troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.030
- Πόντοι
- 5.506
γιατι τον εχεις κοψει για προπονηταρα?Παίζε εσύ με τον κατσαπλιά Μποτία στην άμυνα να σου βάζει γκολ όλη η ελλάδα και ο προπονητής θα σε σώσει
γιατι τον εχεις κοψει για προπονηταρα?Παίζε εσύ με τον κατσαπλιά Μποτία στην άμυνα να σου βάζει γκολ όλη η ελλάδα και ο προπονητής θα σε σώσει
ελα θα το παλεψετε το ματσακι..
ασσο ημιχρονο διπλο τελικο οπως παντα
ο χοντρος που ειναι?ασσο ημιχρονο διπλο τελικο οπως παντα
γιατι τον εχεις κοψει για προπονηταρα?
τομα πες αληθεια ρε...ανησηχεις λιγο?ο χοντρος που ειναι?
παλι απο το δασος του νοτινγκχαμ τους βλεπει?
ναι ε?μεχρι τωρα παντως ο λεμονης με τα ιδια παλτα ηταν καλυτερος και κριθηκε...
Παίζε εσύ με τον κατσαπλιά Μποτία στην άμυνα να σου βάζει γκολ όλη η ελλάδα και ο προπονητής θα σε σώσει
ναι ε?μεχρι τωρα παντως ο λεμονης με τα ιδια παλτα ηταν καλυτερος και κριθηκε...Δεν μπορεί να κριθεί με τα παλτά που έχει
ειναι ξαδερφος του ρε ...Ο Μποτια μαστορα μπηκε μονος του στην 11αδα;
Μόνο σφαιρόπουλος ρε νιαμού.
ανησυχω η αληθεια ειναι.τομα πες αληθεια ρε...ανησηχεις λιγο?
Ο Μποτια μαστορα μπηκε μονος του στην 11αδα;
παλι καλα που τα λεει και κανενας απο εσας γιατι καποιοι θα μας στειλουνε εδω μεσα στο βαλτετσι μια ωρα αρχιτεραΣε τί ήταν καλύτερος? ομάδα από τη μέση και πάνω δεν κέρδισε, μέχρι και από τον παναθηναικό με κάτω τα χέρια έχασε και σε αγώνα τσ.λιγκ κατέβηκε με επιθετικό τον φορτούνη
ναι ε?μεχρι τωρα παντως ο λεμονης με τα ιδια παλτα ηταν καλυτερος και κριθηκε...
Αυτόν έχει,δεν έχει άλλον,και αν πρέπει να αλλάξει επιθετικό τον άλλο κατσαπλιά τον τζούρτζεβιτς θα βάλει. κι εγώ είμαι της άποψης οτι καλύτερα με 9 παρά με μποτία-τζούρτζεβιτς αλλά δεν γίνεται, αναγκαστικά τους βάζει
τυπε ο προπονητης ειναι για να δινει λυσεις οχι να παιζει με 9....Αυτόν έχει,δεν έχει άλλον,και αν πρέπει να αλλάξει επιθετικό τον άλλο κατσαπλιά τον τζούρτζεβιτς θα βάλει. κι εγώ είμαι της άποψης οτι καλύτερα με 9 παρά με μποτία-τζούρτζεβιτς αλλά δεν γίνεται, αναγκαστικά τους βάζει
ανησυχω η αληθεια ειναι.
αλλα δε φοβαμαι εσενα,εμας φοβαμαι.
εσενα ποτε δε σε φοβηθηκα...
καλα...πρωτο σε εφερε τα χριστουγεννα οπως ειπε...φυσικα δεν ειναι προπονηταρας αλλα επειδη συγκρινεις ο δικος νικη δεν εχει σταυρωσει ακομα σχεδον πανω κατω δεξια αριστερα...Σε τί ήταν καλύτερος? ομάδα από τη μέση και πάνω δεν κέρδισε, μέχρι και από τον παναθηναικό με κάτω τα χέρια έχασε και σε αγώνα τσ.λιγκ κατέβηκε με επιθετικό τον φορτούνη
Η ΕΠΟ θελει διαλυση και το κουμαντο να το κανει η ΟΥΕΦΑ απο τη γαμημενη Λωζανη...διαφορετικα ΠΑΝΤΑ καποιος θα εχει το πανω χερι και θα κανει βρωμιες.Ειμαστε ενας λαος καραγκιοζης και τσαμπα μαγκας που θελει παντα να ψοφησει η κατσικα του γειτονα και οσο υπαρχουν Ελληνες σε αυτα τα ποστα δεν προκειται ποτε να γινει καμμια "καθαρση".
αυτη την στιγμη δεν ειναι ο γαυρος το προβλημα αλλον προσπαθουνε απο την αρχη της χρονιας να βγαλουνε με τον τσαμπουκα πρωταθλητη, η ΕΠΟ θελει εκαθαριση ξανα