Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Ο Μποτια μαστορα μπηκε μονος του στην 11αδα;

Αυτόν έχει,δεν έχει άλλον,και αν πρέπει να αλλάξει επιθετικό τον άλλο κατσαπλιά τον τζούρτζεβιτς θα βάλει. κι εγώ είμαι της άποψης οτι καλύτερα με 9 παρά με μποτία-τζούρτζεβιτς αλλά δεν γίνεται, αναγκαστικά τους βάζει

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
Σε τί ήταν καλύτερος? ομάδα από τη μέση και πάνω δεν κέρδισε, μέχρι και από τον παναθηναικό με κάτω τα χέρια έχασε και σε αγώνα τσ.λιγκ κατέβηκε με επιθετικό τον φορτούνη
παλι καλα που τα λεει και κανενας απο εσας γιατι καποιοι θα μας στειλουνε εδω μεσα στο βαλτετσι μια ωρα αρχιτερα

:hi:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
ναι ε?μεχρι τωρα παντως ο λεμονης με τα ιδια παλτα ηταν καλυτερος και κριθηκε...

Σε τί ήταν καλύτερος? ομάδα από τη μέση και πάνω δεν κέρδισε, μέχρι και από τον παναθηναικό με κάτω τα χέρια έχασε και σε αγώνα τσ.λιγκ κατέβηκε με επιθετικό τον φορτούνη

Επισκέπτης
Αυτόν έχει,δεν έχει άλλον,και αν πρέπει να αλλάξει επιθετικό τον άλλο κατσαπλιά τον τζούρτζεβιτς θα βάλει. κι εγώ είμαι της άποψης οτι καλύτερα με 9 παρά με μποτία-τζούρτζεβιτς αλλά δεν γίνεται, αναγκαστικά τους βάζει

Οχι φιλε εχει και Ενγκελς που ειναι εκτος αποστολης και που χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο Βλακεια δεν ειναι και σε τελικη αναλυση εχουμε δωσει και 7 γαμημενα εκ ευρω για να τον θαψει μονιμα εκτος αποστολης...

Δεν σου κανει ο Ενγκελς βαλε τον Νικολαου και ας κανει μαλακιες...τουλαχιστον αυτος ειναι Ελληνας νεαρος και εξελιξιμος.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
τυπε ο προπονητης ειναι για να δινει λυσεις οχι να παιζει με 9....
για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι ο γκαρσια ειναι το προβλημα του ολυμπιακου αλλα δεν φαινετε μεχρι τωρα να δινει καμια λυση...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ανησυχω η αληθεια ειναι.
αλλα δε φοβαμαι εσενα,εμας φοβαμαι.
εσενα ποτε δε σε φοβηθηκα...

αυτη την στιγμη δεν ειναι ο γαυρος το προβλημα αλλον προσπαθουνε απο την αρχη της χρονιας να βγαλουνε με τον τσαμπουκα πρωταθλητη, η ΕΠΟ θελει εκαθαριση ξανα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.030
Πόντοι
5.506
καλα...πρωτο σε εφερε τα χριστουγεννα οπως ειπε...φυσικα δεν ειναι προπονηταρας αλλα επειδη συγκρινεις ο δικος  νικη δεν εχει σταυρωσει ακομα σχεδον πανω κατω δεξια αριστερα...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Η ΕΠΟ θελει διαλυση και το κουμαντο να το κανει η ΟΥΕΦΑ απο τη γαμημενη Λωζανη...διαφορετικα ΠΑΝΤΑ καποιος θα εχει το πανω χερι και θα κανει βρωμιες.Ειμαστε ενας λαος καραγκιοζης και τσαμπα μαγκας που θελει παντα να ψοφησει η κατσικα του γειτονα και οσο υπαρχουν Ελληνες σε αυτα τα ποστα δεν προκειται ποτε να γινει καμμια "καθαρση".

:hi: :hi:

Επισκέπτης
αυτη την στιγμη δεν ειναι ο γαυρος το προβλημα αλλον προσπαθουνε απο την αρχη της χρονιας να βγαλουνε με τον τσαμπουκα πρωταθλητη, η ΕΠΟ θελει εκαθαριση ξανα

Η ΕΠΟ θελει διαλυση και το κουμαντο να το κανει η ΟΥΕΦΑ απο τη γαμημενη Λωζανη...διαφορετικα ΠΑΝΤΑ καποιος θα εχει το πανω χερι και θα κανει βρωμιες.Ειμαστε ενας λαος καραγκιοζης και τσαμπα μαγκας που θελει παντα να ψοφησει η κατσικα του γειτονα και οσο υπαρχουν Ελληνες σε αυτα τα ποστα δεν προκειται ποτε να γινει καμμια "καθαρση".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom