Επισκέπτης
το εβαλα πολλες φορες για το κυρ-Σαββα και το κυρΒαγγελη που τους κυνηγαει η διαιτησια...........αλλα ειστε ολοι γραφικοτεροι κι απο τον τσουκαλα.....νουμερα
Το εβαλες τυπε γιατι εισαι μαλακας....
το εβαλα πολλες φορες για το κυρ-Σαββα και το κυρΒαγγελη που τους κυνηγαει η διαιτησια...........αλλα ειστε ολοι γραφικοτεροι κι απο τον τσουκαλα.....νουμερα
Μπραβο τυπε σου πηρε μονο 3 φορες για να ποσταρεις τη μαλακια σου...και εις ανωτερα.
Το εβαλες τυπε γιατι εισαι μαλακας....
Υπήρχε το FFP το 2006;Sorry φιλε, μαλακιες. Αν θελει μια ομαδα να κανει σοβαρη δουλεια μια χαρα γινεται. Θυμαται κανεις τον Αρη το 2006 αφου ανεβηκε αγκομαχωντας απο τη βου;
Απο ολες τις Αδερφες! Ξεχωρισα και εναν Μαγκα, Παντελονατο γαυρο!
Τιμη κ Δοξα στον ΒΑΓΩΝΙΑ ΚΟΤΑΡΕΣ!!!
Μλκες εγω ημουνα κ πολλοι αλλοι απο τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που σας χαρηκαν μεσα στην Ριζουπολη με τον Βιασμενο! Απο σας δεν το περιμενα ποτε ρε μλκες να κανετε αυτο που κανατε στην Τουμπα!
παλι καλα που δεν αμφισβητειτε το γεγονος.......μοναδικο επιχειρημα να με πειτε μαλακα......οκ το δεχομαι,αλλα εχω αξιοπρεπεια....πουστρακι παντως σαν εσας που κλαιγομαι οταν δεν μου κανουν τα χατηρια δεν ειμαι.....κι αν δεν εχετε δει τα πετρινα χρονια που ξαναρχονται εκτος απο πουστρακια εισαστε και διανοητικα καθυστερημενοιΜπραβο τυπε σου πηρε μονο 3 φορες για να ποσταρεις τη μαλακια σου...και εις ανωτερα.
ρε αει γαργαλησου μαμιολα δεν μας ειπες ξυπνησες απο το κομμα θα ξαναγινει ο αγωναςΑπο ολες τις Αδερφες! Ξεχωρισα και εναν Μαγκα, Παντελονατο γαυρο!
Μλκες εγω ημουνα κ πολλοι αλλοι απο τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που σας χαρηκαν μεσα στην Ριζουπολη με τον Βιασμενο! Απο σας δεν το περιμενα ποτε ρε μλκες να κανετε αυτο που κανατε στην Τουμπα!
παλι καλα που δεν αμφισβητειτε το γεγονος.......μοναδικο επιχειρημα να με πειτε μαλακα......οκ το δεχομαι,αλλα εχω αξιοπρεπεια....πουστρακι παντως σαν εσας που κλαιγομαι οταν δεν μου κανουν τα χατηρια δεν ειμαι.....κι αν δεν εχετε δει τα πετρινα χρονια που ξαναρχονται εκτος απο πουστρακια εισαστε και διανοητικα καθυστερημενοι
ρε αει γαργαλησου μαμιολα δεν μας ειπες ξυπνησες απο το κομμα θα ξαναγινει ο αγωνας
σπερματοδοχειο ο νομος ο δικος μου λεει πως πηρες το μπουρδελο σου με το ετσι θελω κ εφυγες. Θα το πληρωσετε ακριβα κ συντομα!ΒΑΓΟΝΙΑΣ ειναι σκατοαμορφωτε μαλακα...τωρα καταπιες τα χυσια και εσκασες μυτη;Εσυ ρε παλιοπουσταρα και ο Ρωσσος προεδρος σου δεν θελατε καθαρση και να ισχυουν οι νομοι για ολους;
Ε παρε τα αρχιδια μου λοιπον γαμημενε...
Δεν πειραζει τυπε..ξεπερασε το..και εμεις δεν περιμεναμε απο εσας αυτο με τον πλατανια περυσι, αλλα το ξεπερασαμε...Απο ολες τις Αδερφες! Ξεχωρισα και εναν Μαγκα, Παντελονατο γαυρο!