You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αδερφε το νο3 για μενα ειναι το πιο σημαντικο.Τα αλλα 2 κουτσα στραβα τα φτιαχνειςτελος η σεζον για φετος και επισημα.....εχουμε και λεμε για τα 3 προβλήματα που καλειται να λυσει ο ολυμπιακος :
1)ροστερ + προπονητης = δυστυχως μαλλον θα καουν ολοι σχεδόν οι φετινοι μας παιχτες, αν και ορισμένοι είναι πολύ καλοι..αλλα χωρις προετοιμασια φαινονται ολοι σαν σαπακια, οποτε θα παρουν τον πουλο....ευκολα διορθώνεται αυτό, θα φερουμε καμια 15αρια παιχτες (πανω κατω στο ιδιο επιπεδο με τους τωρινους, αντε και λιγο καλυτερους) το καλοκαιρι και θα στρωσει η ομαδα...το σημαντικο είναι να βρεθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ....
2)εξωαγωνιστικα = οι δικαστικες εκκρεμότητες είναι δεδομενες (κατι ακούγεται ότι θα ανοιξουν και άλλες υποθεσεις κατά του χοντρου), αλλα πλεον ο χοντρος τα εχει φερει στα μετρα του και οσο πλησιαζει ο καιρος για εκλογες τοσο περισσοτερο θα ζορίζονται οι ροζ ανωμαλοι του συριζα....
3) εξωαγωνιστικα - διοικητικα = κατά τη γνωμη μου το πιο ΥΠΟΥΛΟ και ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ομαδας αυτή τη στιγμη...το εχω ξαναπει ότι οι αυτοκρατοριες πεφτουν από μεσα (και ειδικα αν εχεις να αντιμετωπίσεις ομαδες μπουρδελα όπως οι μπουγατσες που εχασαν στημενο πρωταθλημα) και αυτά που γινονται από το καλοκαιρι στην ομαδα δεν υπαρχουν πουθενα...εχουμε έναν καραπαπαρα, έναν κοβασεβιτς, μαζι με καναδυο ακομα που εχουν κανει την ομαδα μαγαζακι τους και πανε να την διαλυσουν....φερουν μιζες το καλοκαιρι (βλεπε τζουρτζεβιτς), το οποιο νταξει παντα γινοταν στον ολυμπιακο, αλλα αυτό το να επιβαλλουν με το ζορι την χρησιμοποιηση του σερβικου παλτου, να αλλαξουν προπονητες (βλεπε σερ τακης), να χαρτζιλικωνουν 3-4 ΑΡΔ της ομαδας για να γραφουν για τον παιχταρα φουρτουνη, να βγαζουν οι ιδιοι ενδεκαδα κτλ κτλ, δεν εχουν ξαναγινει.....οποτε ο χοντρος εχει δυο επιλογες : ή θα κοψει κωλους και θα γινει ΚΟΚΚΑΛΗΣ ή θα μεινει με τους καραπαπαρες που τον προσκηνανε και είναι yes man και θα γινει σαββιδης διαλυοντας την ομαδα... :S
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
1) Θα φέρεις ΠΑΛΙ 15 παίκτες; Δε θα κάτσω να σου πω τι λεφτά θα πρέπει να σπρώξει ο χοντρός και μάλιστα χωρίς να έχει πλέον τα έσοδα του Τσου Λου (εδώ παίζει να μην έχει σίγουρα ούτε του Γιουρόπα) αλλά ρε μάστορα ξέρεις πόσο χρόνο θα χρειαστεί οι 15 ΝΕΟΙ παίκτες να γίνουν ομάδα; Ούτε ο Γκουαρδιόλα δε θα μπορέσει να τους κάνει μέσα σε μία προετοιμασία. Θα χρειαστούν 2-3 μήνες. Όσο για προπονητή έχεις δίκιο. Αλλά θα διώξεις τον Γκαρθία που αρχίζει και μαθαίνει το υλικό που έχει και τι χρειάζεται για να φτιάξει αυτό που θέλει για να φέρεις κάποιον που θα χρειαστεί εύλογο χρόνο για να μάθει τι έχει στα χέρια του τι χρειάζεται κτλπτελος η σεζον για φετος και επισημα.....εχουμε και λεμε για τα 3 προβλήματα που καλειται να λυσει ο ολυμπιακος :
1)ροστερ + προπονητης = δυστυχως μαλλον θα καουν ολοι σχεδόν οι φετινοι μας παιχτες, αν και ορισμένοι είναι πολύ καλοι..αλλα χωρις προετοιμασια φαινονται ολοι σαν σαπακια, οποτε θα παρουν τον πουλο....ευκολα διορθώνεται αυτό, θα φερουμε καμια 15αρια παιχτες (πανω κατω στο ιδιο επιπεδο με τους τωρινους, αντε και λιγο καλυτερους) το καλοκαιρι και θα στρωσει η ομαδα...το σημαντικο είναι να βρεθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ....
2)εξωαγωνιστικα = οι δικαστικες εκκρεμότητες είναι δεδομενες (κατι ακούγεται ότι θα ανοιξουν και άλλες υποθεσεις κατά του χοντρου), αλλα πλεον ο χοντρος τα εχει φερει στα μετρα του και οσο πλησιαζει ο καιρος για εκλογες τοσο περισσοτερο θα ζορίζονται οι ροζ ανωμαλοι του συριζα....
3) εξωαγωνιστικα - διοικητικα = κατά τη γνωμη μου το πιο ΥΠΟΥΛΟ και ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ομαδας αυτή τη στιγμη...το εχω ξαναπει ότι οι αυτοκρατοριες πεφτουν από μεσα (και ειδικα αν εχεις να αντιμετωπίσεις ομαδες μπουρδελα όπως οι μπουγατσες που εχασαν στημενο πρωταθλημα) και αυτά που γινονται από το καλοκαιρι στην ομαδα δεν υπαρχουν πουθενα...εχουμε έναν καραπαπαρα, έναν κοβασεβιτς, μαζι με καναδυο ακομα που εχουν κανει την ομαδα μαγαζακι τους και πανε να την διαλυσουν....φερουν μιζες το καλοκαιρι (βλεπε τζουρτζεβιτς), το οποιο νταξει παντα γινοταν στον ολυμπιακο, αλλα αυτό το να επιβαλλουν με το ζορι την χρησιμοποιηση του σερβικου παλτου, να αλλαξουν προπονητες (βλεπε σερ τακης), να χαρτζιλικωνουν 3-4 ΑΡΔ της ομαδας για να γραφουν για τον παιχταρα φουρτουνη, να βγαζουν οι ιδιοι ενδεκαδα κτλ κτλ, δεν εχουν ξαναγινει.....οποτε ο χοντρος εχει δυο επιλογες : ή θα κοψει κωλους και θα γινει ΚΟΚΚΑΛΗΣ ή θα μεινει με τους καραπαπαρες που τον προσκηνανε και είναι yes man και θα γινει σαββιδης διαλυοντας την ομαδα... :S
2) Σας έχει ταϊσει τόσο σανό ο χοντρός που είσαστε σίγουροι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σας έχει βάλει στο μάτι.
3) Ο χοντρός δε θα γίνει ΠΟΤΕ Κόκκαλης. Δεν ήταν ποτέ Κόκκαλης. Το γιατί βαριέμαι να το αναλύσω τώρα
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Βασικά και το έχω γράψει παρακάτω ούτε 4δις δραχμές δε πλήρωσε. 1.6 δις από τα 11 πλήρωσε σε βάθος 10ετίας. Έχω βάλει και λινκ παρακάτω απο τη παράθεση που έβαλες.Αστερι εισαι στα λογιστικα,κοροιδο πιαστηκε ο Κοκκαλης τοτε (και ο μαρινακης το 2010 που πηρε την ομαδα με χρεη) που πληρωσαν,επρεπε να δωσει χαρτζιλικι σε καμια 30αρια πρεζακια να παιζουμε με Θυελλα Ραφηνας και να γραφτουν στο χιον τα χρεη.
Όσο για το Μαρινάκη καλό είναι να ρωτήσεις αν τα λεφτά τα έβαλε από τη τσέπη του ή μήπως πήρε δάνειο από κάπου για να πληρώσει....
Δεν καθομαι να ψαχνω αρθρα και ισολογισμους για να σου πω ποσα πληρωσε ο Κοκκαλης,ουτε αν πηρε ο Μαρινακης δανειο για τα χρεη που πληρωσε,οσα και αν πληρωσαν με οποιο τροπο και αν πληρωσαν σιγουρα ειναι παραπανω απο το χαρτζιλικι του Νιαου στα πρεζακια.Στο κομματι της ντροπης να παιζει η ομαδα στο ξερο για 2 χρονια δεν σε παω γιατι εισαι αεκτζης και δεν εχεις την αισθηση της εννοιας τι θα πει ξεφτιλα και ντροπη.Βασικά και το έχω γράψει παρακάτω ούτε 4δις δραχμές δε πλήρωσε. 1.6 δις από τα 11 πλήρωσε σε βάθος 10ετίας. Έχω βάλει και λινκ παρακάτω απο τη παράθεση που έβαλες.
Όσο για το Μαρινάκη καλό είναι να ρωτήσεις αν τα λεφτά τα έβαλε από τη τσέπη του ή μήπως πήρε δάνειο από κάπου για να πληρώσει....
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Βασικά και το έχω γράψει παρακάτω ούτε 4δις δραχμές δε πλήρωσε. 1.6 δις από τα 11 πλήρωσε σε βάθος 10ετίας. Έχω βάλει και λινκ παρακάτω απο τη παράθεση που έβαλες.
κατσε γιατι στο τοπικ των παοκτζηδων μαθαμε οτι ο Μαρινακης ειναι τσατσος του Μελισσανιδη, εχει πολυ ζουμι η υποθεση αγωνια το πανελληνιο
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Έτσι. Όταν υπάρχουν λινκ "δε κάθομαι να ψάχνω" και τα λοιπά. Ναι ο Μελισσάν δίνει χαρτζιλίκι στα πρεζάκια ενώ πχ ο δικός σου τους έχει κλείσει στη φυλακή. Όσο για ντροπή και ξεφτίλα άσε να ξέρω εγώ. Εσύ όμως έχεις αίσθηση τι θα πει; Να παίρνεις πόντους και πρωταθλήματα στα χαρτιά τη Δευτέρα και τη Τρίτη να λές "το ποδόσφαιρο να παίζετε εντός 4 γραμμών" ;Δεν καθομαι να ψαχνω αρθρα και ισολογισμους για να σου πω ποσα πληρωσε ο Κοκκαλης,ουτε αν πηρε ο Μαρινακης δανειο για τα χρεη που πληρωσε,οσα και αν πληρωσαν με οποιο τροπο και αν πληρωσαν σιγουρα ειναι παραπανω απο το χαρτζιλικι του Νιαου στα πρεζακια.Στο κομματι της ντροπης να παιζει η ομαδα στο ξερο για 2 χρονια δεν σε παω γιατι εισαι αεκτζης και δεν εχεις την αισθηση της εννοιας τι θα πει ξεφτιλα και ντροπη.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Τρέχω. Αλλά ρε οι κερατάδες δε τα γράφουν οι κερατάδες τη Κυριακή το βράδυ. Δευτέρα που πνιγόμαστε τα γράφουν...κατσε γιατι στο τοπικ των παοκτζηδων μαθαμε οτι ο Μαρινακης ειναι τσατσος του Μελισσανιδη, εχει πολυ ζουμι η υποθεση αγωνια το πανελληνιο
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
1)γιατι να μην τους δεσει?δεν εχουμε προκριματικα τσουλου να βιαζομαστε φετος...εχει ολο τον χρονο να τους δεσει ο νεος προπονητης, αρκει βεβαια να είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και όχι προπονητης από το ισραηλ όπως ο γκαρσια... :S1) Θα φέρεις ΠΑΛΙ 15 παίκτες; Δε θα κάτσω να σου πω τι λεφτά θα πρέπει να σπρώξει ο χοντρός και μάλιστα χωρίς να έχει πλέον τα έσοδα του Τσου Λου (εδώ παίζει να μην έχει σίγουρα ούτε του Γιουρόπα) αλλά ρε μάστορα ξέρεις πόσο χρόνο θα χρειαστεί οι 15 ΝΕΟΙ παίκτες να γίνουν ομάδα; Ούτε ο Γκουαρδιόλα δε θα μπορέσει να τους κάνει μέσα σε μία προετοιμασία. Θα χρειαστούν 2-3 μήνες. Όσο για προπονητή έχεις δίκιο. Αλλά θα διώξεις τον Γκαρθία που αρχίζει και μαθαίνει το υλικό που έχει και τι χρειάζεται για να φτιάξει αυτό που θέλει για να φέρεις κάποιον που θα χρειαστεί εύλογο χρόνο για να μάθει τι έχει στα χέρια του τι χρειάζεται κτλπ
2) Σας έχει ταϊσει τόσο σανό ο χοντρός που είσαστε σίγουροι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σας έχει βάλει στο μάτι.
3) Ο χοντρός δε θα γίνει ΠΟΤΕ Κόκκαλης. Δεν ήταν ποτέ Κόκκαλης. Το γιατί βαριέμαι να το αναλύσω τώρα
2)ο συριζα εχει βαλει στο ματι τον χοντρο..αυτό είναι δεδομενο και δεν αμφισβητείται από κανεναν...οποτε εφόσον θελει να βλαψει τον χοντρο, εξ ορισμου επηρεάζεται και η παε...
To δεν ψαχνω να βρω λινκ σημαινει ειμαι οπαδος και οχι λογιστης,παιρνω σαν δεδομενο αυτο που λες για τα 1,6 δις στον Κοκκαλη (του Μαρινακη δεν αναφερομαι καν γιατι ο αντιλογος σου δεν ειναι αν τα πληρωσε αλλα πως τα πληρωσε),1,6 δισ>μεροκαματακι σε πρεζακια ψευτοαναρχες,δεν συμφωνεις?Έτσι. Όταν υπάρχουν λινκ "δε κάθομαι να ψάχνω" και τα λοιπά. Ναι ο Μελισσάν δίνει χαρτζιλίκι στα πρεζάκια ενώ πχ ο δικός σου τους έχει κλείσει στη φυλακή. Όσο για ντροπή και ξεφτίλα άσε να ξέρω εγώ. Εσύ όμως έχεις αίσθηση τι θα πει; Να παίρνεις πόντους και πρωταθλήματα στα χαρτιά τη Δευτέρα και τη Τρίτη να λές "το ποδόσφαιρο να παίζετε εντός 4 γραμμών" ;
Φιλαρακο θα σου πω κατι,ο Ολυμπιακος δεν θελει να παρει το πρωταθλημα οχι το χανει,πρωτος και καλυτερος ο κοσμος του,βλεπει ποσο κακη ειναι η ομαδα,εχει καταλαβει οτι φετος εχουν γινει τραγικα λαθη απο την διοικηση (οι Αεκ κανει 25 χρονια λαθη και ο παοκ 35,δεν τρεχει και τιποτα),αν τα πραγματα ηταν διαφορετικα με καλη ομαδα ας πουμε οσες κυβερνησεις,οσες ΕΠΟ,οσους διαιτητες και αν ειχαμε απεναντι μας θα το περναμε,οπως πηραμε το πρωταθλημα το 03.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
1) Τάκη ξέρεις πότε θα παίξεις προκριματικά ΑΝ τερματίσεις 3ος; Μέσα Ιουλίου. Θα προλάβεις να δέσει 15 νέους παίκτες σε λιγότερο από μήνα; Ποιον θα πάρεις;; Άλλον να έχεις ένα βασικό κορμό και να κάνεις 4-5 προσθήκες και άλλο να χτίσεις μια νέα ομάδα από την αρχή και να θέλεις να είσαι και στους ομίλους του Γιουρόπα (γιατί αν δεν είσαι θα είναι οικονομική καταστροφή με ανυπολόγιστα αποτελέσματα)1)γιατι να μην τους δεσει?δεν εχουμε προκριματικα τσουλου να βιαζομαστε φετος...εχει ολο τον χρονο να τους δεσει ο νεος προπονητης, αρκει βεβαια να είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και όχι προπονητης από το ισραηλ όπως ο γκαρσια... :S
2)ο συριζα εχει βαλει στο ματι τον χοντρο..αυτό είναι δεδομενο και δεν αμφισβητείται από κανεναν...οποτε εφόσον θελει να βλαψει τον χοντρο, εξ ορισμου επηρεάζεται και η παε...
2) Με αυτή τη λογική η κυβέρνηση που έχει στο μάτι τον Αλαφούζο έχει φέρει τον ΠΑΟ σε αυτή τη κατάσταση και όχι ο Αλαφού.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Έλεγα και εγώ πότε θα πέσει η ατάκα. ΑΝ το πάμε έτσι 25 χρόνια η ΑΕΚ δεν ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα και δε το έχανε. 33 χρόνια ο ΠΑΟΚ το ίδιο και μια 7 ετία ο ΠΑΟ το ίδιο.To δεν ψαχνω να βρω λινκ σημαινει ειμαι οπαδος και οχι λογιστης,παιρνω σαν δεδομενο αυτο που λες για τα 1,6 δις στον Κοκκαλη (του Μαρινακη δεν αναφερομαι καν γιατι ο αντιλογος σου δεν ειναι αν τα πληρωσε αλλα πως τα πληρωσε),1,6 δισ>μεροκαματακι σε πρεζακια ψευτοαναρχες,δεν συμφωνεις?
Φιλαρακο θα σου πω κατι,ο Ολυμπιακος δεν θελει να παρει το πρωταθλημα οχι το χανει,πρωτος και καλυτερος ο κοσμος του,βλεπει ποσο κακη ειναι η ομαδα,εχει καταλαβει οτι φετος εχουν γινει τραγικα λαθη απο την διοικηση (οι Αεκ κανει 25 χρονια λαθη και ο παοκ 35,δεν τρεχει και τιποτα),αν τα πραγματα ηταν διαφορετικα με καλη ομαδα ας πουμε οσες κυβερνησεις,οσες ΕΠΟ,οσους διαιτητες και αν ειχαμε απεναντι μας θα το περναμε,οπως πηραμε το πρωταθλημα το 03.
Ναι το 2003 ΔΕΝ είχατε την ΕΠΟ δική σας.. Έτσι είναι αν έτσι πιστεύεις.
Επισκέπτης
To δεν ψαχνω να βρω λινκ σημαινει ειμαι οπαδος και οχι λογιστης,παιρνω σαν δεδομενο αυτο που λες για τα 1,6 δις στον Κοκκαλη (του Μαρινακη δεν αναφερομαι καν γιατι ο αντιλογος σου δεν ειναι αν τα πληρωσε αλλα πως τα πληρωσε),1,6 δισ>μεροκαματακι σε πρεζακια ψευτοαναρχες,δεν συμφωνεις?
Τωρα σοβαρα καθεσαι και ασχολεισαι με τον μαλακα που ολες οι αναλυσεις του ειναι για το πουτσο;Μια ερωτηση στον Αντισθενη...εδω μεσα ειναι το νημα του Ολυμπιακου ή κανω λαθος;
Γιατι δεν εχω καμμια ορεξη να διαβαζω τις εμετιλες του καθε μικροτσουτσουνου κομπλεξικου...υπαρχουν νηματα για τις ομαδουλες τους να πανε εκει να τα γραφουν και να μην ανακατευονται τα στομαχια μας πρωινιατικα ουτε να καταστρεφονται τα εγκεφαλικα μας κυτταρα.
Για να χαρτζιλικια δεν βλεπω να απαντας,οσο και το κρυβεις κατω απο το χαλακι ο υποβιβασμος ειναι μερος της ιστοριας σου και αυτος που εστειλε εκει ειναι αυτος που αποθεωνεις τωρα.Έλεγα και εγώ πότε θα πέσει η ατάκα. ΑΝ το πάμε έτσι 25 χρόνια η ΑΕΚ δεν ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα και δε το έχανε. 33 χρόνια ο ΠΑΟΚ το ίδιο και μια 7 ετία ο ΠΑΟ το ίδιο.
Ναι το 2003 ΔΕΝ είχατε την ΕΠΟ δική σας.. Έτσι είναι αν έτσι πιστεύεις.
Βεβαια το καλυτερο που διαβαζω και ακουω οτι τωρα θα διαλυθουμε χωρις τα λεφτα του τσαμπιονς λιγκ,λες και διαλυθηκαμε το 04 που χασαμε το πρωταθλημα η το 10 που ξαναχασαμε το πρωταθλημα και το παιρνουμε 7 χρονια σερι.
Τον παω με το μαλακο να περασει η ωρα,την αλλη φορα μου ελεγε οτι ο Κατανετς πηρε πρωταθλημα με τον Ολυμπιακο.Τωρα σοβαρα καθεσαι και ασχολεισαι με τον μαλακα που ολες οι αναλυσεις του ειναι για το πουτσο;Μια ερωτηση στον Αντισθενη...εδω μεσα ειναι το νημα του Ολυμπιακου ή κανω λαθος;
Γιατι δεν εχω καμμια ορεξη να διαβαζω τις εμετιλες του καθε μικροτσουτσουνου κομπλεξικου...υπαρχουν νηματα για τις ομαδουλες τους να πανε εκει να τα γραφουν και να μην ανακατευονται τα στομαχια μας πρωινιατικα ουτε να καταστρεφονται τα εγκεφαλικα μας κυτταρα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
1)οικονομικη καταστροφή είναι αν δεν πας τσουλου και χασεις 30 μυρια...οικονομικη καταστροφή δεν είναι αν δεν πας γιουροπα λινγκ και χασεις 6-7 μυρια..ειδικα όταν την προηγουμενη χρονια εχεις 30 μυρια από τσουλου + 20 μυρια από ρετσο...αν δε μπορει να αντεξει ο χοντρος μια χασουρα 6-7 μυρια μετα από 8 χρονια, τοτε ας φερουμε τον χριστοβασιλη από τα γιαννενα... :S1) Τάκη ξέρεις πότε θα παίξεις προκριματικά ΑΝ τερματίσεις 3ος; Μέσα Ιουλίου. Θα προλάβεις να δέσει 15 νέους παίκτες σε λιγότερο από μήνα; Ποιον θα πάρεις;; Άλλον να έχεις ένα βασικό κορμό και να κάνεις 4-5 προσθήκες και άλλο να χτίσεις μια νέα ομάδα από την αρχή και να θέλεις να είσαι και στους ομίλους του Γιουρόπα (γιατί αν δεν είσαι θα είναι οικονομική καταστροφή με ανυπολόγιστα αποτελέσματα)
2) Με αυτή τη λογική η κυβέρνηση που έχει στο μάτι τον Αλαφούζο έχει φέρει τον ΠΑΟ σε αυτή τη κατάσταση και όχι ο Αλαφού.
2)μα δεν λεω ότι φταει ο συριζα για την κατασταση που ειμαστε τωρα...αλλα φταιει ο συριζα για το ότι ο μονος υπόδικος σε ολοκληρη την ελλαδα τα τελευταια χρονια είναι ο χοντρος...τεσπα για τους χειρισμούς κοντονη - καμμενου σε υποθεσεις του χοντρου τα εχουμε ξαναπει, μην λεμε συνεχεια τα ιδια....
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
1) Πιθανός ο χοντρός να μπορεί να αντέξει τη χασούρα. Αλλά πλέον βάση κανονισμών φειρ πλέι δεν είναι θέμα αν μπορεί ο χοντρός αλλά να μπορούν τα ταμεία του ΟΣΦΠ. Δεν είναι όπως το 2010 που δεν ίσχυε ο κανονισμός του φειρ πλέι που άντεξε τη χασούρα και δεν έτρεχε και μία.1)οικονομικη καταστροφή είναι αν δεν πας τσουλου και χασεις 30 μυρια...οικονομικη καταστροφή δεν είναι αν δεν πας γιουροπα λινγκ και χασεις 6-7 μυρια..ειδικα όταν την προηγουμενη χρονια εχεις 30 μυρια από τσουλου + 20 μυρια από ρετσο...αν δε μπορει να αντεξει ο χοντρος μια χασουρα 6-7 μυρια μετα από 8 χρονια, τοτε ας φερουμε τον χριστοβασιλη από τα γιαννενα... :S
2)μα δεν λεω ότι φταει ο συριζα για την κατασταση που ειμαστε τωρα...αλλα φταιει ο συριζα για το ότι ο μονος υπόδικος σε ολοκληρη την ελλαδα τα τελευταια χρονια είναι ο χοντρος...τεσπα για τους χειρισμούς κοντονη - καμμενου σε υποθεσεις του χοντρου τα εχουμε ξαναπει, μην λεμε συνεχεια τα ιδια....
2) Έχω διαφορετική άποψη αλλά ΟΚ.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Σήμερα μου το είπε ΟΣΦΠούς στη δουλειά. Ο Ολυμπιακός έδωσε 2.5 ζεστά εκατομμύρια για να αγοράσει τον Τζούρτζεβιτς; Το ξαναγράφω. ΕΔΩΣΕ 2.5 ζεστά ζεστά ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ!!!! Αν δεν είναι αυτό καραμπινάτο παιχνίδι μανατζαρέων και αντζέντηδων ποιο είναι; Γιατί ΑΝ αγοράσει τελικά η ΑΕΚ τον Λιβάγια θα δώσει μόλις 1.8εκ έουρος και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι κλάσεις ανώτερος του Σέρβου. Οπότε δε μπορώ να πιστέψω ότι αν ο ΟΣΦΠ έβγαινε χωρίς παιχνίδια αντζέντηδων στην αγορά με 2.5 μύρια δε θα έβρισκε ΣΟΒΑΡΟ παίκτη που να μπορεί να βάλει και κανένα κρίσιμο γκολ ρε παιδί μουμε ποιον?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις