Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Μπραβο τυπε σου πηρε μονο 3 φορες για να ποσταρεις τη μαλακια σου...και εις ανωτερα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τυπε Τι 3 Φορες ??? Εδω Θα Το Ποσταρει Μεχρι Αυριο !!!
ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Θεε Μου !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το εβαλες τυπε γιατι εισαι μαλακας....

Τυπε Καταλαβαινεις Ποσο Αργοστροφοι Ειναι Καποιοι & Θελουν Να Μας Την Πουν Κιολας !!!  :happy:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Sorry φιλε, μαλακιες. Αν θελει μια ομαδα να κανει σοβαρη δουλεια μια χαρα γινεται. Θυμαται κανεις τον Αρη το 2006 αφου ανεβηκε αγκομαχωντας απο τη βου;
Υπήρχε το FFP  το 2006; :think: :think: :think:

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.794
Πόντοι
216
Και για να μην ξεχναμε ποτε

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.794
Πόντοι
216
Φιλε γιατρε περιμενω να σε δω Ελλαδα στη Θυρα να τραγουδησουμε

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.794
Πόντοι
216
Κια για να μην ξεχασουμε ποτε

Αθανατος

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
αυτό το φετινό δε ξανάγινε.. φτάνω στο σημείο να πω ότι με το Μαρινάκη δεν θα δούμε πολύ μεγάλα πράγματα.. συνεχείς αλλαγές  προπονητών και παικτών έφεραν αυτά τα αποτελέσματα..ενας Ολυμπιακός που έπρεπε τουλάχιστον στην Ελλάδα να κάνει περίπατο δεν μπορεί να κερδίσει το χειρότερο ΠΑΟ ever των χιλίων προβλημάτων, που έμεινε και με δέκα ντροπή τους. Μια ομάδα που ενώ τόσα χρόνια έχει έσοδα πολλά κόσμο γήπεδο μεγάλη δυναμική παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο. Αυτοματισμοί μηδέν φυσική κατάσταση μηδεν παίκτες χωρίς προσωπικότητα και ντεφορμέ.. που πας με Φορτούνη Ανσαριφαρντ Ρομαό..περπατάνε και κλάνουν. Οι ευθύνες του Μαρινάκη και γενικά της διοίκησης είναι τεράστιες. Οι αλλόθρησκοι να μην χαίρονται γιατί για τον Ολυμπιακό είναι πολύ εύκολο να το γυρίσει το πράμα άμεσα από τη νέα χρονιά αρκεί να γίνουν 5 σωστές  κινήσεις, ενώ αυτοί ζορίζονται και έχουν πιάσει ταβάνι χωρίς να έχουν ανάσες όπως βλέπουμε με την ΑΕΚ που παίρνει ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
Απο ολες τις Αδερφες! Ξεχωρισα και εναν Μαγκα, Παντελονατο γαυρο!  :hi:

Τιμη κ Δοξα στον ΒΑΓΩΝΙΑ ΚΟΤΑΡΕΣ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Μλκες εγω ημουνα κ πολλοι αλλοι απο τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που σας χαρηκαν μεσα στην Ριζουπολη με τον Βιασμενο!  :rockon: Απο σας δεν το περιμενα ποτε ρε μλκες να κανετε αυτο που κανατε στην Τουμπα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506

Μλκες εγω ημουνα κ πολλοι αλλοι απο τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που σας χαρηκαν μεσα στην Ριζουπολη με τον Βιασμενο!  :rockon: Απο σας δεν το περιμενα ποτε ρε μλκες να κανετε αυτο που κανατε στην Τουμπα!

Στο σημείο αυτό να σου υπενθυμίζω οτι ο βαγώνιας είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017 μέσα στο σαη.  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.622
Πόντοι
456
Μπραβο τυπε σου πηρε μονο 3 φορες για να ποσταρεις τη μαλακια σου...και εις ανωτερα.
παλι καλα που δεν αμφισβητειτε το γεγονος.......μοναδικο επιχειρημα να με πειτε μαλακα......οκ το δεχομαι,αλλα εχω αξιοπρεπεια....πουστρακι παντως σαν εσας που κλαιγομαι οταν δεν μου κανουν τα χατηρια δεν ειμαι.....κι αν δεν εχετε δει τα πετρινα χρονια που ξαναρχονται εκτος απο πουστρακια εισαστε και διανοητικα καθυστερημενοι

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.480
Πόντοι
5.006

ρε αει γαργαλησου μαμιολα  :boobies::boobies: δεν μας ειπες ξυπνησες απο το κομμα θα ξαναγινει ο αγωνας :boobies:

Επισκέπτης

ΒΑΓΟΝΙΑΣ ειναι σκατοαμορφωτε μαλακα...τωρα καταπιες τα χυσια και εσκασες μυτη;Εσυ ρε παλιοπουσταρα και ο Ρωσσος προεδρος σου δεν θελατε καθαρση και να ισχυουν οι νομοι για ολους;

Ε παρε τα αρχιδια μου λοιπον γαμημενε... :2funny:

Επισκέπτης
παλι καλα που δεν αμφισβητειτε το γεγονος.......μοναδικο επιχειρημα να με πειτε μαλακα......οκ το δεχομαι,αλλα εχω αξιοπρεπεια....πουστρακι παντως σαν εσας που κλαιγομαι οταν δεν μου κανουν τα χατηρια δεν ειμαι.....κι αν δεν εχετε δει τα πετρινα χρονια που ξαναρχονται εκτος απο πουστρακια εισαστε και διανοητικα καθυστερημενοι

Βασικα εισαι και μαλακας και πουστρακι...

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6

Εγώ πάντως το περίμενα να κάνετε αυτό που κάνατε στην λεωφόρο με τον ιβιτς  :hi:

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
783
Πόντοι
311
ρε αει γαργαλησου μαμιολα   :boobies::boobies: δεν μας ειπες ξυπνησες απο το κομμα θα ξαναγινει ο αγωνας :boobies:

Μόνο pussywagon ξέρει τέτοια πράγματα. Όπως ήξερε οτι δε θα γίνει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. :headbaning2: :headbaning1:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.716
Πόντοι
10.326
ΒΑΓΟΝΙΑΣ ειναι σκατοαμορφωτε μαλακα...τωρα καταπιες τα χυσια και εσκασες μυτη;Εσυ ρε παλιοπουσταρα και ο Ρωσσος προεδρος σου δεν θελατε καθαρση και να ισχυουν οι νομοι για ολους;

Ε παρε τα αρχιδια μου λοιπον γαμημενε... :2funny:
σπερματοδοχειο ο νομος ο δικος μου λεει πως πηρες το μπουρδελο σου με το ετσι θελω κ εφυγες. Θα το πληρωσετε ακριβα κ συντομα!

Οι αδερφες οντως εχουν αρχιδια κ τα παντελονια τα φορανε για να μην κρυωνουν! :birdman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006

Δεν πειραζει τυπε..ξεπερασε το..και εμεις δεν περιμεναμε απο εσας αυτο με τον πλατανια περυσι, αλλα το ξεπερασαμε...
Αλλα εμεις δεν ξεχναμε και απλα περιμεναμε την καταλληλη στιγμη για να ανταποδωσουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom