troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
ελα ρε θειο.....σκετα ρε πουστη μουσκέτα θείο, αλλιώς δύσκολο...
λειβαδιά? :S
να πας στην Κρύα!
ελα ρε θειο.....σκετα ρε πουστη μουσκέτα θείο, αλλιώς δύσκολο...
λειβαδιά? :S
να πας στην Κρύα!
Να πουμε και για αυτη τη σεντερ φοραρα που λεγεται Ανσαριφαντ...40 ευκαιριες για να βαλει ενα γκολ.Αλλα ενταξει αυτος εστω ενα βαζει....
αντε σαλτα γαμησου ρε γαμημενη μπουγατσα....Ρε μλκες ουτε το στημμενο 1(ημιχρονο)-2(τελικο) δεν καταφερατε!
5 παιχταραδες και εναν καλο προπονητη μαλακα χοντρε μεχρι τελος μαη....
και ανθρωπους που αγαπανε την ομαδα οχι λαμογια απο της συμμοριες σου γιατι συντομα θα κανεις παρεα στον σαλιαρελη....
εγω εχω κωλο και τα λεω...εσυ γλυψε των κωλο του ρωσσου και φαε την πουτσα σου απο την αθηνα.....
προσεξε λοβοτομημενη πουτανα μην σε μιουταρει κ σενα ο Αντι για τον χοντρο!εγω εχω κωλο και τα λεω...εσυ γλυψε των κωλο του ρωσσου και φαε την πουτσα σου απο την αθηνα.....
ποτε ρε μαλακες
σου γαμω την πετουγια παλιομουνο....προσεξε λοβοτομημενη πουτανα μην σε μιουταρει κ σενα ο Αντι για τον χοντρο!
Α! Τιμη κ Δοξα στον ΒΑΓΟΝΙΑ ΚΟΤΑΡΕΣ!!!
[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ!!![/size][/move]σου γαμω την πετουγια παλιομουνο....
Αυτό ήταν το εκτο εκτός έδρας ματς του Οσκαρ Γκαρθία:
Με Αστέρα 1-1
Με ΑΕΚ 2-1
Με Ατρόμητο 2-2
Με Λεβαδειακό 1-1
εχει ομως και δυο τεραστιες νικες για να μην τον αδικουμε τον ανθρωπο
Με Πλατανιά 0-4
Με ΠΑΟΚ 0-3
Ναι καλα.5 παιχταραδες και εναν καλο προπονητη μαλακα χοντρε μεχρι τελος μαη....
Ξαδερφε, λεβαδειακός εισαι?[move][size=90pt]ΞΕΡΟΕΧΥΣΑΑΑΑ!!![/size][/move]
ετσι για να μην ξεχνιομαστε τανασπου!
Ναι. Τωρα που δεν κανει πια κουμαντο σε ολα ο Ολυμπιακος στην ΕΠΟ, να φερουμε τη Λωζαννη να κανει παιχνιδι. Γιατι δεν το λεγατε οταν παιρνατε τα πρωταθληματα σερι? Τωρα ξινισε η ΕΠΟ?Η ΕΠΟ θελει διαλυση και το κουμαντο να το κανει η ΟΥΕΦΑ απο τη γαμημενη Λωζανη...διαφορετικα ΠΑΝΤΑ καποιος θα εχει το πανω χερι και θα κανει βρωμιες.Ειμαστε ενας λαος καραγκιοζης και τσαμπα μαγκας που θελει παντα να ψοφησει η κατσικα του γειτονα και οσο υπαρχουν Ελληνες σε αυτα τα ποστα δεν προκειται ποτε να γινει καμμια "καθαρση".