δεν αφηνε τον αντιπαλο να παρει ανασα,ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν ειδες τους παιχτες του να παιζουν βρωμικα η αντιαθλητικα,ποτε να μπλεκοντε σε τσαμπουκαδες και να προκαλουν,για αυτο ο Ολυμπαικος εχει πανευρωπαικη αναγνωρισιμότητα κατι που ειμαι σιγουρος οτι ο Γιασκεβιτσιους δεν θα καταφερει ποτε ως προπονητης ουτε οι ομαδες του.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom